@Nole @greeneyes
Finale EURO2016
Re: Polufinale EURO2016
Što se tiče Njemaca ne brinem se ja za njih uzeti će oni treće mjesto
@Nole @greeneyes
@Nole @greeneyes
A ja? Ja ću stajati sa strane i voleti te VIŠE OD SVIH!!!
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Naravno, Švabe ako ne osvoje mogu eventualno izgubiti u finalu ili biti treći. Dakle uvijek u samom vrhu, konstantno dobri. Ismijavati takvu velesilu mogu samo najarcana dječurlija, il' pak mrzitelji Švaba zbog nekih stvari nevezanih za sam fudbal.
Nadam se da će Francuzi natamburati fegetsko carstvo koje se dovuklo do finala, ni sami ne znajuć' kako.
Nadam se da će Francuzi natamburati fegetsko carstvo koje se dovuklo do finala, ni sami ne znajuć' kako.
Samo sabura
Re: Finale EURO2016
FRANCUSKA JE U FINALU EURA Griezmann s dva gola presudio Njemačkoj
Z.A.

Foto: Getty
FRANCUSKA je pobjedom nad Njemačkom (2:0) u Marseilleu izborila finale Eura s Portugalom koje se igra u nedjelju u Parizu.
Oba gola za domaćine natjecanja postigao je Antoine Griezmann i tako došao do šest golova na Euru, gdje je najbolji strijelac. Prvi na večerašnjoj utakmici zabio je iz jedanaesterca u 45. minuti. Lopta koju je glavom udario Evra, pogodila je Schweinsteigera u podignutu ruku i sudac Rizzoli sudio je penal za Francusku uz žuti karton kapetanu Njemačke. Griezmann je bio siguran iz penala i ljevicom probio Neuera za vodstvo Francuske.
Konačan rezultat postavio je u 72. minuti. Kimmich je izgubio loptu u kaznenom prostoru od Pogbe, koji ubacuje pred gol a tamo Griezmann šalje loptu kroz noge skamenjenog Neuera. Očajna reakcija njemačke obrane, točnije desnog bočnog i golmana, donijela je Francuskoj kapitalnu prednost.
I dok je drugi gol Griezmann postigao u vrijeme jalove premoći Njemačke, prvi je bio jednako jak udarac Elfu, jer Francuska je na kraju prvog dijela povela potpuno kontra događaja na terenu i tijekom apsolutne njemačke dominacije, koja je neprekidno trajala od 5. minute susreta. Činjenica da je vodstvo Francuskoj glupošću i nepotrebno podignutom rukom poklonio njemački kapetan Schweinsteiger, svakako nije pomogla aktualnim svjetskim prvacima, a vjerojatno i Low žali što je traku i ključno mjesto na terenu povjerio Schweiniju, koji točno šest mjeseci za klub i reprezentaciju nije nastupio kao prvotimac.
Ali, Nijemci su sami krivi što potpunu nadmoć (posjed lopte 68 posto) nisu pretvorili u golove, a u drugom dijelu sve do 75. minute niti u udarac na gol. Kimmich je onda zatresao prečku, nakon čega mu je Lloris obranio udarac glavom iz blizine, ali bilo je prekasno da Nijemci išta uspiju, pa Francuska slavi najzaslužnijeg što je dospjela u finale.
Griezmann ni protiv Njemačke nije izgubio niti krivo štopao ili dodao loptu, kao što suparničkoj obrani nije davao priliku za opuštanje, čak ni u tijekom više od jednog sata njemačke dominacije. Ovaj rastom niski, ali djelima najveći nogometaš, na njegovim nejakim leđima nosi Francusku na Euru svime navedenim, ali naravno, prije svega golovima, iako kvalitete momčadskog igrača dokazuje i s dvije asistencije na Euru.
U polufinalu je drugi put na utakmici nokaut faze Eura postigao dva gola. Već to je veliki doseg, pa sve i da je njegova momčad obje utakmice dobila s po par zgoditaka razlike, ali Griezmann je i protiv Irske u osmini finala kao i kontra Njemačke u polufinalu, spasio njegovu reprezentaciju. Prvo sramote preranog ispadanja, jer podsjetimo, Irska je vodila, da bi onda oba gola za preokret Francuske postigao Griezmann, da bi je u dvoboju s Njemačkom izbavio blamaže da im finale na domaćem terenu uzme najveći rival.
Osim strijelca oba gola, junak Francuske je i mladi branič Samuel Umtiti (22) koji je tijekom Eura riješio transfer iz Lyona u Barcelonu. Deschamps se prilično kockao ostavljajući ga u momčadi nakon utakmice s Islandom, jer mijenjajući suspendiranog Adila Ramija, skrivio je oba gola koja je njegova momčad primila u pobjedi 5:2. Izborniku se isplatilo ostavljanje Umtitija i protiv daleko jačeg protivnika, jer protiv prvaka svijeta pokazao je zašto je Barcelona za njega platila 30 milijuna eura. Posebno u prvom dijelu, kada je pritisak Njemačke bio neizdrživ, igrao je kao da je iza njega desetak godia više života i iskustva ovakvih utakmica.
FRANCUSKA - NJEMAČKA 2:0
Z.A.

Foto: Getty
FRANCUSKA je pobjedom nad Njemačkom (2:0) u Marseilleu izborila finale Eura s Portugalom koje se igra u nedjelju u Parizu.
Oba gola za domaćine natjecanja postigao je Antoine Griezmann i tako došao do šest golova na Euru, gdje je najbolji strijelac. Prvi na večerašnjoj utakmici zabio je iz jedanaesterca u 45. minuti. Lopta koju je glavom udario Evra, pogodila je Schweinsteigera u podignutu ruku i sudac Rizzoli sudio je penal za Francusku uz žuti karton kapetanu Njemačke. Griezmann je bio siguran iz penala i ljevicom probio Neuera za vodstvo Francuske.
Konačan rezultat postavio je u 72. minuti. Kimmich je izgubio loptu u kaznenom prostoru od Pogbe, koji ubacuje pred gol a tamo Griezmann šalje loptu kroz noge skamenjenog Neuera. Očajna reakcija njemačke obrane, točnije desnog bočnog i golmana, donijela je Francuskoj kapitalnu prednost.
I dok je drugi gol Griezmann postigao u vrijeme jalove premoći Njemačke, prvi je bio jednako jak udarac Elfu, jer Francuska je na kraju prvog dijela povela potpuno kontra događaja na terenu i tijekom apsolutne njemačke dominacije, koja je neprekidno trajala od 5. minute susreta. Činjenica da je vodstvo Francuskoj glupošću i nepotrebno podignutom rukom poklonio njemački kapetan Schweinsteiger, svakako nije pomogla aktualnim svjetskim prvacima, a vjerojatno i Low žali što je traku i ključno mjesto na terenu povjerio Schweiniju, koji točno šest mjeseci za klub i reprezentaciju nije nastupio kao prvotimac.
Ali, Nijemci su sami krivi što potpunu nadmoć (posjed lopte 68 posto) nisu pretvorili u golove, a u drugom dijelu sve do 75. minute niti u udarac na gol. Kimmich je onda zatresao prečku, nakon čega mu je Lloris obranio udarac glavom iz blizine, ali bilo je prekasno da Nijemci išta uspiju, pa Francuska slavi najzaslužnijeg što je dospjela u finale.
Griezmann ni protiv Njemačke nije izgubio niti krivo štopao ili dodao loptu, kao što suparničkoj obrani nije davao priliku za opuštanje, čak ni u tijekom više od jednog sata njemačke dominacije. Ovaj rastom niski, ali djelima najveći nogometaš, na njegovim nejakim leđima nosi Francusku na Euru svime navedenim, ali naravno, prije svega golovima, iako kvalitete momčadskog igrača dokazuje i s dvije asistencije na Euru.
U polufinalu je drugi put na utakmici nokaut faze Eura postigao dva gola. Već to je veliki doseg, pa sve i da je njegova momčad obje utakmice dobila s po par zgoditaka razlike, ali Griezmann je i protiv Irske u osmini finala kao i kontra Njemačke u polufinalu, spasio njegovu reprezentaciju. Prvo sramote preranog ispadanja, jer podsjetimo, Irska je vodila, da bi onda oba gola za preokret Francuske postigao Griezmann, da bi je u dvoboju s Njemačkom izbavio blamaže da im finale na domaćem terenu uzme najveći rival.
Osim strijelca oba gola, junak Francuske je i mladi branič Samuel Umtiti (22) koji je tijekom Eura riješio transfer iz Lyona u Barcelonu. Deschamps se prilično kockao ostavljajući ga u momčadi nakon utakmice s Islandom, jer mijenjajući suspendiranog Adila Ramija, skrivio je oba gola koja je njegova momčad primila u pobjedi 5:2. Izborniku se isplatilo ostavljanje Umtitija i protiv daleko jačeg protivnika, jer protiv prvaka svijeta pokazao je zašto je Barcelona za njega platila 30 milijuna eura. Posebno u prvom dijelu, kada je pritisak Njemačke bio neizdrživ, igrao je kao da je iza njega desetak godia više života i iskustva ovakvih utakmica.
FRANCUSKA - NJEMAČKA 2:0
Habibti, ya nour el - ain... 
- greeneyes
- Hadžija

- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Griezmann mi opasno baca na budućeg igrača Arsenala 
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace

Wenger bi tim potezom seb' produžio ostanak na klupi do kraja svog života. 
Samo sabura
Borac.....koliko onako relativno malešan za one mrge od stopera, dobija zračnih dvobojagreeneyes wrote:Bar sam pogodio da će Griezmann biti najbolji strijelac na Euru.
na zemlji im ionaku pravi malu djecu
Ne znam u koju skupinu da se svrstam više mi se sviđa ovo dječurlija jer se već dugo nisam osjećao takogreeneyes wrote:Naravno, Švabe ako ne osvoje mogu eventualno izgubiti u finalu ili biti treći. Dakle uvijek u samom vrhu, konstantno dobri. Ismijavati takvu velesilu mogu samo najarcana dječurlija, il' pak mrzitelji Švaba zbog nekih stvari nevezanih za sam fudbal.![]()
Na euru nema tekme za treće mjesto...greeneyes wrote:Naravno, Švabe ako ne osvoje mogu eventualno izgubiti u finalu ili biti treći. Dakle uvijek u samom vrhu, konstantno dobri. Ismijavati takvu velesilu mogu samo najarcana dječurlija, il' pak mrzitelji Švaba zbog nekih stvari nevezanih za sam fudbal.![]()
a Njemačkoj je to bilo šesto uzastopno polufinale na eurima....od toga su dva puta prošli u finale, što je podatak za respekt ipak...
Ovo da su Njemci treći, ja sam se šaliostorm wrote:Na euru nema tekme za treće mjesto...greeneyes wrote:Naravno, Švabe ako ne osvoje mogu eventualno izgubiti u finalu ili biti treći. Dakle uvijek u samom vrhu, konstantno dobri. Ismijavati takvu velesilu mogu samo najarcana dječurlija, il' pak mrzitelji Švaba zbog nekih stvari nevezanih za sam fudbal.![]()
a Njemačkoj je to bilo šesto uzastopno polufinale na eurima....od toga su dva puta prošli u finale, što je podatak za respekt ipak...
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Šesto uzastopno? Zar oni u Portugalu nisu ispali još u grupi?
@green Wengera ni usranom motkom ne može niko otjerat i dobro je što je tako. :imex
@green Wengera ni usranom motkom ne može niko otjerat i dobro je što je tako. :imex
Like Frankie said I did it my way!
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Kae prizno čovjek, ali nole i zloćko ne ahhah

- greeneyes
- Hadžija

E ybg sad, de mi reci da se još fudbal igra s onim nečim što se zove lopta?storm wrote:Na euru nema tekme za treće mjesto...greeneyes wrote:Naravno, Švabe ako ne osvoje mogu eventualno izgubiti u finalu ili biti treći. Dakle uvijek u samom vrhu, konstantno dobri. Ismijavati takvu velesilu mogu samo najarcana dječurlija, il' pak mrzitelji Švaba zbog nekih stvari nevezanih za sam fudbal.![]()
Sve ok, al' bez tog "ipak."
A ti, pametnjakoviću, povuc' se u rupu i tišu mišu. Posr'o si se po seb' i bolje smrdi i kakvoj rupici. Uzgred, valjda u toj rupici naučiš da ofanzivni vezni igrači mahom imaju najviše asistencija jer vidjeh da si se tomU smijao.
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

Ma kakvo dobro. Ali da će ostati dokle god bude mog'o stajati na nogama-ostat će. Sad mu na ruku i de i to što ima strašne protivnike(što u vidu igrača, što u vidu trenera).Rockefeller wrote:Šesto uzastopno? Zar oni u Portugalu nisu ispali još u grupi?
Samo sabura
greeneyes wrote:E ybg sad, de mi reci da se još fudbal igra s onim nečim što se zove lopta?storm wrote:Na euru nema tekme za treće mjesto...greeneyes wrote:Naravno, Švabe ako ne osvoje mogu eventualno izgubiti u finalu ili biti treći. Dakle uvijek u samom vrhu, konstantno dobri. Ismijavati takvu velesilu mogu samo najarcana dječurlija, il' pak mrzitelji Švaba zbog nekih stvari nevezanih za sam fudbal.![]()
a Njemačkoj je to bilo šesto uzastopno polufinale na eurima....od toga su dva puta prošli u finale, što je podatak za respekt ipak...![]()
Sve ok, al' bez tog "ipak."
A ti, pametnjakoviću, povuc' se u rupu i tišu mišu. Posr'o si se po seb' i bolje smrdi i kakvoj rupici. Uzgred, valjda u toj rupici naučiš da ofanzivni vezni igrači mahom imaju najviše asistencija jer vidjeh da si se tomU smijao.![]()
- greeneyes
- Hadžija

E tak', kad postaviš smajlije bar te niko ne moRe okarakterisati neznalicom. Po principu one "bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju." 
Samo sabura
Dvije stare bosanske:greeneyes wrote:E tak', kad postaviš smajlije bar te niko ne moRe okarakterisati neznalicom. Po principu one "bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju."
Samo treba ložiti
Ko gubi ko gubi ko gubi mora tugu kriti
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9949 times
- Been thanked: 16749 times
- Status: Online
Nu, sto se oDJe zakuhalo
Bezzze finale, ne znam koji su mi mrzi, a valja gledat.Navijat da izgube i jedni i drugi 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Finale:
Francuzi se definitivno bolji i još domaći teren i malčice naklonost sudija, ne drastična al malene će biti.
Portugal jedina šansa kao i dosad umrtve i unište igru pa ako uspeju preko Ronalda dati gol.
Francuzi se definitivno bolji i još domaći teren i malčice naklonost sudija, ne drastična al malene će biti.
Portugal jedina šansa kao i dosad umrtve i unište igru pa ako uspeju preko Ronalda dati gol.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)