Moze li zena biti samo za jednog muskarca
Moderators: spacebound, Duminjo
- lejlamo
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Moze li zena biti samo za jednog muskarca
odgoj nije jednostavan, a ne odgoj isključivo ženskog djeteta.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9986 times
- Been thanked: 16855 times
Ja nju znam iz skole, ista generacija, razlicita odjeljenja, kasnije su mi tetka, prijateljice i rodice pricale kakvih je sve scena bilo. Kako je tukao i izvlacio iz diska. Niko nije smio prici ni rijec da mu kaze. Nikad nisam pitala da li se i kako izvukla iz tog odnosa.almir90 wrote: 06 Jun 2020, 11:42Da, upravo ona. Jučer sam je spomnjao sestri, pričali smo na ovu temu. Nema je više, ne znam gdje je otišla. Ali, trebala je znati cijenu petljanja sa onim. Ja da imam kćerku, uradio bih nešto prije nego bude kasno. Bogami, ako budem imao kćerku, neće biti jednostavno.spacebound wrote: 06 Jun 2020, 11:39
Kao npr kcerka bivseg nacelnika GradaccaSta je cura svojevremeno sebi napravila
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Iz mog ugla, sa muškarcem bih lakše jer sam i sam muško. Sa kćerkom bih možda bih bio previše zaštitnički se ponašao, da zbog postane osoba koja će raditi pogrešne stvari.
rekao sam da vise uticu ne da je to tako striktnoalmir90 wrote: 06 Jun 2020, 11:32 Drug, ja znam cura koje su iz financijski stabilnih porodica i završavale sa takvim tipovima, nema tu nekog pravila.
kao sve u odnosima nema nikad crno bijelo
mozda tu bogatasicu pale momci koji su zlocesti i sl pa nije tu zbog novca a ni to nema veze sa odgojem
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
ako nije tajna sta je bilo sa tom djevojkom? mislim sta se desiloalmir90 wrote: 06 Jun 2020, 11:42Da, upravo ona. Jučer sam je spomnjao sestri, pričali smo na ovu temu. Nema je više, ne znam gdje je otišla. Ali, trebala je znati cijenu petljanja sa onim. Ja da imam kćerku, uradio bih nešto prije nego bude kasno. Bogami, ako budem imao kćerku, neće biti jednostavno.spacebound wrote: 06 Jun 2020, 11:39
Kao npr kcerka bivseg nacelnika GradaccaSta je cura svojevremeno sebi napravila
![]()
ps. sad vidim da je spejs ukratko odgovorila sta se desavalo
Last edited by respo on 06 Jun 2020, 11:50, edited 1 time in total.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
Treba se dobro pripremiti za odgoj.almir90 wrote: 06 Jun 2020, 11:47Iz mog ugla, sa muškarcem bih lakše jer sam i sam muško. Sa kćerkom bih možda bih bio previše zaštitnički se ponašao, da zbog postane osoba koja će raditi pogrešne stvari.
A pogotovo kada se dobije dijete, stalno se mora biti u pripravnosti i osluškivati.. u hodu dolaze stvari na koje se mora odmah reagovati ili će posljedice biti velike.
Kao što je zakazao roditeljski odgoj te djevojke.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Njene gole slike koje je poslao kome je stigao i cijeli grad ih je vidio ju je ukopalo, nakon toga se izgubila.spacebound wrote: 06 Jun 2020, 11:46
Ja nju znam iz skole, ista generacija, razlicita odjeljenja, kasnije su mi tetka, prijateljice i rodice pricale kakvih je sve scena bilo. Kako je tukao i izvlacio iz diska. Niko nije smio prici ni rijec da mu kaze. Nikad nisam pitala da li se i kako izvukla iz tog odnosa.
Tip je klasični sin ratnog profitera, po gradu imao vazda cura, i po drugim gradovima. Svima nema šta nije radio, i sve letile za njim, neke se pokušavale ubiti. Nikada mi to nije bilo jasno, šta je njih toliko palilo? I to većinom cure koje su bile lijepe i privlačne, te ih dosta momaka ganjalo.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Na tu temu mogu samo teoretski, ko zna šta će biti kada i sam budem roditelj. Mogu uzeti neke stvari za koje smatram su moji roditelji pogriješili, pa pokušati drugačije. Ali ni to ne garantuje uspjeh. Sa muškarcem bih lakše išlo, sa ženskom nisam siguran; sigurno je da bih se trudio da bude sve za njohovo dobro.lejlamo wrote: 06 Jun 2020, 11:50
Treba se dobro pripremiti za odgoj.
A pogotovo kada se dobije dijete, stalno se mora biti u pripravnosti i osluškivati.. u hodu dolaze stvari na koje se mora odmah reagovati ili će posljedice biti velike.
Last edited by Grom on 06 Jun 2020, 11:58, edited 2 times in total.
ima li neka slika nje da vidim kakva je (ne moraju bas te gole slikealmir90 wrote: 06 Jun 2020, 11:52Njene gole slike koje je poslao kome je stigao i cijeli grad ih je vidio ju je ukopalo, nakon toga se izgubila.spacebound wrote: 06 Jun 2020, 11:46
Ja nju znam iz skole, ista generacija, razlicita odjeljenja, kasnije su mi tetka, prijateljice i rodice pricale kakvih je sve scena bilo. Kako je tukao i izvlacio iz diska. Niko nije smio prici ni rijec da mu kaze. Nikad nisam pitala da li se i kako izvukla iz tog odnosa.
Tip je klasični sin ratnog profitera, po gradu imao vazda cura, i po drugim gradovima. Svima nema šta nije radio, i sve letile za njim, neke se pokušavale ubiti. Nikada mi to nije bilo jasno, šta je njih toliko palilo? I to većinom cure koje su bile lijepe i privlačne, te ih dosta momaka ganjalo.
ok
ps. veoma lako se moze doci do tog podatka al ok postujem tvoj stav
mustafic je prezime jel tako
Last edited by respo on 06 Jun 2020, 12:05, edited 1 time in total.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
A meni daj sliku sina ratnog profitera.
Takve bih smaknuo bez bismileta.
Takve bih smaknuo bez bismileta.
Svi mi se morete obratit
Aj Fufe i ti jednom nesto pametno da kazesFufe wrote: 06 Jun 2020, 11:23 A šta je loše u tome da zensko bira muškarca koji je finansijski neovisan?
Od ljubavi se ne živi.
Muskarac isto tako uvijek ce radije izabrati financijski neovisnu zenu, nego neku koja u zivotu nikad nista radila nije i uvijek bi uvisila o njemu npr. Sposobni ljudi su privlacni. Ne samo sposobni u poslovnom smislu, nego u svakom smislu. Sposobni da vode racuna o sebi, o roditeljima, djeci, kucanstvu, cukii, poslu, godisnjem odmoru, svemu.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
Haha, joj nasmija me fakat... pa rekli ste već čija je kćerka, kojih je godina, i to...
Ko da je bitno.
Ne mozes se na sve pripremiti..koliko god se pripremas mislim da ne postoji osoba koja je totalno spremna na sve sta ga ceka s djetetom, niti znas sta te sve moze snaci. Znas otprilike al ne mozes ti sve imati pod kontrolom, nekada ni u vlastitom zivotu a kamoli u djetetovom.lejlamo wrote: 06 Jun 2020, 11:50Treba se dobro pripremiti za odgoj.almir90 wrote: 06 Jun 2020, 11:47
Iz mog ugla, sa muškarcem bih lakše jer sam i sam muško. Sa kćerkom bih možda bih bio previše zaštitnički se ponašao, da zbog postane osoba koja će raditi pogrešne stvari.
pa to je urodjeno u svakog od nas da trazi "uspjenijeg"Merlin246 wrote: 06 Jun 2020, 12:11Aj Fufe i ti jednom nesto pametno da kazesFufe wrote: 06 Jun 2020, 11:23 A šta je loše u tome da zensko bira muškarca koji je finansijski neovisan?
Od ljubavi se ne živi.![]()
Muskarac isto tako uvijek ce radije izabrati financijski neovisnu zenu, nego neku koja u zivotu nikad nista radila nije i uvijek bi uvisila o njemu npr. Sposobni ljudi su privlacni. Ne samo sposobni u poslovnom smislu, nego u svakom smislu. Sposobni da vode racuna o sebi, o roditeljima, djeci, kucanstvu, cukii, poslu, godisnjem odmoru, svemu.![]()
posebno kod zenskih jer i svjesno i nesvjesno trazis zastitu i sigurnost za svoje potomstvo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Da pored mene živog žena mora radit 
Dislajk ko ajfelov toranj.

To se traži.
Dislajk ko ajfelov toranj.
Netačno. Daj neku koja će uvijek bit dotjerana i da se voli mazit tj da mene mazi.Merlin246 wrote: 06 Jun 2020, 12:11 Muskarac isto tako uvijek ce radije izabrati financijski neovisnu zenu
To se traži.
Svi mi se morete obratit
upravo al eto ok i s njegove strane kad nece da "otkriva" identitet
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
Pripremiti se u smislu osvijestiti kakva je to uloga biti roditelj, šta znači, šta zahtijeva, protabiriti razvojne karakteristike, moguće deformitete, sabrati u glavi jesi li ti kapacitet da se nosiš s tim, na čemu bi mogao malo doraditi prije nego što prihvatiš tu odgovornost...na to sam mislila..ne trčati u roditeljstvo jer ti je neko rekao da je vrijeme...Merlin246 wrote: 06 Jun 2020, 12:17Ne mozes se na sve pripremiti..koliko god se pripremas mislim da ne postoji osoba koja je totalno spremna na sve sta ga ceka s djetetom, niti znas sta te sve moze snaci. Znas otprilike al ne mozes ti sve imati pod kontrolom, nekada ni u vlastitom zivotu a kamoli u djetetovom.lejlamo wrote: 06 Jun 2020, 11:50
Treba se dobro pripremiti za odgoj.
I napisala sam da se u hodu svašta desi...ali tada se i vidi jesi li bio spreman pravilno osluškivati...
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Ovo je bilo prije desetak i više godina. Ja i Spejs znamo o kome se radi, teško da će neko nešto guglanjem naći.lejlamo wrote: 06 Jun 2020, 12:17
Haha, joj nasmija me fakat... pa rekli ste već čija je kćerka, kojih je godina, i to...
Ko da je bitno.