+1komunist wrote:Dobio sam poziv za glasanje, za onaj homosexualski zakon
Pošto ja uvijek radim kontra uputa katoličke crkve i fašističke stranke SDS (Janeza Janše), zaokružiču ZA
ja sam i protiv njih i protiv vas
Moderator: Krokodil Behko
+1komunist wrote:Dobio sam poziv za glasanje, za onaj homosexualski zakon
Pošto ja uvijek radim kontra uputa katoličke crkve i fašističke stranke SDS (Janeza Janše), zaokružiču ZA

Takvi ste najgori, ni tu ni vamo, onda kad pobjedimo, vi čete, pa drugovi, mi smo uvijek bili uz vasstorm wrote:+1komunist wrote:Dobio sam poziv za glasanje, za onaj homosexualski zakon
ja sam i protiv njih i protiv vas

lesa? misliš bukovine i toamerikenjac wrote:ja sve sto mogu reci o dezeli, je to da je to zemlja lesa...jel tako junkee..

ako budeš terao bele, računaj na menestorm wrote:Nikad....čekam samo da nestanete jednom
zajedno sa bijelima

samo izbriši s iz https kad stavljaš YUbitoamerikenjac wrote:
to su žileti, stoje iz razloga, da se ljudi pre ulazka obrijaju, nema više bradonjama sa svih strana bujruma![]()

pa ja sam takav tip, sve okrenem na šalu i zajebanciju, ništa nije bolje, ako se nerviraš i sekirašSPINERKA wrote:
to su žileti, stoje iz razloga, da se ljudi pre ulazka obrijaju, nema više bradonjama sa svih strana bujruma![]()
...

To je ok ...bosanski....ovi su uložili veto na ime "slavonski kulen" ....dok je primjerice bez zadrške prošao "baranjski kulen"Krokodil Behko wrote:Eno, kod mene u frižideru, bosanski kulen iz Visokog, naravno.
Ma nije im ni ono sa kranjskom kobasicom nešto jako pametno...storm wrote:To je ok ...bosanski....ovi su uložili veto na ime "slavonski kulen" ....dok je primjerice bez zadrške prošao "baranjski kulen"Krokodil Behko wrote:Eno, kod mene u frižideru, bosanski kulen iz Visokog, naravno.
ma...ebe lud zbunjenog
Baš....hrvatska- Kranjska klobasamehaning wrote:Ma nije im ni ono sa kranjskom kobasicom nešto jako pametno...storm wrote:To je ok ...bosanski....ovi su uložili veto na ime "slavonski kulen" ....dok je primjerice bez zadrške prošao "baranjski kulen"Krokodil Behko wrote:Eno, kod mene u frižideru, bosanski kulen iz Visokog, naravno.
ma...ebe lud zbunjenog
kod nas imaš domaća kranjska kobasicastorm wrote:Baš....hrvatska- Kranjska klobasamehaning wrote:Ma nije im ni ono sa kranjskom kobasicom nešto jako pametno...storm wrote:To je ok ...bosanski....ovi su uložili veto na ime "slavonski kulen" ....dok je primjerice bez zadrške prošao "baranjski kulen"Krokodil Behko wrote:Eno, kod mene u frižideru, bosanski kulen iz Visokog, naravno.
ma...ebe lud zbunjenogbudale