Najinteligentniji BH političar?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21206 times
- Been thanked: 19187 times
- Status: Online
Re: Najinteligentniji BH političar?
Od najinteligentnijih moram svog školskog turiti, a to je Admir Čavalić. Fulao je u vezi nekih stvari, ali to je više politika nego što je njegov lični stav. Bar ja tako mislim.
Znam ga od kad smo bili tinejdžeri. Skupa smo išli u školu i na fakultet. Vazda se isticao u odnosu na ostale po inteligenciji i znanju. Na predavanjima iz ekonomije je više puta znao ispravljati profesore, ulaziti s njima u diskusije itd.
Veoma bistar lik.
Znam ga od kad smo bili tinejdžeri. Skupa smo išli u školu i na fakultet. Vazda se isticao u odnosu na ostale po inteligenciji i znanju. Na predavanjima iz ekonomije je više puta znao ispravljati profesore, ulaziti s njima u diskusije itd.
Veoma bistar lik.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2600 times
- Been thanked: 8007 times
- Status: Offline
Vidim da nemaš vremena pogledati citav intervju, postavljen ispod.Naseef Mushroom wrote: 03 Jul 2025, 17:16Ti kod ovakvog smiješnog videa i veselih postova skrenuo na diskusiju o stranačkim prepucavanjima i da li bi tako pisao da je u SDA.Duminjo wrote: 03 Jul 2025, 16:50
Za ovu tvrdnju u zadnjoj recenici tek treba da vidimo. Garant nije u partiji koju ti simpatises pa pises odmah takve insinuacije![]()
Ima serijal citav to sa Batkom i Pipom ministarkom.
Tabut nisam spomenuo jer mislim da će tako biti, već što je on u ulozi ministra tako rekao a sada i sam postade ministar, nisi gledao video koji si sam postavio.
Ali šta očekivati od osobe koja misli da je on došao u emisiju kao pravi ministar pa ga voditeljica tako zove a ne što je došao kao glumac da zaigra ponovo takvu ulogu. Kao da bi kao pravi ministar tako govorio, vidiš da se i on i voditeljica smiju.
Kako god, nemam živaca na ovakvom lijepom vremenu zamarati se sa glupostima. Allahimanet![]()
Odoh sada bas da trazim u kojoj je stranici. 100% nije SDA cim si ga odmah prikovo za tabut i u drugom postu ga opet ponizavaš

- Duminjo
- Urednik foruma
Al se zajebahLične informacije
Mjesto i datum rođenja: Zenica, 05.01.1980.
Stručna sprema: VSS
Akademsko zvanje: magistar scenskih umjetnosti
Nacionalnost: Bošnjak
Politička stranka: Stranka demokratske akcije (SDA)

- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3506 times
- Been thanked: 1402 times
Nije ni on znao. Sad će povući kritike.Duminjo wrote: 03 Jul 2025, 17:45Al se zajebahLične informacije
Mjesto i datum rođenja: Zenica, 05.01.1980.
Stručna sprema: VSS
Akademsko zvanje: magistar scenskih umjetnosti
Nacionalnost: Bošnjak
Politička stranka: Stranka demokratske akcije (SDA)![]()
![]()

- ironman
- sirius
- Has thanked: 24139 times
- Been thanked: 24614 times
e ovo je novo..nakon difa,zenicke islamske pedagoske akademije sad i magistar scenskih umjetnosti..
imal iko da je zavrsio fakultet..ekonomski,pravni...haj ne moramo ic na matematiku pa pitat za inzinjere..
Diplomirani magistar strojarstva ali ne ko u Hr nego upravljanja teskim strojevima...boom ministar prometa odma..
polozis zuti pojas odma ministar sigurnosti..
ne mogu dalje,,
imal iko da je zavrsio fakultet..ekonomski,pravni...haj ne moramo ic na matematiku pa pitat za inzinjere..
Diplomirani magistar strojarstva ali ne ko u Hr nego upravljanja teskim strojevima...boom ministar prometa odma..
polozis zuti pojas odma ministar sigurnosti..
ne mogu dalje,,
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3804 times
- Been thanked: 3530 times
Čekam da se do kraja izblamiraš kad saznaš koja je strankaDuminjo wrote: 03 Jul 2025, 17:20Vidim da nemaš vremena pogledati citav intervju, postavljen ispod.Naseef Mushroom wrote: 03 Jul 2025, 17:16
Ti kod ovakvog smiješnog videa i veselih postova skrenuo na diskusiju o stranačkim prepucavanjima i da li bi tako pisao da je u SDA.
Tabut nisam spomenuo jer mislim da će tako biti, već što je on u ulozi ministra tako rekao a sada i sam postade ministar, nisi gledao video koji si sam postavio.
Ali šta očekivati od osobe koja misli da je on došao u emisiju kao pravi ministar pa ga voditeljica tako zove a ne što je došao kao glumac da zaigra ponovo takvu ulogu. Kao da bi kao pravi ministar tako govorio, vidiš da se i on i voditeljica smiju.
Kako god, nemam živaca na ovakvom lijepom vremenu zamarati se sa glupostima. Allahimanet![]()
Odoh sada bas da trazim u kojoj je stranici. 100% nije SDA cim si ga odmah prikovo za tabut i u drugom postu ga opet ponizavaš![]()

Ako ne nađeš, postavit ću za sat vremena link. Znam karijeru čovjeka i kao glumca u kao političara.
Kao što rekoh, to “mogu me samo na tabutu iznijeti” je bilo više zbog ironije jer je dobio poziciju koju je glumio prije 10 godina a ne što mi je krivo što je zasjeo u fotelju. Ali to ćeš tek skontati kad saznaš koja je stranka

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Duminjo
- Urednik foruma
A vidi, sad se pravi da je znao kad sam ja vec skonto da sam pojeo govno
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1389 times
- Been thanked: 1331 times
- ironman
- sirius
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3608 times
- Been thanked: 6618 times
Svi su politicari inteligentni u BiH..
pokrase sve..
pokrase sve..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Meni ne smeta, volim kao vjerni glasač SDA vidjeti kako ste postali paranoični pa u svakoj šali i vicu vidite SDA.
Vidiš kako je dobra SDA, mogli su vam uzeti dušu, mogli su vam uzeti ono malo krušne mrve da hoće, ali nisu.
Pa čekaj, ti stvarno misliš da bi on kao ministar a ne kao lik kojeg glumi stvarno došao na Face TV u emisiju sa koliko-toliko poznatom voditeljicom i govorio za građane i glasače da su seljadija i da im je valjao zbog svoje guzice, a voditeljica ga zvala ministrom kao Mirzu, pravu osobu koji je postao ministar a ne kao lika koji glumi ministra?
Pa dragi Duminjo, to bi i djeca skontala

Pa vidiš da i on i voditeljica crkavaju od smijeha jer je parodija.
I onda se pitamo zašto na farbama i kiselinama još piše zbog nekih osoba da se ne smije piti

Uh, sad skontah na osnovu tvog pisanja nešto šta ne bih ni u šali pomislio, ti nisi ovo postavio jer je parodija današnjih političara već si mislio da ovako govori stvarno jedan ministar i zbog toga je najinteligentniji BH političar

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Duminjo
- Urednik foruma
Reci slobodno, "Duminjo, ti si glup".Naseef Mushroom wrote: 04 Jul 2025, 02:21Meni ne smeta, volim kao vjerni glasač SDA vidjeti kako ste postali paranoični pa u svakoj šali i vicu vidite SDA.Duminjo wrote: 03 Jul 2025, 18:39
A vidi, sad se pravi da je znao kad sam ja vec skonto da sam pojeo govno![]()
Vidiš kako je dobra SDA, mogli su vam uzeti dušu, mogli su vam uzeti ono malo krušne mrve da hoće, ali nisu.
Pa čekaj, ti stvarno misliš da bi on kao ministar a ne kao lik kojeg glumi stvarno došao na Face TV u emisiju sa koliko-toliko poznatom voditeljicom i govorio za građane i glasače da su seljadija i da im je valjao zbog svoje guzice, a voditeljica ga zvala ministrom kao Mirzu, pravu osobu koji je postao ministar a ne kao lika koji glumi ministra?
Pa dragi Duminjo, to bi i djeca skontala![]()
I onda se pitamo zašto na farbama i kiselinama još piše zbog nekih osoba da se ne smije piti
Uh, sad skontah na osnovu tvog pisanja nešto šta ne bih ni u šali pomislio, ti nisi ovo postavio jer je parodija današnjih političara već si mislio da ovako govori stvarno jedan ministar i zbog toga je najinteligentniji BH političar![]()
Necu ti nista, imas pravo na svoje misljenje kakvo god da je. Osim toga, skratio bi mi ovo citanje.. bezveze procitah
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 563 times
- Been thanked: 1130 times
Kako to gordo zvuči - najinteligentniji bh. političar, aupm... Prije nekad, tokom devedestih i odmah iza i dalo se o tome (kao i tokom SR BiH)... Danas se eventualno može pričati o najmanje nepametnom političaru... Među starim političarima bilo je i poštenih, veoma obrazovanih, a oni koji su krali gledali bi da to sakriju...
Danas nema takvih...
Danas nema takvih...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40178 times
- Been thanked: 26228 times
- Status: Online
SAOPĆENJE ZA JAVNOST Ministru Rami Isaku uručeno specijalno priznanje u akciji izbora menadžera godine- "Evropski najministar" Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak dobitnik je prestižnog specijalnog priznanja u akciji izbora menadžera godine - "Evropski najministar". Nagradu dodjeljuje Direkcija evropske nezavisne agencije za izbor i promociju najuspješnijih lidera i institucija. Nagrada je ministru Isaku uručena danas u Sarajevu, tokom svečane ceremonije u Kongresnoj dvorani hotela Holiday, u okviru manifestacije posvećene promociji evropskih standarda i uspješnog rukovođenja u javnoj upravi....
Rečeno je:
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
- ironman
- sirius
treba uzetii visinu standarda,kod nas..sunce ti poljubim,bit najinteligentniji u ovakvim coporima babuna..
konkurencija je uz sve duzno postovanje ka fakultetu za ugostiteljstvo s Romanije te islamskoj pedagoskoj akademiji u Zenici te svim mogucim i nemogucim menadzer privatnim fakultetima i naravno difu je dodjavola zajebana
konkurencija je uz sve duzno postovanje ka fakultetu za ugostiteljstvo s Romanije te islamskoj pedagoskoj akademiji u Zenici te svim mogucim i nemogucim menadzer privatnim fakultetima i naravno difu je dodjavola zajebana

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13598 times
- Been thanked: 22395 times
Od zla oca, od gore matere
Ali, to je svjetski trend, tako da ne treba gubiti nadu
Da ce sve otici u tripickematerine.
Ali, to je svjetski trend, tako da ne treba gubiti nadu
Da ce sve otici u tripickematerine.
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne smatram te glupim, pa i ovaj post gdje se čini da te ismijavam zbog toga, je samo Schadenfreude jer si postigao autogol.Duminjo wrote: 04 Jul 2025, 11:41Reci slobodno, "Duminjo, ti si glup".Naseef Mushroom wrote: 04 Jul 2025, 02:21
Meni ne smeta, volim kao vjerni glasač SDA vidjeti kako ste postali paranoični pa u svakoj šali i vicu vidite SDA.
Pa dragi Duminjo, to bi i djeca skontala![]()
Uh, sad skontah na osnovu tvog pisanja nešto šta ne bih ni u šali pomislio, ti nisi ovo postavio jer je parodija današnjih političara već si mislio da ovako govori stvarno jedan ministar i zbog toga je najinteligentniji BH političar![]()
Necu ti nista, imas pravo na svoje misljenje kakvo god da je. Osim toga, skratio bi mi ovo citanje.. bezveze procitah
Jer nije ti prvi put da to radiš, od 10 forumaša na temi sa sličnim stavovima ti se zakačiš samo za moje pisanje, pa počneš tušiti “A što ovo? A što tako?”
Evo opet i ovdje, da si samo napisao “Nisam znao da ima starija verzija, vidi ironije što postade stvarno ministar, nisam znao da zove njegovog lika kojeg glumi ministrom” ti počeo tušiti sa SDA i ostalim stvarima.
I kako se čovjek ne bi onda nasmijao tim autogolovima?
Nadam se da ćeš nakon ovoga to manje raditi, meni lično ne smeta, mogu ovako do sutra, već radi sebe

- Duminjo
- Urednik foruma
Ali ja sam znao da postoje starije emisije i gledao ih i namjerno postavio Video ovaj ali iz nekoga drugog razloga, ne zbog ovoga sto ti navodiš.Naseef Mushroom wrote: 04 Jul 2025, 13:32Ne smatram te glupim, pa i ovaj post gdje se čini da te ismijavam zbog toga, je samo Schadenfreude jer si postigao autogol.Duminjo wrote: 04 Jul 2025, 11:41
Reci slobodno, "Duminjo, ti si glup".
Jer nije ti prvi put da to radiš, od 10 forumaša na temi sa sličnim stavovima ti se zakačiš samo za moje pisanje, pa počneš tušiti “A što ovo? A što tako?”
Evo opet i ovdje, da si samo napisao “Nisam znao da ima starija verzija, vidi ironije što postade stvarno ministar, nisam znao da zove njegovog lika kojeg glumi ministrom” ti počeo tušiti sa SDA i ostalim stvarima.
Nadam se da ćeš nakon ovoga to manje raditi, meni lično ne smeta, mogu ovako do sutra, već radi sebe![]()
Jedino sto sam fulio je da nisam znao u kojoj je stranci. Vidio i sam se sebi nasmijao. Nigdje veze
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Vala baš, niđe veze.Duminjo wrote: 04 Jul 2025, 13:46Ali ja sam znao da postoje starije emisije i gledao ih i namjerno postavio Video ovaj ali iz nekoga drugog razloga, ne zbog ovoga sto ti navodiš.Naseef Mushroom wrote: 04 Jul 2025, 13:32
Ne smatram te glupim, pa i ovaj post gdje se čini da te ismijavam zbog toga, je samo Schadenfreude jer si postigao autogol.
Nadam se da ćeš nakon ovoga to manje raditi, meni lično ne smeta, mogu ovako do sutra, već radi sebe![]()
Jedino sto sam fulio je da nisam znao u kojoj je stranci. Vidio i sam se sebi nasmijao. Nigdje veze
Pišeš da i ja nisam znao u kojoj je stranci pa se sad pravim da sam od početka znao a prije toga tvrdiš da napadam čovjeka samo što nije u SDA, stvarno nigdje veze.
Bezveze si pokvario tok teme nakon smiješnog videa sa pričom o SDA i botovanju.
Naravno da mi je onda drago kada se provališ.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2495 times
- Been thanked: 4335 times
Nije da mi nemamo inteligentnih političara, samo što oni svoju inteligenciju stave u svrhu lopovluka, pa nama djeluju glupi njihovi javni istupi i postupci.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.