Poze u sexu
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Otkrijte šta vaša omiljena seks poza govori o vama
je ja to zovem ajde gori.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Omiljena ženama, da al nama je svaka dobra - samo da je u njojlaganini wrote:mrki uvik ima neka omiljena..i ženama i nama..

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

ma daj mrki nije mi petnest 

Onda brzo stariš 

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!

..ma nije to nego više guštam.. 

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22999 times
- Been thanked: 6073 times
- Status: Online
Bonaqua wrote:Kakva je ova kasika? Trebalo je ovdje ubaciti i sta slikovito. Čuj ima i kaubojke i kauboja
...valjda ona tatrane

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22999 times
- Been thanked: 6073 times
...valahi,meni sve nabrojano,dobro! ...samo ako partner zna,znanje! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9856 times
- Status: Offline
Spooning , bocno, tatrane kako Veca receBonaqua wrote:Kakva je ova kasika? Trebalo je ovdje ubaciti i sta slikovito. Čuj ima i kaubojke i kauboja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- drugrankovic
- Inventar foruma
sram vas bilo!
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Sa koje strane ba?Julia-Klara wrote:Spooning , bocno, tatrane kako Veca receBonaqua wrote:Kakva je ova kasika? Trebalo je ovdje ubaciti i sta slikovito. Čuj ima i kaubojke i kauboja

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"

da ne budem eksplicitniji

Habibti, ya nour el - ain... 

Ne bih se mogla odluciti
Mozda ova druga, obostrano uzivanje. 

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
Odigrati ćemo kvalifikacije pa odlučimo poslijeBonaqua wrote:Ne bih se mogla odlucitiMozda ova druga, obostrano uzivanje.

Habibti, ya nour el - ain... 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7633 times
- Been thanked: 18021 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9856 times
hos dat krug?Maja wrote:Svaka poza s Melekom je idealna.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7633 times
- Been thanked: 18021 times
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
-
- Inventar foruma
Nove poze za novu godinu , da li ste probali..
Seks, koliko god sam po sebi bio uzbudljiv, vremenom može postati dosadan ako se ne uvode neke inovacije. To ne mora biti ništa drastično, dovoljno je čak i samo da nabacite neki seksi veš, umesto babskih gaća i pamučnih čarapa. A mogli bi i neku pozu da promenite, pošto dobra stara misionarska dosadi čak i samim misionarima. Možda vam to ne zvuči kao dobra ideja jer ste stidljivi ili su vam "ja na njoj, ona na meni" poze najveći domet, a možda nekad i neki seks otpozadi da uleti, ali samo na državne praznike, dok je oralni seks rezervisan samo za rođendane i godišnjice. Što možda i ima neke logike, po principu - kad je retko, biće slađe sledeći put. Mada u praksi to i ne šljaka baš tako. Vrlo je jednostavno, ako stalno jedete krompir kad-tad će vam se smučiti i poželećete sočnu, roštiljsku kobaju.
A možda pripadate grupi ljudi koji koji stalno eksperimentišu i više ste presušili sa erotičnim idejama za bambusanje. E, pa ovaj snimak je onda kao stvoren za vas, pošto neku od ovih poza verovatno niste probali. Ili jeste, ali niste znali za njihov stručni naziv. Kao na primer, da li ste čuli da postoji seksualna poza pod imenom lazanja? Nisu ni ovi ljudi, koji su imali zadatak da samo na osnovu imena poze odglume kako bi ona trebalo da izgleda. Da mašta može svašta, još jednom je dokazano, pa pogledajte u kakve su smešne pozicije učesnici stavljali sebe i svoje partnere.
[ytube][/ytube]
A onda i vi možete da isprobate neku, ili sve ove vragolije s svojim partnerom. Ali na pravilan način. Na slici možete da vidite kako ove poze treba da izgledaju, a iako su možda teže izvodljive, sigurno će toliko rasplamsati žar u vašoj vezi da će goreti narednih godinu dana. Uđite u 2015. godinu srećni i orgazmični, inspirisani ovim ludim, mada i te kako zapaljivim pozama.

A možda pripadate grupi ljudi koji koji stalno eksperimentišu i više ste presušili sa erotičnim idejama za bambusanje. E, pa ovaj snimak je onda kao stvoren za vas, pošto neku od ovih poza verovatno niste probali. Ili jeste, ali niste znali za njihov stručni naziv. Kao na primer, da li ste čuli da postoji seksualna poza pod imenom lazanja? Nisu ni ovi ljudi, koji su imali zadatak da samo na osnovu imena poze odglume kako bi ona trebalo da izgleda. Da mašta može svašta, još jednom je dokazano, pa pogledajte u kakve su smešne pozicije učesnici stavljali sebe i svoje partnere.
[ytube][/ytube]
A onda i vi možete da isprobate neku, ili sve ove vragolije s svojim partnerom. Ali na pravilan način. Na slici možete da vidite kako ove poze treba da izgledaju, a iako su možda teže izvodljive, sigurno će toliko rasplamsati žar u vašoj vezi da će goreti narednih godinu dana. Uđite u 2015. godinu srećni i orgazmični, inspirisani ovim ludim, mada i te kako zapaljivim pozama.

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
-
- Inventar foruma
Re: Nove poze za novu godinu , da li ste probali..
lazanje i tv vecera 

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬