Julia-Klara wrote: 05 Jun 2024, 09:31 Behko, prati na kazu *ebo ga mis! Cura vec ima sve dijagnoze, ukljucujuci i anksioznost...
daj se koncetriraj, ne
Aaaa.- Izvini, vidio pale stranice postova, pa reko ko bi ovo sad sve upratio
Moderator: Krokodil Behko

Julia-Klara wrote: 05 Jun 2024, 09:31 Behko, prati na kazu *ebo ga mis! Cura vec ima sve dijagnoze, ukljucujuci i anksioznost...
daj se koncetriraj, ne
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zato imas meneKrokodil Behko wrote: 05 Jun 2024, 09:43Julia-Klara wrote: 05 Jun 2024, 09:31 Behko, prati na kazu *ebo ga mis! Cura vec ima sve dijagnoze, ukljucujuci i anksioznost...
daj se koncetriraj, ne
Aaaa.- Izvini, vidio pale stranice postova, pa reko ko bi ovo sad sve upratio![]()

Dobro receno. Kljuc za srecu je bit poglup. Prst u uho, more do koljena. Blago njima.Nora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 09:34Dragi cigara, kakvo hatorenje, pa ovo je forum a mi smo oboje previše dugo forumašiMasamune wrote: 05 Jun 2024, 09:21 Čitam ovu temu evo već 2-3 dana i ne znam šta da napišem, jer ne znam kako da ti pomognem. Bolje nekad ništa ne pisati nego da čovjek napiše nešto što bi stvorilo možda kontraefekat. Al evo ipak ću nešto.
Nadam se da ne hatoriš previše kad ti nekad odbrusim na nešto malo žustrije ili krkanski/seljački, jer to je više stvar "heat of the moment" i uglavnom mi kasnije bude žao.
Dobra si ti djevojka, a i vrlo inteligentna. I ja ti iskreno želim da se izboriš sa time, a ovo što je Havana rekao vjerovatno takav mindset znači dosta pa probaj njega poslušati.![]()
Sve su to je l', normalne stvari što ulaze u forumski staž.
Hvala ti, inteligencija donekle i jest problem, mislim da bi bila puno manje anksiozna da sam malo gluplja.![]()

Od cega trijeznosti,kakvi lijekovi i koji fizicki simptomi?Nora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 08:39 Jučer je bio drugi dan trijeznosti i već danas osjećam da lijekovi slabo pomažu.
Malo mi je teško borit se sa fizičkim simptomima na poslu, izgleda da ću morati otvoriti bolovanje.
Negativne misli .. eh, ja sam čitava jedna velika negativna misao.

Teško da to može pomoći na duge staze, privremeno DA ali na duže teško.Krokodil Behko wrote: 05 Jun 2024, 10:04 Pa nije to nešto. Meni su jesenas dijagnosticirali GAP, pa ni ne pridržavam se terapije
Hajde bježi, treba mi 50 maraka mjesečno za te pilule Lyrica

Bosnia_Nord wrote: 05 Jun 2024, 10:07Teško da to može pomoći na duge staze, privremeno DA ali na duže teško.Krokodil Behko wrote: 05 Jun 2024, 10:04 Pa nije to nešto. Meni su jesenas dijagnosticirali GAP, pa ni ne pridržavam se terapije
Hajde bježi, treba mi 50 maraka mjesečno za te pilule Lyrica
I onda ćeš ući u petlju, stalno kod doktora, nove pilule i tako u krug.

Ne osjećaš ti ali će osjećati doktor, pogotovo privatnik.Krokodil Behko wrote: 05 Jun 2024, 10:12Bosnia_Nord wrote: 05 Jun 2024, 10:07
Teško da to može pomoći na duge staze, privremeno DA ali na duže teško.
I onda ćeš ući u petlju, stalno kod doktora, nove pilule i tako u krug.
Koje nove pilule?
Pa ja ne osjećam nikakvu potrebu za njima
vidimo se u lindau! ponesi puuuno ahmedija!spacebound wrote: 05 Jun 2024, 10:21 Ja sam shvatila da sam anksiozna i imam zelju sto prije naci nekog strucnog ko ce mi pomoci da kanalisem osjecaje i promijenim fokus misli.
Satrat cu djecu ovako![]()

Arthur Dent wrote: 05 Jun 2024, 10:51vidimo se u lindau! ponesi puuuno ahmedija!spacebound wrote: 05 Jun 2024, 10:21 Ja sam shvatila da sam anksiozna i imam zelju sto prije naci nekog strucnog ko ce mi pomoci da kanalisem osjecaje i promijenim fokus misli.
![]()

Od svega sem propisane terapije.HAVANA wrote: 05 Jun 2024, 10:01Od cega trijeznosti,kakvi lijekovi i koji fizicki simptomi?Nora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 08:39 Jučer je bio drugi dan trijeznosti i već danas osjećam da lijekovi slabo pomažu.
Malo mi je teško borit se sa fizičkim simptomima na poslu, izgleda da ću morati otvoriti bolovanje.
Negativne misli .. eh, ja sam čitava jedna velika negativna misao.

Potraži pomoć što prije, jer to samo ide, ide, ode u nedogled, a što kažeš, i djecu ćeš sjebat.spacebound wrote: 05 Jun 2024, 10:21 Ja sam shvatila da sam anksiozna i imam zelju sto prije naci nekog strucnog ko ce mi pomoci da kanalisem osjecaje i promijenim fokus misli.
IstoMasamune wrote: 05 Jun 2024, 09:21 Čitam ovu temu evo već 2-3 dana i ne znam šta da napišem, jer ne znam kako da ti pomognem. Bolje nekad ništa ne pisati nego da čovjek napiše nešto što bi stvorilo možda kontraefekat.

Kontam ja vec neko vrijeme da imam problem.Nora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 11:00Potraži pomoć što prije, jer to samo ide, ide, ode u nedogled, a što kažeš, i djecu ćeš sjebat.spacebound wrote: 05 Jun 2024, 10:21 Ja sam shvatila da sam anksiozna i imam zelju sto prije naci nekog strucnog ko ce mi pomoci da kanalisem osjecaje i promijenim fokus misli.
I meni su prve ozbiljne simptome prije 10tak godina pripisivali normalnoj nervozi zbog fakulteta, a ja sam ispite provodila u wc-u fakulteta nad šoljom.
Meni je moj vec sad rekao da sam previse dosadna i da ga pretjerano stitimspacebound wrote: 05 Jun 2024, 11:07Kontam ja vec neko vrijeme da imam problem.Nora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 11:00
Potraži pomoć što prije, jer to samo ide, ide, ode u nedogled, a što kažeš, i djecu ćeš sjebat.
I meni su prve ozbiljne simptome prije 10tak godina pripisivali normalnoj nervozi zbog fakulteta, a ja sam ispite provodila u wc-u fakulteta nad šoljom.
Dijete mi sutra ne ide na izlet sa skolom jer - mene strah, put do Sipova je grozan, krivine, provalije, ne znam kakvi su autobusi, da li su sigurni, kakvi su vozaci. I kad god pomislim da ide suze i lupanje srcaMoze se svasta desiti. Drugi roditelji valjda svoju djecu ne vole pa ih pustili, a samo ja dobra majka, pa svog zamolila da ne ide
Jucer mi je i psihologinja potvrdila da je moje helikopter roditeljstvo, stalna briga i sputavanje od njega napravilo nesigurnog djecaka sa niskim samopouzdanjem.

Ma nebitno i od cega je ako je fizicka od gudre.Idi kuci i jecaj,trpi dok ne prodje. Trazili ste ,gledajteNora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 10:54Od svega sem propisane terapije.
Pa tjeskoba mi je pojačana iako pijem terapiju, pocinjem tonut u neku depresiju, snizeno mi je raspolozenje značajno, evo plačem bez razloga 3 sata već za stolom, vjerovatno jer mi je sistem pohrane serontonina totalno sjeban. Imam tremore u rukama i nogama, grče mi se mišići, hvata me drhtavica, a najgore mi je što se znojim preprepreviše.
Mislim da ću morat i na poslu come clean, kako je krenulo.![]()

ZeneDori wrote: 05 Jun 2024, 11:09Meni je moj vec sad rekao da sam previse dosadna i da ga pretjerano stitimspacebound wrote: 05 Jun 2024, 11:07
Kontam ja vec neko vrijeme da imam problem.
Dijete mi sutra ne ide na izlet sa skolom jer - mene strah, put do Sipova je grozan, krivine, provalije, ne znam kakvi su autobusi, da li su sigurni, kakvi su vozaci. I kad god pomislim da ide suze i lupanje srcaMoze se svasta desiti. Drugi roditelji valjda svoju djecu ne vole pa ih pustili, a samo ja dobra majka, pa svog zamolila da ne ide
Jucer mi je i psihologinja potvrdila da je moje helikopter roditeljstvo, stalna briga i sputavanje od njega napravilo nesigurnog djecaka sa niskim samopouzdanjem.![]()
Rekli smo ti i mi ovdje da pogresno radis.spacebound wrote: 05 Jun 2024, 11:07Kontam ja vec neko vrijeme da imam problem.Nora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 11:00
Potraži pomoć što prije, jer to samo ide, ide, ode u nedogled, a što kažeš, i djecu ćeš sjebat.
Jucer mi je i psihologinja potvrdila da je moje helikopter roditeljstvo, stalna briga i sputavanje od njega napravilo nesigurnog djecaka sa niskim samopouzdanjem.

Vjerujem ti, ne mogu ni da zamislim kakva bih ja bila kao roditelj.spacebound wrote: 05 Jun 2024, 11:07Kontam ja vec neko vrijeme da imam problem.Nora Ibsenova wrote: 05 Jun 2024, 11:00
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests