Zvaću te da me braniš ako zgriješim.Fuddo wrote: 19 Dec 2021, 18:52 A sto se ona uopste ne zapita, zasto je prevarena?
Doceka ga s posla, zvoca mu, nije rucak napravila
I kad ode drugoj, ojjj vara me
Pa sto ne slusas cojeka?
Svakako sam na vagi.

Moderator: spacebound
Zvaću te da me braniš ako zgriješim.Fuddo wrote: 19 Dec 2021, 18:52 A sto se ona uopste ne zapita, zasto je prevarena?
Pa sto ne slusas cojeka?
Pa kakva je to ljubav, ako ti ja moram crtat osnovne stvari?Zizi505 wrote: 19 Dec 2021, 18:58Što i on njoj nije rekao šta mu je problem u tom braku?Fuddo wrote: 19 Dec 2021, 18:52 A sto se ona uopste ne zapita, zasto je prevarena?
Pa sto ne slusas cojeka?
Slabić kao i većina muškaraca.
Eto, i ti si ušao u taj mod slabića.Fuddo wrote: 19 Dec 2021, 19:00Pa kakva je to ljubav, ako ti ja moram crtat osnovne stvari?Zizi505 wrote: 19 Dec 2021, 18:58
Što i on njoj nije rekao šta mu je problem u tom braku?
Slabić kao i većina muškaraca.
I sta, ja ti reknem
I onda mi ti preko klinca, pro forme zamutis cimburcic?
Necu ni tako, nosi ga sad
Odoh kod Vece![]()
Eto ti sad!
Neprijatelj nikad ne spava.Šabović Adis wrote: 19 Dec 2021, 18:56Pretvaro se, bona, škiljio sam cijelo vrijeme. Držo te na oku.![]()
A šta će selo reć to ništa? eeeee
Kakav mod slabica?
Za tebe, glavom na krampon.
O kojem govorimo? Potencijalnom ili permanentnom?
Lavlje_srce wrote: 19 Dec 2021, 19:02Neprijatelj nikad ne spava.Šabović Adis wrote: 19 Dec 2021, 18:56Pretvaro se, bona, škiljio sam cijelo vrijeme. Držo te na oku.![]()
A šta će selo reć to ništa? eeeee![]()
Tvoje selo mislis? Lajali su i prije, lajace i ubuduce. Samo im se pridruzi.Plakaces kad te ostavi rospija.
![]()
![]()
Slobodaaaaa.![]()
Rodjo, ovo se vise nemre gledatŠabović Adis wrote: 19 Dec 2021, 19:08Lavlje_srce wrote: 19 Dec 2021, 19:02
Neprijatelj nikad ne spava.![]()
Tvoje selo mislis? Lajali su i prije, lajace i ubuduce. Samo im se pridruzi.Plakaces kad te ostavi rospija.
![]()
![]()
Slobodaaaaa.![]()
Ček, a ako obećam da te neću prevatit kad god to budeš tražila?![]()
Živ bio, neću ti ostati dužna.
Hm, da ti mene ne zoves da mu ispustim zrak iz kocnica?Zagorka wrote: 19 Dec 2021, 19:10Živ bio, neću ti ostati dužna.
Samo viči u svom stilu, ti si kriv, što nisi bio vaki, što nisi naki, pa žena ne bi.
Ovako, ona nije da bi. Ali je gurnuta preko ruba, morala je..
Nije imala izbora.
(Doradićemo još verziju opravdavanja, u hodu).
Podsjeti me na onu nanu, kad je pitaju jel ti ziv muz (novinar) a ona veli nije fala Bogu
Ništa se nikada ne podrazumijeva.Fuddo wrote: 19 Dec 2021, 19:06Kakav mod slabica?
Pa jel ti meni bogati govoris fudo zdrpi me malo zaGuz kad prolazis kraj kauca?
Normalno da ne govoris.
To se podrazumijeva, treba da bude neki osnovni znak da vlada ljubav i idila.
A ako te ne zdrpim, i ti reknes de, nosi to, nema od toga nista.
Drugo je kad su neke ozbiljne stvari u pitanju, recimo, hos kupit frizider i to, treba razgovarat, al ove osnovne, ako ja to trebam napominjat…jebajiga onda.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests