Moderator: spacebound
Hahahahha bas takoorethna wrote:I oni su necija djeca
..dobro si ziv..imali posljedica..Rauber wrote:
ispao bi ko tidr laganini wrote:..joa da su te i tukli
Ja sam trpila nanu dok je jednom nisam zaustavila...pocela bjezat.... Tuzno..al nikad ne bih uzvratila....rethna wrote:Kod mene nije bio slucaj. Bas nisu zaboravljali, a sve sto su duze cekali vise ih ljutilo pa su i batine bile zesce.Username wrote:Dok odes ubrati i zaboravi.storm wrote:Praktičan....i pri ruci uvijek
oni kod kojih su preferirali šibe znali bi se izvući....prođe ih ljutnja
Tako da sam trcao nazad sa prutom.
I ja se sjećam zare na kaminugreeneyes wrote:Nas je nene žarom redila. Lafo nam oprosti sto smo prevrnuli sve u dvoristu i dozove nas k sebi, dok drzi žaru iza ledja, i kad mi dodjemo ožari nas da valja
Forumasi naziva vam roditelje zaostalim primitivnim seljacinamakomunist wrote:Djecu tuku samo zaostale primitivne seljacine, kojim bi ja svima ruke polomio
Ono kazu dooodji necu ti nista.greeneyes wrote:Nas je nene žarom redila. Lafo nam oprosti sto smo prevrnuli sve u dvoristu i dozove nas k sebi, dok drzi žaru iza ledja, i kad mi dodjemo ožari nas da valja
Maja wrote:Forumasi naziva vam roditelje zaostalim primitivnim seljacinamakomunist wrote:Djecu tuku samo zaostale primitivne seljacine, kojim bi ja svima ruke polomio
I nas debilimaSPINERKA wrote:Dobro sto su bubali ali im bude zao pa onda --doci da majka poljubi gdje modrica --odgajali debile koji danas mlate zene, komsije , policiju...
Maja wrote:Ono kazu dooodji necu ti nista.greeneyes wrote:Nas je nene žarom redila. Lafo nam oprosti sto smo prevrnuli sve u dvoristu i dozove nas k sebi, dok drzi žaru iza ledja, i kad mi dodjemo ožari nas da valja
A po glasu osjetis da lazu.
Ono visok ton, osjeti se nestrpljenje u njemu.
U njemackoj najveci broj nasilja u porodici i potice gdje babuka policajacSPINERKA wrote:Dobro sto su bubali ali im bude zao pa onda --doci da majka poljubi gdje modrica --odgajali debile koji danas mlate zene, komsije , policiju...
Baš znam par takvih slučajeva,u društvu je čovjek "za poželjeti",svi daju ruku u vatru za njega,najbolji prijatelj sa svima,a ovamo kući svi drhte kad ulazi na vrata.Melek wrote:Ma najgora situacija po djecu pocinje onda kad je "babuka" psihicki slucaj, pa maltretira i tuce i "Marka i sarca" oko sebe po kuci a to sve vjesto prikriva u drustvu oko sebe pa ga svi ostali ljudi vole i cak sta vise mu se dive kako je plemenit. To je eksplicitna marva.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests