Znaci, 38 je forumasa a za 20 se moze glasati, pa idemo sistemom eliminacije.
Prvo eliminisem one koji su bili na Beharu. Nadam se da su konacno shvatili da sam bila u pravu sto se tice tog separatistickog foruma, lazne ljubavne price i gomile lazi uopste.
Ostaje mi 34 forumasa.
Onda eliminisemo one koji nisu bili cijelu godinu aktivni jer je ovo izbor forumasa 2022.godine.
Ostaje mi 30 forumasa.
Na kraju, eliminisem forumase koji su bili aktivni kroz cijelu godinu al su malo pisali.
Ostaju mi 23 forumasa.
Na veliku zalost, moram izbaciti jos troje, pa ce to biti...
Prvi, Duh, koji je jedan period nakon registracije bio bas aktivan al je vec duze vrijeme utihnuo.
Druga, Dunja, koja ima dosta dosta potencijala ali nikako da udje u sve pore ovog foruma, da se preda srcem i tastaturom. Kao da smo joj mi onako...druga ili treca opcija.
Treca, Zizi, jer je ovu godinu pravila bas velike pauze, nazalost.
Ostaju:
Chan
Dori
Fuddo
Havana
Imuno
Insomnia
Ironman
Julia Klara
Koraci u noci
Morgen
Nazif
Pizarro
Rum
Shadow
Sheval
Srculence
Tokmak
Vanilla
Zana
Zanki
20. Shadow, zbog aktivnosti tokom cijele godine, fotki mjeseca i pisanjem s vecinom forumasa, tj ne drzi se samo 3-4 s kojima je dobra.
19. Nazif, jer svojim pisanjem povlaci ogroman broj komentara.
Iako je na temama sa svojim razmisljanjem usamljen, nikad ruzno ne vrijedja druge, za razliku od, jelte, tih drugih.
18. Havana, aktivnost, aktivnost, aktivnost. Pjevanje, savjeti u vezi auta, motora, hrvatskih pitanja, krecenja, vodokotlica, presadjivanja kose i dijete, iako nije bas neki strucnjak ni u jednom polju. Al trudi se decko.
17. Fudo, mozda mu dajem visoku poziciju najvise zbog teme Ovako te zamisljam i inace zbog humora i dizanja atmosfere. Nije na odmet ni to sto mi redovno izaziva skvrtanje.
16. Morgen, definitivno jako pojacanje za nas. Upoznaje nas s raznim istocnjackim splacinama...salim se, sve bih ono jela. Opustena, zajebant, dala bih joj i vise kad bi ponekad ulazila i u ozbiljnije diskusije.
15. Chan, malo kliks, malo behar, malo viski, malo kokakola, ovdje ti je najbolje bola. Drag lik, dobar forumas, da trazimo moderatora, dobio bi od mene najvise glasova.
14. Zanki, sveprisutna, filmasica, zaebant. Malo manje pise od kako joj je mrh doselio u komsiluk hmmm
13. Zana, ove godine je neuporedivo aktivnija nego prije.
12. Imuno, uz Morgen najjace ovogodisnje pojacanje. Velika dobrica.
11. Dori,
jos je nesto cini izuzetnom, ne samo lepota, ekstra osoba. Ove godine je imala neke pauze pa zato 11. Vjrv nije imala kad od svingeranja sa Svedima.
10. Tokmak, nije aman aktivan al redovan je i nije zasluzio samo 24 boda koliko ima trenutno.
9. Rum, najdraze majmunce, niza ocjena jer skoro svaku vece dolazi pijan.
8. Julija, ona i Rum su uvijek tu negdje, medju najdrazim forumasima.
7. Iron, zna se zaluftat na temama tj kad hoce dobro pise.
6. Koraci, tih, pritajen, al uvijek tu. Drag forumas.
5. Pizarro, toliko los smisao za humor da mu se od muke redovno smijem
4. Insomnija, koliko je dobar za forum, toliko mi zadaje glavobolje. Mislim da sam ovaj komentar i lani dala.
3. Srculence, najbolji, najazurniji voditelj kukuruza. Cak zna podsjetiti privatno ako zaboravis odigrati. Jako dobra zena.
2. Sheval, uvijek me nasmije svojim komentarima. O bilo cemu. Ocu, cuki, Mostaru, vremenskoj prognozi itd.
1. Vanila, nije aktivna koliko bih ja htjela al sve super.