Pa ko ti je krivstorm wrote:U mom selu nema trobojke
@laganini, kako ti se da stalno provocirati i svađati? Mora da nemas nikakvih problema, sve ti potaman. Sretnik.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pa ko ti je krivstorm wrote:U mom selu nema trobojke

dalo mu internet pa može izlijevati frustracije.....doma šutispacebound wrote:Pa ko ti je krivstorm wrote:U mom selu nema trobojke![]()
![]()
![]()
@laganini, kako ti se da stalno provocirati i svađati? Mora da nemas nikakvih problema, sve ti potaman. Sretnik.

daj ne glupiraj se ako nemaš nešto pametno reći....sramotiš sedr laganini wrote:..zar je sreca danas imat internet..ja mislio da su to civilizacijski dometi..

bi bio, da....zašto pitaš?dr laganini wrote:...sad kad bi ja reka to mi kaze bosanac bio hi problem..

Nepovezan si skroz.....sam svoju temu trolašdr laganini wrote:..pa dobro je to p taman da imas krizu identiteta..
Ti se ne miješajvila wrote:Sad tucemo i po kamenjaru?
Ccc
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Onda se okani kamenjarastorm wrote:Ti se ne miješajvila wrote:Sad tucemo i po kamenjaru?
Ccc

Saburi, sad ce referendum o izbacivanju kladuse iz bihChloe wrote:Prodajem ili mjenjam kuću....u obzir dolazi samo federacija, ne bih se sa @space gurala u RS-u ...![]()
tri sprata - jedan u zemlji (garaža, kotlovnica, ostava)
i dva za stanovanje,
Okućnica sređena kao i komplet kuća osim fasade ( aaaaa što je ne oboja u zeleno ...)
Uz kuću pomoćni objekat sa ostavama i na spratu nedovršen stan ...
(@Komesare da se mijenjamo za kuće ??)
Et' ... 'vako ja razmišljam trenutno ...

..pa dobro za promjenu nebi bilo lose al ne znam bili pristala tvoja losija i moja bolja polovina..Chloe wrote:@vila i @storm 'ajmoi cesta sa ove teme ...
@lagani, bi li se ti mjenjao za kuću?

Jel misliš tvoj mentalni sklop, negdje u periodu krede?dr laganini wrote:..sad bez zajebancije ..biranje babe upravo dokazuje moju tezu da je mentalni sklop bosanaca u sedamdesetim prošlog stoljeća..pa sad što god vi o meni mislili al mora sam to reć..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests