Sheval wrote:Bio sam i ja u Sevilli,lud grad totalno.
Izašao ponoć u grad,u jedan bio pjan ko tena.
Šta je ono,žestoko ludilo

aaa dobar si,,pa nisi ti onda nista od grada ni dozivio ..
cuti i ja sam svega i svacega u njoj dozivila vec prvi dan je sve nekako naopako krenulo
planiran je bio let za Frankfurt -Barcelona.-Sevilla
,,Frankfurtski avion ,kasnio oko 45 min,i tako dok sam ja stigla do Barcelone , moj planirani avion za Sevillu je vec otisao
ostadoh ja na serodromu cekajuci u promasi i sledeca tri aviona za Sevillu jer nije bilo mjesta ,,u 23:00 konacno sjedem u zadnji avion i krenemo u Sevillu,,onakva sva iznervirana i umorna ,,na prtljazniku vidim da se traka samo prazna okrece na traci svi koferi stigli samo moj nije ,,nista krenem bez kofera i odem prijavim se tamo na salteru sa onom etiketom od avionske karte pod kojim brojem je kofer registriran
na svu srecu agencija mi plati taxi do hotela i rekose mi da sutra poranim i da dodem po kofer
sutradan opet cjeli dan provedem na aerodromu cekajuci na kofer u sevilli (koji nazalost ni drugi dan ne dode)
dobijem od agencije 300 maraka cini mi se da je bilo vrjeme maraka kad sam tamo bila ne bi li kupila osnovne stvarcice za obuci se ,ipak se radilo o nekakvom kongresu na kojem bi trebala koliko toliko uljudno izgledati ..ali sve ostalo je islo super glatko i izlasci i zabava i lijepe spanjolke i lijepi spanjolci aa moj kofer sam tek tri mjeseca kasnije dobila u Frankfurtu(mada sam ga vec otpisala i njeg i moju ljetnju garderobu za tu sezonu!!!