Američka politika u BiH

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Američka politika u BiH

Post by prog321 » 17 Dec 2020, 08:51

Pa nisu ti braca simic ovdje.
Dosta je i crvenog orgijanja. :ooo
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2643 times
Been thanked: 22155 times

Post by HAVANA » 17 Dec 2020, 10:03

:kafa

Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3808 times
Been thanked: 3532 times
Status: Online

Post by Naseef Mushroom » 17 Dec 2020, 11:07

dadojović wrote: 17 Dec 2020, 08:49
Naseef Mushroom wrote: 17 Dec 2020, 01:15
Kao sto rekoh, najveća poslijeratna pobjeda fašista je da su nas ubijedili da ne možemo nikada biti normalna gradanska država i da je Dayton Bogom dat.

Ta me priča podsjeća na priču jednog čovjeka prije jedno 23 godine pred NATO bombardovanje Srbije i kasnije nezavisnosti Kosova.
Kaže meni "Nema ništa od toga, prošli ratovi na Balkanu, šta je bilo bilo je, posao je obavljen, ko je jamio jamio je, da je zapad šta htio uraditi uradio bi kada je sve pucalo" a ono tek krenulo na tim prostorima.
I veliš, kaže tebi lik: neće se Kosovo osamostaliti?
Ovako...biti ću okrutno iskren, mada sam rekao sebi da se neću miješati.
Ti vrijeđaš ljudsku inteligenciju, odnosno Bošnjačku, ili još preciznije inteligenciju potencijalnih glasača jedne stranke (posve nebitno koja je to stranka) kojima se svojim postovima obraćaš. Da ne bude zabune mislim na pojedine postove a ne na tvoje pisanje u cjelini. Dakle, da se vratimo na lika s početka posta. Nikada, ali nikada u životu nisam sreo nekoga tko bi tako nešto rekao. Djeca su govorila da će Srbija/Jugoslavija izgubiti Kosovo, kućanice su to govorile. To se govorilo u Jugoslaviji, za vrijeme komunizma. To je bila skoro pa poštapalica.
Općenito, likovi koje ti daješ za primjer u svojim postovima, toliko očito su izmišljeni da to vrijeđa pamet. Poput onog primjera s ribom, kojeg si isto izmislio. I da, usput...na Veliki petak se ne održavaju mise u crkvama, pa te molim da onom liku koji je išao na Veliki petak na misu, kažeš: da laže.
:D.
Ti znaš koga sam sreo. Sreo na desetine ljudi u životu koji su rekli da je zapad pomogao razbiti Jugoslaviju jer je išlo razbijanje Jugoslavije, Istočne Njemačke, Sovjetskog saveza i Čehoslovačke u paketu da se sruši komunizam i gotovo je sa novim državama na tlu Evrope.

Evo reći ćemo samo reda radi diskusije da sam izmislio priče pa lažem, zašto se toliko uzrujavaš što neko piše da je bilo likova (pa makar izmišljeno) koji su mislili da se Amerika nakon BH rata neće vratiti na Balkan i onda ih je Kosovo uvjerilo da nisu bili u pravu pa tako može i kod BiH kao da sam napisao najstrašniju stvar na svijetu?

Možda zato što je očigledno da dolazi kraj onima što su ubijedili BH patriote da je ovo nemoguća država jer da je se htjela napraviti normalna uradilo bi se 1995 u Daytonu pa su sad otvorena vrata za velikosrpsko i velikohrvatsko orgijanje u ovoj državi kao buduća nezavisna republika srpska ili treći entitet?

Zato ide ta priča kako su i ptice na grani znale da će Kosovo biti nezavisno i da će se Amerika vratiti na Balkan i poslije balkanskih ratova ali se kod Bosne i Hercegovine zna da neće jer "nismo više važni kao 90ih".
Možda zato ide priča da su i djeca znala da nije gotovo sa Kosovom a kod BiH Dayton je sveto slovo uključujući rs i konstitutivne narode?

A pošto imam dovoljno godina i susreo sam dovoljno ljudi (očigledno više od tebe čim nekog ko ima drugačije mišljenje od tvoga smatraš izmišljenim likovima) mogu većinu njih čitati pa tako i tebe. Nije tebi povod za miješanje bio ovaj komentar nego onaj maloprije da su Bošnjacima narasla muda, nema više podaničkog mentaliteta.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13618 times
Been thanked: 22425 times

Post by Fuddo » 17 Dec 2020, 11:33

MarlboroGold wrote: 17 Dec 2020, 08:36
Skin wrote: 16 Dec 2020, 20:54 :sok vi ste tako zadojeni nekakvim ideologijama, kad citam ove postove kao da citam neke zaludjenike....kako samo prebacujete, teske rijeci koristite, satro psihologija nekakva...fakat niste normalni koliko cudne postove o politici pisete
Obicno 5-6 istih ljudi. Igraju kolo po politickim temama, forsiraju jednoumlje i pokusavaju gusiti one koji ne misle kao oni. Ako jednom odgovoris eto i ostale petorice da ti se nagovore, a sve po istom sablonu. Najgore je sto imaju i podrsku moderacije, pa je ici protiv njih kao Don Kihot na vjetrenjace.
Realno, jedini koji propagirate jednumlje ste ti, skin, grunf, i onaj sto mu je nene jutros zvijezda margarin namazala.
Ups, zaboravio sam dezurnog hejtera macki, carobnog.

Ovdje je to zajebancija, manje vise,
Al mislim da ste u stvranosti postali teski liability onima koji hoce da se kutarisu posasti i bar djeci ostave kakvu takvu sansu i drzavu, jer za njih same vec je kasno.

Ps.
Ipak je grunf otvoreni simpatizer djujica, ratka i radovana, tako da se izvinjavam sto vas strpah u isti kos,
Dozvolite da se obratimo

dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović » 17 Dec 2020, 11:42

Naseef Mushroom wrote: 17 Dec 2020, 11:07
dadojović wrote: 17 Dec 2020, 08:49
I veliš, kaže tebi lik: neće se Kosovo osamostaliti?
Ovako...biti ću okrutno iskren, mada sam rekao sebi da se neću miješati.
Ti vrijeđaš ljudsku inteligenciju, odnosno Bošnjačku, ili još preciznije inteligenciju potencijalnih glasača jedne stranke (posve nebitno koja je to stranka) kojima se svojim postovima obraćaš. Da ne bude zabune mislim na pojedine postove a ne na tvoje pisanje u cjelini. Dakle, da se vratimo na lika s početka posta. Nikada, ali nikada u životu nisam sreo nekoga tko bi tako nešto rekao. Djeca su govorila da će Srbija/Jugoslavija izgubiti Kosovo, kućanice su to govorile. To se govorilo u Jugoslaviji, za vrijeme komunizma. To je bila skoro pa poštapalica.
Općenito, likovi koje ti daješ za primjer u svojim postovima, toliko očito su izmišljeni da to vrijeđa pamet. Poput onog primjera s ribom, kojeg si isto izmislio. I da, usput...na Veliki petak se ne održavaju mise u crkvama, pa te molim da onom liku koji je išao na Veliki petak na misu, kažeš: da laže.
Ti znaš koga sam sreo. Sreo na desetine ljudi u životu koji su rekli da je zapad pomogao razbiti Jugoslaviju jer je išlo razbijanje Jugoslavije, Istočne Njemačke, Sovjetskog saveza i Čehoslovačke u paketu da se sruši komunizam i gotovo je sa novim državama na tlu Evrope.

Evo reći ćemo samo reda radi diskusije da sam izmislio priče pa lažem, zašto se toliko uzrujavaš što neko piše da je bilo likova (pa makar izmišljeno) koji su mislili da se Amerika nakon BH rata neće vratiti na Balkan i onda ih je Kosovo uvjerilo da nisu bili u pravu pa tako može i kod BiH kao da sam napisao najstrašniju stvar na svijetu?

Možda zato što je očigledno da dolazi kraj onima što su ubijedili BH patriote da je ovo nemoguća država jer da je se htjela napraviti normalna uradilo bi se 1995 u Daytonu pa su sad otvorena vrata za velikosrpsko i velikohrvatsko orgijanje u ovoj državi kao buduća nezavisna republika srpska ili treći entitet?

Zato ide ta priča kako su i ptice na grani znale da će Kosovo biti nezavisno i da će se Amerika vratiti na Balkan i poslije balkanskih ratova ali se kod Bosne i Hercegovine zna da neće jer "nismo više važni kao 90ih".
Možda zato ide priča da su i djeca znala da nije gotovo sa Kosovom a kod BiH Dayton je sveto slovo uključujući rs i konstitutivne narode?

A pošto imam dovoljno godina i susreo sam dovoljno ljudi (očigledno više od tebe čim nekog ko ima drugačije mišljenje od tvoga smatraš izmišljenim likovima) mogu većinu njih čitati pa tako i tebe. Nije tebi povod za miješanje bio ovaj komentar nego onaj maloprije da su Bošnjacima narasla muda, nema više podaničkog mentaliteta.
Jedino su četnički koljači tvrdili da Kosovo neće biti nezavisno.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21216 times
Been thanked: 19202 times

Post by Masamune » 17 Dec 2020, 11:55

Fuddo wrote: 17 Dec 2020, 11:33
MarlboroGold wrote: 17 Dec 2020, 08:36
Obicno 5-6 istih ljudi. Igraju kolo po politickim temama, forsiraju jednoumlje i pokusavaju gusiti one koji ne misle kao oni. Ako jednom odgovoris eto i ostale petorice da ti se nagovore, a sve po istom sablonu. Najgore je sto imaju i podrsku moderacije, pa je ici protiv njih kao Don Kihot na vjetrenjace.
Realno, jedini koji propagirate jednumlje ste ti, skin, grunf, i onaj sto mu je nene jutros zvijezda margarin namazala.

Al mislim da ste u stvranosti postali teski liability onima koji hoce da se kutarisu posasti i bar djeci ostave kakvu takvu sansu i drzavu, jer za njih same vec je kasno.

Ps.
Ipak je grunf otvoreni simpatizer djujica, ratka i radovana, tako da se izvinjavam sto vas strpah u isti kos,

je li ovo neki nadreality show.

Ne vuci me za jezik živ bio.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13618 times
Been thanked: 22425 times

Post by Fuddo » 17 Dec 2020, 12:26

MarlboroGold wrote: 17 Dec 2020, 11:55
Fuddo wrote: 17 Dec 2020, 11:33

Ps.

je li ovo neki nadreality show.

Ne vuci me za jezik živ bio.
Nije.
Al’ nemam sad vremena, da ti to natanane pokusam objasniti, mada znam da ce biti uzalud.
Nemoj da se ovo pogresno shvati, ne mislim ja da ste vi losi insani, vec samo blesavi.
Dozvolite da se obratimo

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21216 times
Been thanked: 19202 times

Post by Masamune » 17 Dec 2020, 12:50

Fuddo wrote: 17 Dec 2020, 12:26 Nije.
Al’ nemam sad vremena, da ti to natanane pokusam objasniti, mada znam da ce biti uzalud.
Nemoj da se ovo pogresno shvati, ne mislim ja da ste vi losi insani, vec samo blesavi.
Nemoj ni objašnjavati. Stvarno nema potrebe.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 17 Dec 2020, 12:57

dadojović wrote: 17 Dec 2020, 11:42
Naseef Mushroom wrote: 17 Dec 2020, 11:07

Jedino su četnički koljači tvrdili da Kosovo neće biti nezavisno.
Naravno ali ima i onih koji su smatrali da se mnoge nepravde na ovim prostorima neće više ispraviti jer nakon ex-Yu rata Balkan neće više biti i fokusu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2892 times
Been thanked: 3262 times

Post by Skin » 19 Dec 2020, 10:48

Naseef Mushroom wrote: 17 Dec 2020, 01:04
Skin wrote: 16 Dec 2020, 20:54 :sok vi ste tako zadojeni nekakvim ideologijama, kad citam ove postove kao da citam neke zaludjenike....kako samo prebacujete, teske rijeci koristite, satro psihologija nekakva...fakat niste normalni koliko cudne postove o politici pisete
Ne boj se, to su samo Bošnjaci konačno nakon 25 godina našli svoja muda.
ne citiraj me pls, ne mislim se truditi dokuciti takve tokove svijesti...
ja sam se javila na temu americke politike u bih, sa necim sto je vezano za temu a ako ovdje postoji moderator uopste neka pogleda postove nakon toga i kakve veze ima ovako banalizovana prica sa temom

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4260 times
Been thanked: 3169 times

Post by Melek » 19 Dec 2020, 11:01

Nepravda na našim prostorima je konstruisana da se razvija dalje. Zato će Zapad kad-tad reagovati. Promoviše se fašizam na tlu Evrope, sa tim se jednostavno mora rasčistiti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 19 Dec 2020, 13:48

Skin wrote: 19 Dec 2020, 10:48
Naseef Mushroom wrote: 17 Dec 2020, 01:04

Ne boj se, to su samo Bošnjaci konačno nakon 25 godina našli svoja muda.
ne citiraj me pls, ne mislim se truditi dokuciti takve tokove svijesti...
ja sam se javila na temu americke politike u bih, sa necim sto je vezano za temu a ako ovdje postoji moderator uopste neka pogleda postove nakon toga i kakve veze ima ovako banalizovana prica sa temom
Kada se pogledaju zadnja dešavanja ove 2-3 sedmice onda je jasno da komentari imaju itekako veze sa temom.
Iako sam ponosan na političare moje Bosne i Hercegovine kako su se patriotski državnički ponijeli protiv neprijatelja BiH ovih dana svjestan sam da je razlog zašto su ozbiljniji zadnjih 15 dana više nego što su bili zadnjih 15 godina jer imaju podršku jedne moćne sile a to nije sigurno Rusija (Ne mogu ni biti jer njima smo u lice rekli Njet).

A forum nije Country Club da možeš nekome reći da ti se ne obraća ako je njegovo mišljenje ispod tvog standarda. Svaki komentar ima pored funkciju da se citira pa tako i tvoj.
Naravno ako ti se to ne sviđa možeš nekoga i blokirati ali na tvoju žalost ne možeš blokirati promjene koje se već sad osjete, možda najuoečatljivije od odbijanja aprilskog paketa.

Skin
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Skin » 19 Dec 2020, 13:51

vazi

Skin
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Skin » 19 Dec 2020, 21:01

eh kad-tad...hoce tad.

promovise se fasizam na tlu evrope, tacno. s kim ce amerikanci prvo da se obracunavaju onda...sa srbijom, madjarskom, bugarskom, hrvatskom, bih, francuskom, spanijom, s nekim zemljama po skandinaviji, sa grckom, sa rusijom itd. mora se tome stati u kraj, svakakp, ali ko, kako, kada...

ulazak u eu podrazumijeva neku vladavinu prava, svaka drzava koja je pokazala da se bar malo uspjela izboriti sa izazovima tipa kriminal, korupcija, nacionalizam, fasizam, usla je u eu.
biden i ima interes za balkan, to ne spori i to je poznato, ali to su i srbija i kosovo i crna gora i bih, a mi nismo neki prioritet trenutno. od nas je vaznije pitanje kosova, a jos i srbija i crna gora pokazuju pozitivne pomake da odu u eu cim prije.
cak i da smo nesto ispunili od uslova za pristupne pregovore, imamo ustav koji nas koci i ni za jednu stvar necemo nikad imati jednoglasnu odluku troglavog.
mi treba sami da promijenimo svoje okolnosti, jacanjem ekonomije i nehranjenjem nacionalizma, a ne da ocekujemo stalno pomoc, uplitanje i da nam drugi ustroje drzavu a sami smo birali ove likove.

pitanje: ustav nije skrojen tako da predvidja integraciju u neku vecu cjelinu, tako da sa takvim ustavom ne mozemo u EU taman da nas sutra tamo prime. kako amerikanci i "zapad" mogu promijeniti ustav, kad je jedino sto mogu uraditi koristiti bonske ovlasti preko ohr-a - a to ne mogu bez rusije?
ili mislite da mogu jos nesto uraditi u smislu promjena ustava sa zabetoniranim entitetima i kantonima...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9267 times
Been thanked: 11008 times

Post by Krokodil Behko » 19 Dec 2020, 23:16

Skin wrote: 19 Dec 2020, 21:01 pitanje: ustav nije skrojen tako da predvidja integraciju u neku vecu cjelinu, tako da sa takvim ustavom ne mozemo u EU taman da nas sutra tamo prime. kako amerikanci i "zapad" mogu promijeniti ustav, kad je jedino sto mogu uraditi koristiti bonske ovlasti preko ohr-a - a to ne mogu bez rusije?
ili mislite da mogu jos nesto uraditi u smislu promjena ustava sa zabetoniranim entitetima i kantonima...

Ima to u Ustavu. Makar u tom "duhu"

Preambula
Nadahnuti Univerzalnom deklaracijom o pravima čovjeka, Međunarodnim paktovima o građanskim i političkim pravima, odnosno o ekonomskim, socijalnim i kulturnim pravima i Deklaracijom o pravima pripadnika nacionalnih ili etničkih, vjerskih i jezičkih manjina, kao i drugim instrumentima ljudskih prava,

Potom Aneks I
Aneks I

Dodatni sporazumi o ljudskim pravima koji će se primjenjivati u Bosni i Hercegovini

1. Konvencija o sprječavanju i kažnjavanju zločina genocida (1948)

2. Ženevske konvencije I-IV o zaštiti žrtava rata (1949) i njihovi dopunski protokoli I-II (1977)

3. Konvencija o statusu izbjeglica (1951) i Protokol (1966)

4. Konvencija o državljanstvu udatih žena (1957)

5. Konvencija o smanjenju broja lica bez državljanstva (1961)

6. Međunarodna konvencija o eliminaciji svih oblika rasne diskriminacije (1965)

7. Međunarodni pakt o građanskim i političkim pravima (1966) i opcioni protokoli (1966 i 1989)

8. Međunarodni pakt o ekonomskim, socijalnim i kulturnim pravima (1966)

9. Konvencija o eliminaciji svih oblika diskriminacije žena (1979)

10. Konvencija protiv mučenja i drugih surovih, nehumanih i ponižavajućih postupaka ili kažnjavanja (1984)

11. Evropska konvencija o sprječavanju mučenja i nehumanih ili ponižavajućih postupaka ili kažnjavanja (1987)

12. Konvencija o pravima djeteta (1989)

13. Međunarodna konvencija o zaštiti prava svih radnika migranata i članova njihovih porodica (1990)

14. Evropska povelja za regionalne i manjinske jezike (1992)

15. Okvirna konvencija za zaštitu nacionalnih manjina (1994)

Znači, srpsko-hrvatske etnokratije, ako baš žele, mogu spriječiti sve, ali to će po njih biti gore.
Što više zaostajemo za Evropom, iseljavanje će biti sve veće i veće, a prvenstveno nosioca evropskih pasoša, a to znači Hrvata. Ove godine, katoličke župe neće prebrojati više od 330.000 rezidentnih vjernika, a to je daleko ispod onih 545.000, sa popisa iz 2013. godine.

To im je jedini alat, klip pa u točkove. Čekali su promjenu međunarodnih relacija, u svoju korist, ali je nisu dočekali, plus Trump izgubio i USA se vraća na evropsku scenu.

ulazak u eu podrazumijeva neku vladavinu prava, svaka drzava koja je pokazala da se bar malo uspjela izboriti sa izazovima tipa kriminal, korupcija, nacionalizam, fasizam, usla je u eu.

Jeste, ali je ovaj istočni (seljački) dio EU, Poljska, Mađarska, Hrvatska, itd, potonuo nakon prijema, a to znači da su promjene usvojene, samo na papiru. Nisu oni dostigli ništa, u civilizacijskom smislu. Čak, Mađari su danas, tačno tamo kako in je definirao Franz Ferdinand, prije 120 godina, kad je rekao da su oni jedini i najveći problem u carstvu, jer su takvi kakvi i jesu.

a jos i srbija i crna gora pokazuju pozitivne pomake da odu u eu cim prije.

Mislim da Srbija neće ući :jok

Istina, Vučić stalno insistira, da se Srbiji spusti prag, zbog "otežavajućih okolnosti", ali sve i da taj prag potpuno otkinu i bace, a potom Srbiju prikače na tegljač veličine Grenlanda, ona neće proći kroz ta vrata. Ne prije nego padnu dva priznanja (Kosovo i Srebrenica) i iz EU su tu bili dosta jasni.
Pa pošto je Vučić upravo jučer izjavio, da neće biit priznanja Kosova dok je on predsjednik, to znači da Srbija neće zatvoriti nijedno poglavlje, u narednih najmanje dvije godine. Zapeli su kod poglavlja o pravosuđu, a ono je baš u vezi s Kosovom, jer Srbija ne želi brisati Kosovo iz ustava.

SociologBosmal
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 36 times
Been thanked: 92 times

Post by SociologBosmal » 23 Dec 2020, 19:45

Dolazi neki proHrvatski visoki Predstavnik i u pozitivnoj korelaciji s Rusijom, neki Šmit

biha
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 48 times
Been thanked: 63 times

Post by biha » 23 Dec 2020, 19:54

Jedini dragi BOG moze nas spasit! Svi ostali dusobriznici pripadaju sejtanskoj sorti! Ova poruka ne odnosi samo na jedan narod nego ne sve one koji su u zabludi!Molite se ,spremite se jer nas cekaju teski dani! Genocid vec je poceo po cijelom svijetu!

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9267 times
Been thanked: 11008 times

Post by Krokodil Behko » 23 Dec 2020, 22:42

SociologBosmal wrote: 23 Dec 2020, 19:45 Dolazi neki proHrvatski visoki Predstavnik i u pozitivnoj korelaciji s Rusijom, neki Šmit

Insajderska opet?

SociologBosmal
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 36 times
Been thanked: 92 times

Post by SociologBosmal » 24 Dec 2020, 13:06

Za Behka,

Opet bijah ja upravu 😉

https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /201224070

ProHrvatski, i proHdz covjek u sadejstvu s Rusima. Nisam optimist.
Zele Amere da izbace iz ove igre dok je Biden.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3864 times
Been thanked: 2907 times

Post by Pasaga » 24 Dec 2020, 13:27

SociologBosmal wrote: 24 Dec 2020, 13:06 Za Behka,

Opet bijah ja upravu 😉

https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /201224070

ProHrvatski, i proHdz covjek u sadejstvu s Rusima. Nisam optimist.
Zele Amere da izbace iz ove igre dok je Biden.
cek...cek ...polahko
ovo mi je malo muljavo
sta federacija moze da ocekuje
kako ce da se reflektuje na cjelu BH
Obzirom,da je hr uticaj prevelik,cak i sraman,doljevanje ulja na vatru,neide nikom na ruku.
To bi osokolilo istocne susjede,upalilo bi neke fitilje,koji vec tinjaju.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Post Reply

Return to “Politika u BiH”