znaci merlin nije tvoj tipPodrinjac wrote: 08 Dec 2018, 22:29 Nikad nisam bio fan ovih manekenki. Većine njih su neuhranjene. Visoke, a tanke. Nisu moj tip.
Ako je to taj profil, ne.
BogaM je merlin uhranjena.
Prosle, ili predprosle godine, (ne sjecam se sad najbolje) naletim da na jednom HRT najavljuju prenos izora za miss HR. Gledacu to, kontam, pa odmah odem na netu pogledati djevojke. Tri od njih mi extra lijepe, prave gorske vile. Mislim se kako ce biti posteno da jedna od njih pobijedi. I podje emisija. Snimali su djevojke u razlicitim situacijama i okolnostima. Jedna od njih, koju nisam ni zapazila dok sam im gledala foto. toliko se izdvajala svojim sarmom i osobnoscu, da je jednostavno zasjala. To je bio “zacin” njenoj ljepoti. Zasjenila je tako sve druge djevojke i pobijedila.Fuddo wrote: 08 Dec 2018, 22:30 Ma i oni tamo u fifi su coravi, bolja ova iz venecuele milion puta. Al haj sad.
Bas takonavika wrote: 09 Dec 2018, 18:12Prosle, ili predprosle godine, (ne sjecam se sad najbolje) naletim da na jednom HRT najavljuju prenos izora za miss HR. Gledacu to, kontam, pa odmah odem na netu pogledati djevojke. Tri od njih mi extra lijepe, prave gorske vile. Mislim se kako ce biti posteno da jedna od njih pobijedi. I podje emisija. Snimali su djevojke u razlicitim situacijama i okolnostima. Jedna od njih, koju nisam ni zapazila dok sam im gledala foto. toliko se izdvajala svojim sarmom i osobnoscu, da je jednostavno zasjala. To je bio “zacin” njenoj ljepoti. Zasjenila je tako sve druge djevojke i pobijedila.Fuddo wrote: 08 Dec 2018, 22:30 Ma i oni tamo u fifi su coravi, bolja ova iz venecuele milion puta. Al haj sad.
Mozda je iz istog razloga pobijedila ova mexicanka.
Njihov posao nije nijemo sjediti pred kamerama, moraju i usta otvarati, a tad bi tek svijet mogao da se pita - e Boze, kakve su bile ostale. Jer na kraju ni ljepota sama od sebe ne moze da privlaci koliko ponasanje moze da odbija.
You inace ne bi komenryarisala.
pa jerbo već su primile.Maja wrote: 08 Dec 2018, 23:59 Ne valja Meksikanka.
Puno ljepsa ova lanjska sto joj krunu predaje.
I Meksikanka kad dogodine bude predavala krunu bice ljepsa nego sad.
Uvijek budu duplo ljepse kad predaju krunu nego kad primaju.
...dabome...ihhhhmad_max_ba wrote: 13 Dec 2018, 09:31pa jerbo već su primile.Maja wrote: 08 Dec 2018, 23:59 Ne valja Meksikanka.
Puno ljepsa ova lanjska sto joj krunu predaje.
I Meksikanka kad dogodine bude predavala krunu bice ljepsa nego sad.
Uvijek budu duplo ljepse kad predaju krunu nego kad primaju.
ima nešto u tome kada primi, neki sjaj
![]()