Ih, ima vrlo bolnih bondage opcija, spanking je djecija igra.

Moderators: spacebound, Duminjo
Ih, ima vrlo bolnih bondage opcija, spanking je djecija igra.
Pa imao namjeru sam sa sobom da piše sa ženskog klona da uvuče druge.Maja wrote: 09 Feb 2023, 14:22 Ma kreten se ponovo registrovao ko zensko i otvorio temu o batinama od roditelja.
Na kakve bondage opcije misliš
Pa ti znaš koji su prilicno nezgodni, npr. vezanja testisa, stavljanje igle u uretru penisa, ili stavljanje penisa pod katanac.
Nije to nikakv bondage . I takav čin ima za posljedice možda i smrt .Venera wrote: 09 Feb 2023, 16:14Pa ti znaš koji su prilicno nezgodni, npr. vezanja testisa, stavljanje igle u uretru penisa, ili stavljanje penisa pod katanac.
Teško je naći osobu ovde takvu da možeš pričati o tim biberima i začinima.Julia-Klara wrote: 09 Feb 2023, 18:03 Mute, sa toliko teorije, vrijeme je da krenes u praksu.
Okani se iscitavanja, ucini prvi korak
Najbolje da ja njoj odrezem sisu, ona mene izbode nozem... Kad je bal nek je maskenbal. E svasta.Venera wrote: 09 Feb 2023, 16:14Pa ti znaš koji su prilicno nezgodni, npr. vezanja testisa, stavljanje igle u uretru penisa, ili stavljanje penisa pod katanac.
Sta je sad ovo? Ja budala svakavih hodi planetom.
Protiv kurvanja i varanja zene
Ima za to sprava.HAVANA wrote: 09 Feb 2023, 19:21 Eki to. Divno. Svezacu i ja njoj lavor na picku. Ima svasta za kupit, vidis ti to. Fuddo salji ovo da prodajemo. Ima tog u vas.
Sad ti zatucaniji Balkanac od mene
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests