Benzin neki?Calla wrote: 10 Jul 2023, 16:54Kod mog vozila se nakon zadnje inspekcije prije dva mjeseca, desava nesto cudno,
poceo je da se sam gasi,
npr krenem iz garaze I nakon 1 km voznje pri kocenju na semaforu ugasi se. Ovi mi se do sada nikada nije desavalo.
Greške koje uništavaju vaš automobil
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2585 times
- Been thanked: 21512 times
- Status: Offline
Re: Greške koje uništavaju vaš automobil
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3812 times
- Been thanked: 2868 times
HAVANA wrote: 11 Jul 2023, 14:16Benzin neki?Calla wrote: 10 Jul 2023, 16:54Kod mog vozila se nakon zadnje inspekcije prije dva mjeseca, desava nesto cudno,
poceo je da se sam gasi,
npr krenem iz garaze I nakon 1 km voznje pri kocenju na semaforu ugasi se. Ovi mi se do sada nikada nije desavalo.
Insprutning, struja
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 352 times
Jedna od vecih gresaka koje unistavaju auto je voznja po BiH putevima,ali ipak ima neku draz,nikad coek ne zna oce proci samo s cvorugom na glavi kad mazne glavom o krov auta ili ce mu pol vilice ostat na upravljacu nakon biskog susreta s misticnom pojavom poznatom u narodu kao rupa na cesti.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44845 times
- Been thanked: 8001 times
Zivot u bosni te od malih nogu nauci da gledas dje hodas da ne propadnes u saht pa onda i kad pocnes vozit da dobro gledas dje su rupeharlekin wrote: 11 Jul 2023, 15:07 Jedna od vecih gresaka koje unistavaju auto je voznja po BiH putevima,ali ipak ima neku draz,nikad coek ne zna oce proci samo s cvorugom na glavi kad mazne glavom o krov auta ili ce mu pol vilice ostat na upravljacu nakon biskog susreta s misticnom pojavom poznatom u narodu kao rupa na cesti.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- HAVANA
- Pituljica
Jes jebo majku ja znam jedno 5 ljudi sto su upali u saht. 

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44845 times
- Been thanked: 8001 times
Znam ih ja sto su upali u septicku

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- HAVANA
- Pituljica
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Slučajno pritisla start/stop puljku. Sad se gasi kad staneš. Ne brini, nije pokvareno. Samo skloni nogu sa kočnice i samo će se upalitiCalla wrote: 10 Jul 2023, 16:54Kod mog vozila se nakon zadnje inspekcije prije dva mjeseca, desava nesto cudno,
poceo je da se sam gasi,

Svi mi se morete obratit
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
Ti si jako kocio to je nesto drugo, ja nisam..ElTriconi wrote: 10 Jul 2023, 19:13I u mene je tako nedavno prilikom kocenja ugasio se. Al nikad u zivotu nisam jace na kocnicu barno. Sekunda falila da udarim u auto ispredCalla wrote: 10 Jul 2023, 16:54Kod mog vozila se nakon zadnje inspekcije prije dva mjeseca, desava nesto cudno,
poceo je da se sam gasi,
npr krenem iz garaze I nakon 1 km voznje pri kocenju na semaforu ugasi se. Ovi mi se do sada nikada nije desavalo.![]()

Last edited by Calla on 18 Jul 2023, 11:54, edited 1 time in total.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Calla
- Legenda foruma
Ma kakvi.. Nista, nista nisam pritisla, znaci pri laganom kocenju dok se auto jos kotrlja, odjednom hop motor se ugasi.Taare wrote: 12 Jul 2023, 09:44Slučajno pritisla start/stop puljku. Sad se gasi kad staneš. Ne brini, nije pokvareno. Samo skloni nogu sa kočnice i samo će se upalitiCalla wrote: 10 Jul 2023, 16:54Kod mog vozila se nakon zadnje inspekcije prije dva mjeseca, desava nesto cudno,
poceo je da se sam gasi,
npr krenem iz garaze I nakon 1 km voznje pri kocenju na semaforu ugasi se. Ovi mi se do sada nikada nije desavalo.![]()
- Calla
- Legenda foruma
Imam osjecaj da me Auto sad malo vise treska dok je motor od auta jos hladan. A imam I neki problem kada se vratim sa godisnjeg odmora nakon puno predenih km da mi se upali I onaj (senzor motor)
Ja pretpostavljam da je mozda problem I drugacije gorivo dizel u razlicitim zemljama?? Mozda grijesim, ima li to kakve veze sa filtriranjem drugacijeg goriva dešava li se to jos kome??
- Calla
- Legenda foruma
Šta sad moram odraditi.??
- HAVANA
- Pituljica
Dizel je? Ido majstoru ako treska ne valja ti neka dizna, egr... Moze svasta biti, idi pogotovo ako lampica gori. Napravices problem.Calla wrote: 18 Jul 2023, 11:51Imam osjecaj da me Auto sad malo vise treska dok je motor od auta jos hladan. A imam I neki problem kada se vratim sa godisnjeg odmora nakon puno predenih km da mi se upali I onaj (senzor motor)
Ja pretpostavljam da je mozda problem I drugacije gorivo dizel u razlicitim zemljama?? Mozda grijesim, ima li to kakve veze sa filtriranjem drugacijeg goriva dešava li se to jos kome??
- Taare
- greatest
Ne slušaj ga. Hoće da ti izbije pare iz džepa. Kad se auto ugasi, ti samo upali i nastavi vozit.
auto ti radi ko sat. Samo goni.
Ako je dizel, samo naspi kanister benzina da malo pročepi.
Slobodno navrati po nove savjete.
Slobodno navrati po nove savjete.

Svi mi se morete obratit
- Calla
- Legenda foruma
Crko dabogda sa svojim glupostimaTaare wrote: 18 Jul 2023, 11:58 Ne slušaj ga. Hoće da ti izbije pare iz džepa. Kad se auto ugasi, ti samo upali i nastavi vozit.
Slobodno navrati po nove savjete.![]()

- Calla
- Legenda foruma
Znas sta mi je smiješno, cim dodem iz Bosne I Hrvatske I natankam dizel na prvoj mogucoj pumpi u Njemackoj ta luda lampica se ugasi. Možda mi se samo cini da je do kvalitete goriva!!HAVANA wrote: 18 Jul 2023, 11:55Dizel je? Ido majstoru ako treska ne valja ti neka dizna, egr... Moze svasta biti, idi pogotovo ako lampica gori. Napravices problem.Calla wrote: 18 Jul 2023, 11:51
Imam osjecaj da me Auto sad malo vise treska dok je motor od auta jos hladan. A imam I neki problem kada se vratim sa godisnjeg odmora nakon puno predenih km da mi se upali I onaj (senzor motor)
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22744 times
- Been thanked: 23322 times
A mozda ti je samo auto rasistaCalla wrote: 18 Jul 2023, 12:07Znas sta mi je smiješno, cim dodem iz Bosne I Hrvatske I natankam dizel na prvoj mogucoj pumpi u Njemackoj ta luda lampica se ugasi. Možda mi se samo cini da je do kvalitete goriva!!HAVANA wrote: 18 Jul 2023, 11:55
Dizel je? Ido majstoru ako treska ne valja ti neka dizna, egr... Moze svasta biti, idi pogotovo ako lampica gori. Napravices problem.

dream of spring...
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2196 times
- Been thanked: 5091 times
Napad na Bosnjake

Fuck you a friendly note to start the day
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3452 times
- Been thanked: 6363 times
Bosnjacko, Srpsko, Hrvatsko gorivo..Calla wrote: 18 Jul 2023, 12:07Znas sta mi je smiješno, cim dodem iz Bosne I Hrvatske I natankam dizel na prvoj mogucoj pumpi u Njemackoj ta luda lampica se ugasi. Možda mi se samo cini da je do kvalitete goriva!!HAVANA wrote: 18 Jul 2023, 11:55
Dizel je? Ido majstoru ako treska ne valja ti neka dizna, egr... Moze svasta biti, idi pogotovo ako lampica gori. Napravices problem.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Taare
- greatest
Et, a ja se svim silama trudim da ti pomognemCalla wrote: 18 Jul 2023, 12:03Crko dabogda sa svojim glupostimaTaare wrote: 18 Jul 2023, 11:58 Ne slušaj ga. Hoće da ti izbije pare iz džepa. Kad se auto ugasi, ti samo upali i nastavi vozit.
Slobodno navrati po nove savjete.![]()
![]()
![]()

Koje ti je marke auto? Ako je u pitanju bmw il neko iz vw koncerna, ali i neko japansko, onda je u pitanju ovo što je spomenuo ironman.
al ipak suni par litara benzina da otklonimo neke nedoumice.
Svi mi se morete obratit