Opanak I asfalt... Jako ljepiloHAVANA wrote: 01 Dec 2019, 11:30 A tolko odudaraju ovi sto misle da odudaraju da cim u pariz dodju svi misle da im je i dedin dedo iz pariza.

Moderator: Krokodil Behko
Opanak I asfalt... Jako ljepiloHAVANA wrote: 01 Dec 2019, 11:30 A tolko odudaraju ovi sto misle da odudaraju da cim u pariz dodju svi misle da im je i dedin dedo iz pariza.
Spejsice tebe je Ljuba Alicic sa svojom maco frizurom jos davno opjevao.spacebound wrote: 01 Dec 2019, 12:01 Fino, ja sam onda ona vrana sto se kiti paunovim perjem, mislite sta hocete![]()
Da nije miris loja?arzuhal wrote: 01 Dec 2019, 12:06 Ja kad sam bio u Parizu, nešto me gušilo, skroz sam odudarao... Al' sam poslije hvalio Pariz kada sam došao u Beč... Sad sam u Bosni i odudaram baš nako s mjerom, lijepo...
Ne odudaram previše, ali ja sam stalno u nekoj tranziciji...
To se podrazumijeva.insomnia wrote: 01 Dec 2019, 12:11Da nije miris loja?arzuhal wrote: 01 Dec 2019, 12:06 Ja kad sam bio u Parizu, nešto me gušilo, skroz sam odudarao... Al' sam poslije hvalio Pariz kada sam došao u Beč... Sad sam u Bosni i odudaram baš nako s mjerom, lijepo...
Ne odudaram previše, ali ja sam stalno u nekoj tranziciji...
Ja cu ic u drugu okolinu
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests