imal ko da me pregazi tenkomKrokodil Behko wrote:Žao mi je ali ovo je tema samo o poljupcima. Morali bi otvoriti neku druguLuna. wrote: volim, al´ ne kad se ljubim
pod naslovom "Koliko kolačite oči i možel šta pomoći?"
Nego, voliš li ti da ližeš jezik svog partnera ono baš dahtavo i balavo..? fuj
Poljupci i ljubljenje
Moderators: spacebound, Duminjo
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
- Status: Offline
Re: poljupci i ljubljenje
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10146 times
- Been thanked: 12007 times
- Status: Online
Šta si navalila sa tim šifrovanim odgovorima? Napiši post šta voliš od poljubacaLuna. wrote:imal ko da me pregazi tenkomKrokodil Behko wrote:Žao mi je ali ovo je tema samo o poljupcima. Morali bi otvoriti neku druguLuna. wrote: volim, al´ ne kad se ljubim
pa da ti ja dam stručno mišljenje da li si pohotna ili si obična ženska
samo ću reći jedna dama, baš prava dama bila motivator, sa usnama slatkim kao med.Tigris wrote:prvo............ko te motivis"o a ?![]()
Re: Poljupci i ljubljenje
Prvi poljubac je bio smotan do Boga miloga. Sjecam se da smo se na prvu sudarili zubima
... Iako takav, ostace mi vjecno u sjecanju 
Volim se ljubiti, ono strastveno i jako.
p.s. Ko se jos ljubi otvorenih ociju, osim manijaka, zivo me interesuje?
Volim se ljubiti, ono strastveno i jako.
p.s. Ko se jos ljubi otvorenih ociju, osim manijaka, zivo me interesuje?
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Ima li neko da mu je prvi poljubac bio lijep? Ono da je poljubac kako treba uzvraćen bez šamaranja krajnika jezikom. 
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9257 times
- Been thanked: 5928 times
- Status: Online
-
Trepavica
Ma i 5 minuta da oduzme ne bi trebalo zaliti...Tempy wrote:Ako će život biti skraćen samo tri minuta zbog poljupca isplati se.Trepavica wrote:Kazu za ljubljenje su aktivirana 29 misica na licu , i pri ljubljenju se povecava nivo adrenalina koji ubrzava krvotok...
Receptori na jeziku primaju 28 puta snažniji podražaj nego vršci prstiju, usnice pak čak sto puta. Čak ni genitalije nisu toliko osjetljive kao usnice...
Strastveni, neobuzdani poljupci uzrokuju orkanska uzbuđenja u cijelom tijelu, ubrzava se rad svih organa, pluća, mozga, srca. Srce radi 30 do 60 posto brže, krv brže cirkulira, povećava se krvni tlak, povisuje tjelesna temperatura za pola stupnja. Mada vrlo rijetko, ali kombinacija visokog tlaka i povećanog opterećenja mozga može voditi moždanom udaru. Zbog pretjeranog opterećenja organizma takvi poljupci skraćuju život za tri minute.
A prvi poljubac...davno bio..prevari me , kaze de skolopi oci..a ja naivna poslusah , sklopih , i tog trenutka osjetih njegove usne na mojim..![]()
Pa ti sklopi oči vidi šta te snađeMi muški ne znamo smisliti ništa originalnije osim ovog "zatvori oči" da ti nešto šapnem.
A znate vi , puno sta , i te kako ..
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
zašto ne priznate jedno drugom da se volite,čemu sve ovoLuna. wrote:imal ko da me pregazi tenkomKrokodil Behko wrote:Žao mi je ali ovo je tema samo o poljupcima. Morali bi otvoriti neku druguLuna. wrote: volim, al´ ne kad se ljubim
Luna,ne zabušavaj pravu istinu
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Prvi poljubac...rijetko se sjetim, totalno razocarenje, nismo znali kako se to radi
Ali danas je to sasvim drugcije, neko mi cak i rece da sam expert
Volim se ljubiti lagano,njezno, dugo, ono ispijas usne, ponekad malo gricnes
I cijelo vrijeme dok vodimo ljubav..... onda ide malo strastvenije
Ponekad otvorim oci na trenutak, da provjerim gdje se nalazim, da se ne bih izgubila

Ali danas je to sasvim drugcije, neko mi cak i rece da sam expert
Volim se ljubiti lagano,njezno, dugo, ono ispijas usne, ponekad malo gricnes
I cijelo vrijeme dok vodimo ljubav..... onda ide malo strastvenije
Ponekad otvorim oci na trenutak, da provjerim gdje se nalazim, da se ne bih izgubila
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 906 times
eh,da........sta ne valja? ono silno balavljenje.......razdvojis se ,ono ti do nosa mokro i do brade.......
.....kako ja uvijek pazim....da su mi usta koliko toliko suha
ili debel jezik .............jezicina
meni ako se ne svidja ljubljenje .......i ako se ne popravi..........mogu se zbog toga i ohladiti.......kad to ne valja kako ce ostalo jeli ? sto je i samo po sebi vec koplikovano i zahtjevno

ili debel jezik .............jezicina
meni ako se ne svidja ljubljenje .......i ako se ne popravi..........mogu se zbog toga i ohladiti.......kad to ne valja kako ce ostalo jeli ? sto je i samo po sebi vec koplikovano i zahtjevno
Ima li neko da mu je prvi poljubac bio lijep? Ono da je poljubac kako treba uzvraćen bez šamaranja krajnika jezikom.
Kasno je za nas koji smo imali loše iskustvo prvog poljupca, ali oni koji još nisu (ako ima takvih na forumu, ma šta forumu internetu), neka se okoriste iskustvom "uspjelog" prvog poljupca i neka izbjegnu greške.dacina_curica wrote:Ima, sto?
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
paaa, odvalila sam prvo samarcinu jer me nije pitao smije li me uopste poljubiti ....kad je upitao pristojno....ajd reko opleti....da osjetim i to cudo....(dosta sam zurila u onu seriju beverli hils kako se neprestano bale) i, tako....fakat bi svjetlo....bas neko cudo
pukla sam odmah ko tikva i zareskala se. moja prva ljubav.
kao sad se sjecam kako sam kuci otcupkala a u glavi mi trestala melodija svadbenog marsha
mlado-ludo 
kao sad se sjecam kako sam kuci otcupkala a u glavi mi trestala melodija svadbenog marsha
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
znači ne voliš wet poljupce? Koliko sam razumio sve treba biti sterilno suho.Tigris wrote:eh,da........sta ne valja? ono silno balavljenje.......razdvojis se ,ono ti do nosa mokro i do brade............kako ja uvijek pazim....da su mi usta koliko toliko suha
![]()
ili debel jezik .............jezicina![]()
meni ako se ne svidja ljubljenje .......i ako se ne popravi..........mogu se zbog toga i ohladiti.......kad to ne valja kako ce ostalo jeli ? sto je i samo po sebi vec koplikovano i zahtjevno![]()
Nemoj se odmah hladiti možeš davati one hand časove nekom ko ne zna. Možda ima druge kvalitete ako se ne zna ljubiti.
- Jaca
- Inventar foruma

joj heidi originalna siHeidi wrote:paaa, odvalila sam prvo samarcinu jer me nije pitao smije li me uopste poljubiti ....kad je upitao pristojno....ajd reko opleti....da osjetim i to cudo....(dosta sam zurila u onu seriju beverli hils kako se neprestano bale) i, tako....fakat bi svjetlo....bas neko cudopukla sam odmah ko tikva i zareskala se. moja prva ljubav.
kao sad se sjecam kako sam kuci otcupkala a u glavi mi trestala melodija svadbenog marshamlado-ludo
bolje biti malo lud nego malo pametan
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
njemu bas i nisam bila. u onom neznanju valjda...pljas
ali oprosteno mi je.
ali oprosteno mi je.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Jaca
- Inventar foruma

moja radna kolegica mi pricala kad se prvi put poljubila a imala je tada 14 godina (slagala momku da je 17)
da je kad je decko pustio pala sa zadnjicom u baru ...kisa padala i oni se sakrili pod neku strehu
da je kad je decko pustio pala sa zadnjicom u baru ...kisa padala i oni se sakrili pod neku strehu
bolje biti malo lud nego malo pametan
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 906 times
sterilno suhoTempy wrote:znači ne voliš wet poljupce? Koliko sam razumio sve treba biti sterilno suho.Tigris wrote:eh,da........sta ne valja? ono silno balavljenje.......razdvojis se ,ono ti do nosa mokro i do brade............kako ja uvijek pazim....da su mi usta koliko toliko suha
![]()
ili debel jezik .............jezicina![]()
meni ako se ne svidja ljubljenje .......i ako se ne popravi..........mogu se zbog toga i ohladiti.......kad to ne valja kako ce ostalo jeli ? sto je i samo po sebi vec koplikovano i zahtjevno![]()
Nemoj se odmah hladiti možeš davati one hand časove nekom ko ne zna. Možda ima druge kvalitete ako se ne zna ljubiti.
ma casovi ? pa ako ne zna ljubiti ...........mislim....hellou