Evo pokušat ću
Ja na idućim izborima neću glasati za SDA

Evo pokušat ću
Pa to što si citirala su kretenske izjave koje mogu samo psihopate izjaviti.ina wrote: 12 Sep 2024, 22:37Ne slažem se s jednim dijelom tvoje "potencijalne" (koju sam na samom početku navela pretjeranom) mogućnosti rješavanja pojave..Naseef Mushroom wrote: 12 Sep 2024, 20:07
Zašto postoje tolike psihijatrije i zatvori? Pa i bez toga, koliko si u životu upoznala shupaka i kretena? E sada koliko ima tih osoba koje te ne znaju lično i pogledaju neki tvoj story, o svim sretnim i žalosnim trenucima, koji žive u drugom gradu, državi ili čak kontinentu.
Zašto bi neki kreten od svih osoba baš prestao biti kreten kod neke nepoznate osobe na internetu?
Kada majka objavi sliku bebe, neka joj milioni napišu kako je beba ružna i da više liči na majmuna nego na ljudsko biće.
Kada neka žena objavi za milione nepoznatih ljudi da je imala pobačaj, neka joj milioni napišu da je zaslužila.![]()
Nazife, ne mogu ljudi više uticati ni na vlastitu djecu koliko misle da mogu. Ti možeš usmjeravati i sve ostalo, ali šta će na kraju raditi opet je do njih.Naseef Mushroom wrote: 12 Sep 2024, 22:33Neću izvaditi čunu ali opet ima muškaraca koji misle kada je ugledaju “Što bih ja ovo yebo”.Masamune wrote: 12 Sep 2024, 22:23
To je njihova stvar i sloboda da to rade. Pričamo o npr. slici u bikiniju koju svaka žena može objaviti bilo kad bilo gdje. Viđaš žene u tome na plaži na moru svakodnevno. Pa nećeš izaći pred nju i izvaditi ćunu da mašeš s njom.
Ne pričamo o onlyfans i sličnim platformama o kojima imam skroz drugačiji stav.
Internet je i dalje mjesto gdje mogu svi napisati šta misle, većinom bez posljedica.
Plaža je javno mjesto gdje svako može doći, čak i neki rutavi perverznjak ukoliko ne pravi probleme ali da ona organizuje neki privatni beach party, ne bi ga sigurno pozvala da bude na njenoj listi gostiju, zašto onda na internetu dozvoljava da takvi budu na njenoj listi followera?
Naveo si da podržavaš cyberbullying.. i to što žešće.Naseef Mushroom wrote: 12 Sep 2024, 22:43Pa to što si citirala su kretenske izjave koje mogu samo psihopate izjaviti.ina wrote: 12 Sep 2024, 22:37
Ne slažem se s jednim dijelom tvoje "potencijalne" (koju sam na samom početku navela pretjeranom) mogućnosti rješavanja pojave..
![]()
Ako nekome govoriš da čuva intimu na internetu jer je pun kretena i psihopata, a ta osoba misli da preuveličavaš, tek će onda sama to skontati ako naleti na jednog takvog na internetu.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests