Sto Samantu ne pokvari, a stara koka?

Moderator: Krokodil Behko
Cuj Samanta fina.Mister No wrote:Ma ruzna ba i tačka, nije tu fotosop kriv.
PravoRuana wrote:Cuj Samanta fina.Mister No wrote:Ma ruzna ba i tačka, nije tu fotosop kriv.
Za tog Mistera se slažem..ovakav jeRuana wrote:Meni je od njih cetiri Dzesika bila najljepsa, a i Mister No.
pa kinezi, vidis slova i fuseraja.Zagorka wrote:Ko je radio naslovnicu,neko iz sedmog razreda?![]()
Ko palac? Sitno je to.....Mister No wrote:Za tog Mistera se slažem..ovakav jeRuana wrote:Meni je od njih cetiri Dzesika bila najljepsa, a i Mister No.![]()
Katja wrote:Ko palac? Sitno je to.....Mister No wrote:Za tog Mistera se slažem..ovakav jeRuana wrote:Meni je od njih cetiri Dzesika bila najljepsa, a i Mister No.![]()
Maja wrote:Big je izgledom bezveze. :daca
Ljepši je Aidan, ali je Aidan popuzan, dok je Big baš Big.A Aidan nije big?Ko drvosječa je![]()
Samanta je i meni daleko najljepša.
Ko je Dzesika :jonasRuana wrote:Meni je od njih cetiri Dzesika bila najljepsa, a i Mister Big.
Jeste, i ona je sa Zegulje. Jessica/Dzesika, ili Carrie ili Sarah.Zagorka wrote:Ko je Dzesika :jonasRuana wrote:Meni je od njih cetiri Dzesika bila najljepsa, a i Mister Big.
Bile su:Charlotte,Miranda,Samantha i Carrie.......to neka tvoja prijateljica...?
Sto mi prepravljas postove MistereMister No wrote:Katja wrote:Ko palac? Sitno je to.....Mister No wrote:Za tog Mistera se slažem..ovakav jeRuana wrote:Meni je od njih cetiri Dzesika bila najljepsa, a i Mister No.![]()
![]()
kao dva
Katja wrote:Šta je to ona?
Znači uvijek je bila jebozovna...![]()
Ništa bona ne citiraj,vidiš da nije bilo živog roba na forumu,pa ja sama i pitam i odgovaramMaja wrote:Zagorka šta da citiram sada
Kad sam rekla da je Big baš big nisam mislila na visinu
Mislila sam da je veći muškarac/muškarčina od Aidana koji je popuzan (papučar), ali je Aidan zgodniji.
Meni je Samantha lijepa i nema to veze s ulogom. Ali kao plavuša. Negdje sam je gledala kao brinetu i nije to to.
Kad je serija počela Miranda mi je bila grozna s onom skroz kratkom kosom
Gledajteeeeeeee
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests