Prostitutka..zanimanje??

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Ispovijest elitne prostitutke iz BiH

Post by Nole »

SPINERKA wrote::rol
ako moze narod protiv tenkova
:kafa

..da je tenk ,htjeo :roll
Onaj ludak iz Novog Pazara lego ispred tenka....imao je sreće...šta bi vozač uradio da je dobio naređenje kreći?
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

nanenamalenakurawa wrote:Imamo i mi svoja prava i svoje pravo da ne gledam nekog na ulici još kad je rječ o kurvama koje nam kvare moral i omladinu.Nije nikakvo osudjivanje ali neka rade to u svoja četri zida a na ulici i na telvizoru im nije mjesto a puno ih je.I Bog je u svim vjerama zabranio to a da je moralno ne bi bilo zabranjeno
Šta fali Kaćkoj petlji??? :cudi

mesto gde se skupljaju novosadske prostitutke :D.
Galieva
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Galieva »

nanenamalenakurawa wrote:Imamo i mi svoja prava i svoje pravo da ne gledam nekog na ulici još kad je rječ o kurvama koje nam kvare moral i omladinu.Nije nikakvo osudjivanje ali neka rade to u svoja četri zida a na ulici i na telvizoru im nije mjesto a puno ih je.I Bog je u svim vjerama zabranio to a da je moralno ne bi bilo zabranjeno
Ima i na Zapadu takvih sto se protive al tamo to sve normalno funkcionira i legalno jednostavno zivis svoj zivot ne obracas paznju sta ko radi sa svojim zivotom njegov problenm
Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac »

Prostitucije je uvijek bilo. A kako je neće biti kada je plaćena?
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14634 times
Been thanked: 10132 times

Post by Julia-Klara »

Ne moze tako!
Mora se zabijat nos u tudji zivot, i odredjivati ko sta smije radit, sta je moralno a sta ne!
I sta g amoram gledat poderanog na ulici, nek' se zatvori u kucu!
Umjesto da ne vidis niti komentarises stvari koje te se ne ticu, bolje ovako optuzivat sve i svakoga za nemoral i zivljenje svojih zivota kako zelimo

:rol :kafa
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac »

Da nam je bolja država ne bi je bilo u talikoj mjeri. Nek se bave suzbijanjem siromaštva i automatski će se i prostitucija suzbiti. Ali ne, pored siromaštva i nepismenosti, bavimo se povećanjima prostitutki. To je skretanje sa realnog stanja u državi.
Galieva
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Galieva »

Julia-Klara wrote:Ne moze tako!
Mora se zabijat nos u tudji zivot, i odredjivati ko sta smije radit, sta je moralno a sta ne!
I sta g amoram gledat poderanog na ulici, nek' se zatvori u kucu!
Umjesto da ne vidis niti komentarises stvari koje te se ne ticu, bolje ovako optuzivat sve i svakoga za nemoral i zivljenje svojih zivota kako zelimo

:rol :kafa
Ja kazem da na Zapadu ljudi zive najnormalniji zivot prostitucija legalna gay klubovi rade normalni homoseksualci zive niko ih me ometa organizuju parade,a kod nas kad neko hoce paradau odmah citava halabuka oko toga.Ali to su razvijene zemlje Zapada gdje je smijesno uopce ih porediti sa nasom zemljom i naravno da mnogi zloupotrebljavaju zakone i bave se prostitucijom ilegalno a da ne pricam koliko ima zena sa malom djecom nema od cega da prehrani dijete pa se bavi time .Ali zato imamo vlast zatucane i isprane mozgove pametnom dosta
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA »

:rol
Ne ce se nikada suzbiti, uvijek je bila i uvijek ce biti.
PONUDA -POTRAZNJA.
Image
srculence7
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4137 times
Been thanked: 4272 times

Post by srculence7 »

Ma neka, možda treba urediti zakonom, samo ovo ne treba da bude poruka mladima kako je ona već naglasila da je to jedini način da sebi priušte život kakav žele, tj. jedini način da pomognu sebi i porodici. Legalizacija može biti mač sa dve oštrice, s jedne strane veliki novac bi se iz sive zone preselio u legalne tokove, država bi naplaćivala porez, a ”dame” imale bolju zdravstvenu i policijsku zaštitu i pravo na penziju, i dok je u Švedskoj to dalo dobre rezultate - pao je nivo i korisnika i davalaca usluga, neka evropska istraživanja su pokazala suprotne rezultate. U Holandiji i Nemačkoj, koje su legalizovale prostituciju, stvari su posle toga krenule nagore. Ne da se broj prostitutki povećao, nego su ove zemlje, kako je pokazao izveštaj francuske parlamentarne komisije od pre pola godine, postale meta za trgovinu belim robljem, povećao se broj žrtava trafikinga.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
nanenamalenakurawa
Na probnom
Na probnom

Post by nanenamalenakurawa »

Ovi dusebriznici neka se propitaju koliko je moralno baviti se prostituriranjem i neka vide da nema opravdanja za to.Grijeh je to veliki a sta je moralno zna se,nemamo mi pravo sami odredjivati sta je moralno i sta nije moralno kad sve pise.Usto zapad nije ništa što naš narod treba imitirati i traziti da bude ko i oni
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1617 times
Been thanked: 1463 times

Post by Tokmak »

nanenamalenakurawa wrote:Ovi dusebriznici neka se propitaju koliko je moralno baviti se prostituriranjem i neka vide da nema opravdanja za to.Grijeh je to veliki a sta je moralno zna se,nemamo mi pravo sami odredjivati sta je moralno i sta nije moralno kad sve pise.Usto zapad nije ništa što naš narod treba imitirati i traziti da bude ko i oni

živjela govornica!!! :respekt
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

nanenamalenakurawa wrote:Ovi dusebriznici neka se propitaju koliko je moralno baviti se prostituriranjem i neka vide da nema opravdanja za to.Grijeh je to veliki a sta je moralno zna se,nemamo mi pravo sami odredjivati sta je moralno i sta nije moralno kad sve pise.Usto zapad nije ništa što naš narod treba imitirati i traziti da bude ko i oni
Ne možemo zapad uzimati do mjere, do koje bi nekome odgovaralo...
Tako je kako je i na tom zapadu...a tu spada između ostalog i prostitucija .. Daleko od idealnog, ali zašto onda svi hrle na taj zapad?!
Čitao sam članak o klikovima na XXX stranice... Neš' vjerovat' :hihi (ne... Nisu na zapadu najveći "klikeri")
Habibti, ya nour el - ain... :srce
nanenamalenakurawa
Na probnom
Na probnom

zapad je opljackao cijeli svijet i sve su pare kod njih,oni trose i grade i kupuju dok druge bombarduju a i na zapad idu najvise oni bez morala
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

nanenamalenakurawa wrote:zapad je opljackao cijeli svijet i sve su pare kod njih,oni trose i grade i kupuju dok druge bombarduju a i na zapad idu najvise oni bez morala
Prvi dio ćemo se složiti :ok
E sad ako ljudi žele takav život (ne ulazim u pitanje načina života) zašto je to automatski nemoralni čin?
nanenamalenakurawa
Na probnom
Na probnom

Zato sto postoje moralna pravila koja ljude upucuju i koja su najbolja za nas a oni tamo su ih sve prekrsili, cim predjes granicu iz bosne to se odmah vidi a mi se jos uvijek nekako drzimo.Bezpotrebno je o tome previse pricati pravila su jasna svima koji zele da budu moralni
srculence7
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by srculence7 »

nanenamalenakurawa wrote:Zato sto postoje moralna pravila koja ljude upucuju i koja su najbolja za nas a oni tamo su ih sve prekrsili, cim predjes granicu iz bosne to se odmah vidi a mi se jos uvijek nekako drzimo.Bezpotrebno je o tome previse pricati pravila su jasna svima koji zele da budu moralni
Ta pravila društvenog ponašanja se mogu i menjati, postoje neke moralne vrednosti koje nam se od malena usađuju introjekcijom roditeljskih zabrana, ali to nikako ne znači da nešto što je za nas moralno neispravno važi i za neke druge narode i obrnuto.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

nanenamalenakurawa wrote:Zato sto postoje moralna pravila koja ljude upucuju i koja su najbolja za nas a oni tamo su ih sve prekrsili, cim predjes granicu iz bosne to se odmah vidi a mi se jos uvijek nekako drzimo.Bezpotrebno je o tome previse pricati pravila su jasna svima koji zele da budu moralni
Slažem se opet... Bespotrebno je ovo oko morala...
Meni neće nitko pisati upute za život, niti one išta znače ako ja nisam takav... A nisam :oo
nanenamalenakurawa
Na probnom
Na probnom

Upute za zivot su napisane svima a na tebi je koliko ces ih postovati i ne mozes reci da ne znace nista a samo Jedan sudi kakvi smo
srculence7
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by srculence7 »

Uputstva za život ne postoje, a sad ako misliš na pravila društvenog ponašanja u zajednici u kojoj živimo i kojih bi trebalo da se pridržavamo, tj. koja se uređuju zakonom ili su pitanje religije to je već druga stvar.
nanenamalenakurawa
Na probnom
Na probnom

Trebamo se ponasati kako je ispravno nikako sto nam drustvo kaze a drustvo nas zna odvesti na pogresne staze nemira i nemorala.Zato su tu upute za sva vremena i sa njima nikad ne mozemo pogrijesiti.Ako mi kao ljudi ispostujemo ta pravila onda nam u zivotu nista nece biti prepreka,za svaku situaciju imacemo rjesenje odmah
Post Reply

Return to “Sex”