Ratko Mladić

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Ratko Mladić

Post by laganini » 13 Jul 2015, 13:50

...mora se trenirat :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jul 2015, 12:39

Najbolje su patriote po australijama amerikama kanadi daleko okeanima... koje svoje dupe sigurno nece pomeriti sa dolarskog rezima i gaziranih sokova... ali ce prduckati nesretniku na balkanu...
Njih moze da zatvori samo serif kaubojski ako sranje naprave tamo , posto ce se ovamo vratiti na svetog nikada
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 14 Jul 2015, 13:32

drugrankovic wrote:Najbolje su patriote po australijama amerikama kanadi daleko okeanima... koje svoje dupe sigurno nece pomeriti sa dolarskog rezima i gaziranih sokova... ali ce prduckati nesretniku na balkanu...
Njih moze da zatvori samo serif kaubojski ako sranje naprave tamo , posto ce se ovamo vratiti na svetog nikada
Te patriote nisu otišle trbuhom za kruhom eć su otjerani a mnogi patrioti i pametni pobijeni od sličnih Mladiću...Zašto bi se i vratili kad vladaju potomci istih onih koji su ih otjerali...Bilo je pokušaja povrataka...ili administracija sve shebe a bio je slučaj i afera s bagerima davne neke godine...Oteli su im bagere tj. sredstva za rad i dali podobnima...et...a zašto ne bi smjeli voljeti domovinu oni i njihova djeca...takvi ko Mladić su se potrudili da se Dmitrova navodna kletva ostvari ...a i sada se trude da zbrkanija i hebanija ima nastavak...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jul 2015, 15:42

DŽABE SE PERE Ovo je dokaz da je Merdić učestvovao u napadu na Vučića
14. 07. 2015
Iako je Almir Merdić iz Tešnja izjavio da se nikada ne bi spuštao na tako niske grane da napadne nekog na dženazi i da nema ništa sa napadom na premijera Aleksandra Vučića, "Blic" objavljuje fotografije na kojima se jasno vidi da fizički nasrće na premijera dok obezbeđenje pokušava da ga pancirom zaštiti od razularene mase.

Trenutak u kome Merdić fizički nasrće na Vučića u toku komemoracije u Potočarima
"Otkako su mediji objavili da sam organizator napada na Vučića, život mi se pretvorio u pakao. Stalno dobijam pretnje" rekao je za bosansku novinsku agenciju "Patria" Merdić, o kojem je "Blic" prethodnih dana pisao povodom brutalnog napada u Potočarima.

Fotografija na kojoj su čitaoci Avaza prepoznali Almira Merdića

- Iskreno, zbog svega malo mi se i zdravlje pogoršalo. Nije jednostavno. Ne znam kako će se sve ovo završiti – kaže u ispovesti za agenciju Patria 40-godišnji poljoprivrednik iz Tešnja Almir Merdić.

Nakon incidenta u Potočarima, njega su označili kao glavnog vinovnika incidenta. Ipak, on se nada da će uskoro dokazati nevinost i tvrdi da se našao na pogrešnom mestu u pogreno vreme.

Kako kaže, zadesio se svega nekoliko metara od incidenta, podigao je ruku kako bi sačuvao fotoaparat koji je imao sa sobom, a onda je objavljena njegova fotografija ispod koje je stajalo objašnjenje da je glavni organizator napada na Vučića, da je visoki funkcioner Stranke demokratske akcije (SDA), saradnik Bakira Izetbegovića, a ustvrdili su da je zbog incidenta u Srebrenici okupio grupu kriminalaca koja je bliska ratnom komandantu u Srebrenici Naseru Oriću.

Ipak, umesto pravog imena navedeno je da se zove Asim. S. naknadno su či
Hodžićev zet?
Čitaoci su Avazu poslali i Merdićeve slike iz Potočara, koje su on i njegovi prijatelji postavili na svoje Facebook stranice. Kako je preneseno Avazu, u Jelahu se zna da su Merdić i njegova grupa veoma bliski nekim ujecajnim ljudima u SDA. Također, čitatelji koji su se obratili tvrde da je Merdić zet Ramiza Hodžića Sikija koji je uhapšen u SAD pod optužnicom za pomaganje terorističkoj organizaciji Islamska država. Bio je pripadnik odreda „El Mudžahid“. Slike Almira Merdića pojavljuju se i na facebook stranici grupe “Bosanski ratnici”.
taoci Dnevnog avaza prepoznali da se radi o Almiru Merdiću.

Merdić opovrgava sve tvrdnje i navodi da čak nije dobro ni video šta se desilo tokom incidenta u Potočarima, pa nije siguran koliko može biti i kompetentan svedok celog događaja.

- Kada sam jutros otvorio novine, ostao sam šokiran – objašnjava Merdić za Patriju.

Kaže da od svega oseća nervozu, napetos i mučninu. Otkako je oboleo od PTSP-a izbegava stres, ali se sada teško kontroliše.

- Ja jesam patriota. Čim sam napunio 18 godina 1993. priključio sam se Armiji RBiH. Ali, tu ne vidim ništa loše, naprotiv, ponosan sam jer sam branio moju zemlju i moj narod. Nisam činio zločine, borio sam se pošteno za svoju zemlju. Što se tiče Vučića, napada, organizovnja incidenta, o tome nisam razmišljao ni u najdubljim snovima – kaže Merdić.

On ističe da u Srebrenicu ide svake godine kako bi odao počast žrtvama genocida. Jer to oni zasužuju. A to će činiti i dalje.

O napadu na Vučića nema neko posebno mišljenje. Zna jedino da se on lično ne bi spuštao na tako niske grane pa da premijera jedne zemlje napada na dženazi sunarodnjaka.

Merdić se nada da će BiH sada poduzeti potrebne mere kako se ne bi našao na kojekavim crnim listama, zbog kojih bi ga srpske vlasti progonile.

A sta sad pizdo lazljiva? Pa recite bar jednom, jesmo priznajem. Koji lazovi. Ko oni kukasti krstovi po mostaru i plakati cetnicki pp Bjeljini a posle nismo mi alaha nam!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by drugrankovic on 14 Jul 2015, 15:45, edited 1 time in total.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

supersonic
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by supersonic » 14 Jul 2015, 15:45

kako te vise nije stid covjece.... :roll
Are u player or pretender..

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jul 2015, 15:48

supersonic wrote:kako te vise nije stid covjece.... :roll
Alpha o stidu? Kurva o postenju.

supersonic
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by supersonic » 14 Jul 2015, 15:49

u sta si ti sprcao godine pa to je zalosno....
Are u player or pretender..

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jul 2015, 15:51

Nije on napao...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jul 2015, 15:55

supersonic wrote:u sta si ti sprcao godine pa to je zalosno....

Ko mi to kaze? Onaj ko sprcava u klonirane nikove posto ga na svaki provale i odjebu... pa se pitas ko sad veli to, alpha, pernati jebac il supersonic?

Ne mos sve ni popamtit od pickopacenika.

Nego mutantu slika je autenticna. Pa onda serendas...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jul 2015, 15:58

Vecih lazova od vas majka ne radja. :jok

JCR
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by JCR » 14 Jul 2015, 17:43

drugrankovic wrote:Najbolje su patriote po australijama amerikama kanadi daleko okeanima... koje svoje dupe sigurno nece pomeriti sa dolarskog rezima i gaziranih sokova... ali ce prduckati nesretniku na balkanu...
Ne bi oni bili po Americi i Australiji da ih vi niste protjerivali zato suti i kupi traktor pod hitno

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 14 Jul 2015, 17:48

drugrankovic wrote:Vecih lazova od vas majka ne radja. :jok
nekade coek velim i ja njesto,sve jesam osim lazova i podlaka,to rezrvisano za finjake cojke :kafa
mi se mozemo natezat oko svega,pametovat do mile volje,raspravljat jbg stas na kraju krajeva zato smo tu :cudi
osim o srebrenici !
tu je cinjenjica da su cetnici dosli i ubili sta su stigli,jbg to je tako
eh sad dzukele i retardi kao ti imaju o tom romane za napisat,milion razloga za naci,ak treba kazes jbg ti ljudi da se nisu rodili nebi ih ni ubili,jako dobar izgovor i u biti su oni sami krivi.
i ja to razumijem kod tebe jer ti si cetnik to su tvoji napravili i to ti je ok
i meni je ok da bi sve i jednom cetniku pobio bas cijelu porodicu s rodjacima i slucajnim posjetiocima koji su navratili na kafu samo zbog jedne bebe zaklene u srebrenici da ne govorimo o ostalima,jer meni ta bebica nest znaci.
eh sad u toj prici gori od tebe su samo nasi domaci licimjeri i pickice,tu su naravno politicari i ljudi koji imaju odgovornost za nas,ljudi koji su umislili da su pobrali neku pamet,da su nesto,da su bitni,oni puste cetnika da dodje srat u srebrenicu,i ispadne sranje zato sto su oni debili,isto kao sto ovi debili na forumu puste tebe da dodjes srat na temi o srebrenici,onim tamo kretenima i pickama mogu rec da ih nabijem na kurac onako pokvarene,a ovima ovdje mogu reci da ih ti nabijes na kurec jer se meni gade,picke jedne bez karaktera,et onako od srca kao i uvijek od mene :kafa

JCR
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by JCR » 14 Jul 2015, 17:51

Da ti nisi iz Krajine :hihi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9351 times
Been thanked: 11097 times

Post by Krokodil Behko » 14 Jul 2015, 18:06

harlekin wrote:
nekade coek velim i ja njesto,sve jesam osim lazova i podlaka,to rezrvisano za finjake cojke :kafa
mi se mozemo natezat oko svega,pametovat do mile volje,raspravljat jbg stas na kraju krajeva zato smo tu :cudi
osim o srebrenici !
eh sad dzukele i retardi kao ti imaju o tom romane za napisat,milion razloga za naci,ak treba kazes jbg ti ljudi da se nisu rodili nebi ih ni ubili,jako dobar izgovor i u biti su oni sami krivi.
i meni je ok da bi sve i jednom cetniku pobio bas cijelu porodicu s rodjacima i slucajnim posjetiocima koji su navratili na kafu samo zbog jedne bebe zaklene u srebrenici da ne govorimo o ostalima,jer meni ta bebica nest znaci.
eh sad u toj prici gori od tebe su samo nasi domaci licimjeri i pickice,tu su naravno politicari i ljudi koji imaju odgovornost za nas,ljudi koji su umislili da su pobrali neku pamet,da su nesto,da su bitni,oni puste cetnika da dodje srat u srebrenicu,i ispadne sranje zato sto su oni debili,isto kao sto ovi debili na forumu puste tebe da dodjes srat na temi o srebrenici,onim tamo kretenima i pickama mogu rec da ih nabijem na k.... onako pokvarene,a ovima ovdje mogu reci da ih ti nabijes na kurec jer se meni gade,picke jedne bez karaktera,et onako od srca kao i uvijek od mene :kafa

Znaš gdje su vrata? Bujrum preko praga, ako ti se ne sviđa.
Svaki dan tu čitam kako smo ovakvi i onakvi, a niko nikoga ne drži tu na silu.
Neka kultura u komunikaciji, mora postojati, a kod tebe se to baš i ne primjećuje.
Ako će te šta utješiti i taj Ranković će završiti ubrzo svoju misiju ovdje.
Ne savjetujem ti da se strpiš, jer nakon što njega ne bude, ti ćeš naći nekog drugog, pa trećeg, pa četvrtog pa hiljaditog neprijatelja i baš tu na našem forumu, ti moraš da pišeš kako bi ti ubijao, klao, lomio itd,itd...
Pa msm, napravi sebi forum, pa radi šta hoćeš. Ne želimo imati posla sa RAK, zbog nekih hejtera, koji su u trenutku vlastitog ludila, umislili da su heroji i da nekome čine neku uslugu.

Tempy
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Tempy » 14 Jul 2015, 18:06

Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“:

-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

-„Laž je srpski državni interes.“

-„Laž je u samom biću Srbina“.

-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 14 Jul 2015, 18:15

Krokodil Behko wrote:
harlekin wrote:
osim o srebrenici !
eh sad u toj prici gori od tebe su samo nasi domaci licimjeri i pickice,tu su naravno politicari i ljudi koji imaju odgovornost za nas,ljudi koji su umislili da su pobrali neku pamet,da su nesto,da su bitni,oni puste cetnika da dodje srat u srebrenicu,i ispadne sranje zato sto su oni debili,isto kao sto ovi debili na forumu puste tebe da dodjes srat na temi o srebrenici,onim tamo kretenima i pickama mogu rec da ih nabijem na k.... onako pokvarene,a ovima ovdje mogu reci da ih ti nabijes na kurec jer se meni gade,picke jedne bez karaktera,et onako od srca kao i uvijek od mene :kafa[/quote

Neka kultura u komunikaciji, mora postojati, a kod tebe se to baš i ne primjećuje.
Ne savjetujem ti da se strpiš, jer nakon što njega ne bude, ti ćeš naći nekog drugog, pa trećeg, pa četvrtog pa hiljaditog neprijatelja i baš tu na našem forumu, ti moraš da pišeš kako bi ti ubijao, klao, lomio itd,itd...
Pa msm, napravi sebi forum, pa radi šta hoćeš. Ne želimo imati posla sa RAK, zbog nekih hejtera, koji su u trenutku vlastitog ludila, umislili da su heroji i da nekome čine neku uslugu.
I bas kad sam pomislila-nije ovo za mene...fulala sam forum,oglasi se Behko. hvala i svaka čast!

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 14 Jul 2015, 18:57

Ovak
da se registriram na ovaj forum potakla me Srebrenica,20g.od tog zločina koji se dogodio tim ljudima. Htjela sam na neki nacin da čuju da jako puno ljudi suosjeća s njima,u njihovoj boli.
Rodjena sam u Bosni i po rodjenju pravoslavka ili kako je to sad popularno srpkinja. Od 88.živim u Hrvatskoj i nebi tu državu mijenjala za niti jednu drugu trenutno ma kako teško bilo sad. i sad čitam ove gluposti koje pišu ova dvojica. I taj drugranković već dva dana izaziva s tim Vučićem. Pa ja u hr svaki dan skomentiram Milanovića pa mi nitko nije rekao da vrijedjam čitav hrvatski narod a i on je premijer drzave. provociraš drugranković. i tu nalazim opravdanje za harlekina. Ali obadvojica ste degutantni i odvratni.
Da,Srbi su napravili zločin u Srebrenici i da,moraju ga priznati. I taj Vučić,uopce ne znam zašto je tolko bitan mora priznati ali iskreno. Da konačno oni normalni srbi,kojih ima prestanu se sramiti za to. neki dan sjedim na jednom sastanku i počne rasprava o Zvorniku i ubijenom srpskom policajcu. Jedan lik,hrvat koji ne pozna Bosnu kaže-pa muslimani su svi mudžahedini. Ja mu kažem-ne diraj mi se u muslimane nemojte generalizirati narod. Zamisli,harlekin,jedna srpkinja brani muslimane u tom slučaju kad je ubijen srpski policajac.U tom prokletom ratu sve tri strane su napravile zločin ali Srbija...malo preveć. Sorry ljudi možda vas udavi ali volim reći sta mislim pogotovo odreagirati na ljudke gluposti bile one izrečene u Banjaluci,Hrvatskoj ili bilo gdje u Muslimanskom dijelu. I uopće mi nije potreban nick da bi to rekla u facu. Želim živjeti onako kako sam odgajana. Sva sreća na ovom forumu većina ljudi je normalna i to mi daje vjeru da moja Bosna postoji. POZZ

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 14 Jul 2015, 18:59

titicha wrote:Ovak
da se registriram na ovaj forum potakla me Srebrenica,20g.od tog zločina koji se dogodio tim ljudima. Htjela sam na neki nacin da čuju da jako puno ljudi suosjeća s njima,u njihovoj boli.
Rodjena sam u Bosni i po rodjenju pravoslavka ili kako je to sad popularno srpkinja. Od 88.živim u Hrvatskoj i nebi tu državu mijenjala za niti jednu drugu trenutno ma kako teško bilo sad. i sad čitam ove gluposti koje pišu ova dvojica. I taj drugranković već dva dana izaziva s tim Vučićem. Pa ja u hr svaki dan skomentiram Milanovića pa mi nitko nije rekao da vrijedjam čitav hrvatski narod a i on je premijer drzave. provociraš drugranković. i tu nalazim opravdanje za harlekina. Ali obadvojica ste degutantni i odvratni.
Da,Srbi su napravili zločin u Srebrenici i da,moraju ga priznati. I taj Vučić,uopce ne znam zašto je tolko bitan mora priznati ali iskreno. Da konačno oni normalni srbi,kojih ima prestanu se sramiti za to. neki dan sjedim na jednom sastanku i počne rasprava o Zvorniku i ubijenom srpskom policajcu. Jedan lik,hrvat koji ne pozna Bosnu kaže-pa muslimani su svi mudžahedini. Ja mu kažem-ne diraj mi se u muslimane nemojte generalizirati narod. Zamisli,harlekin,jedna srpkinja brani muslimane u tom slučaju kad je ubijen srpski policajac.U tom prokletom ratu sve tri strane su napravile zločin ali Srbija...malo preveć. Sorry ljudi možda vas udavi ali volim reći sta mislim pogotovo odreagirati na ljudke gluposti bile one izrečene u Banjaluci,Hrvatskoj ili bilo gdje u Muslimanskom dijelu. I uopće mi nije potreban nick da bi to rekla u facu. Želim živjeti onako kako sam odgajana. Sva sreća na ovom forumu većina ljudi je normalna i to mi daje vjeru da moja Bosna postoji. POZZ
:aplauzz bravo :ok
Habibti, ya nour el - ain... :srce

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 14 Jul 2015, 19:02

Krokodil Behko wrote:
harlekin wrote:
osim o srebrenici !
eh sad u toj prici gori od tebe su samo nasi domaci licimjeri i pickice,tu su naravno politicari i ljudi koji imaju odgovornost za nas,ljudi koji su umislili da su pobrali neku pamet,da su nesto,da su bitni,oni puste cetnika da dodje srat u srebrenicu,i ispadne sranje zato sto su oni debili,isto kao sto ovi debili na forumu puste tebe da dodjes srat na temi o srebrenici,onim tamo kretenima i pickama mogu rec da ih nabijem na k.... onako pokvarene,a ovima ovdje mogu reci da ih ti nabijes na kurec jer se meni gade,picke jedne bez karaktera,et onako od srca kao i uvijek od mene :kafa

ja dosao na forum i super mi bilo,zezao se do mile volje,bas volio raju :ljub
mrki sere po svemu sto je bosansko,ti se natezes snjim godinama u pishanju u dalj,udjases na google ko cigo na sisu pa vidjaj mene al sam pametan ajmo se jos natezat,svima jasno lik bezobrazan do bola al nema veze,pljuj na svaku svetinju bosne dok tebi nje dirne u svevisnji mod,e onda leti ko vrabac
dodje ranko,cistokrvni cetnik,sere do boga,al ok je dize prosjek postova,sta fali sto se sprda necijim kostima veci je problem uvrijedit behku jer to se ne prasta ?
i harlekin se vise ne zeza,ne smije,jer meni to nije smijesno
tko tu pati od vlastitog ludila,i tko je sebi nest umislio?
mogu ja otic naravno da znam gdje su vrata,htio sam reci ono sto svi znaju samo et nije fino reci jbg,stara boljka.
ja pricam ono sto osjecam,onakvo smece ne zasluzuje bolje.
ti to neznas,ti pricas ono sto mislis da je pametno,ili sta ti drugi kazu kao za ovaj tvoj post sto ti maja diktirala
jer ti bi me vec bio banovao
ti meni kazes kak sm umislio da sam heroj neki?
a sta si ti umislio kad si veci od svega bosni svetog?super-kroki?
ljudi su umirali da bi vi glumili pametnjakovice ?

Tempy
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Tempy » 14 Jul 2015, 19:12

titicha wrote:Ovak
ovak
drago nam je da si se registrirala, niko ne sumnja u tvoje namjere. Problem je u samom formalnom dijelu svega što si napisala.
form 1 genocid :, kažeš Srbi su počinili zločin u Srebrenici, a izbjegavaš riječ genocid dokazan pravosnažnom presudom međunarodnog suda. Zločin i genocid je ogromna razlika.
form 2 relativizacija:
neda se porediti zločin maloumnika nad policajcem sa sistematskim istrebljenjem naroda po nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti. Dobronamjerni ne izjednačavaju genocid sa drugim zločinima.
form 3 muslimaski dio:
U Bosni i Hercegovini ne postoji muslimanski pravoslavni katolički dio kao ni bošnjački , sprski , hrvatski. Bosna i Hercegovina je sastavljena od dva ravnopravna multietnička entiteta. Mislim da si čula za Dayton.
Bosna postoji i postojaće u inat onima koji je žele uništiti, raduje me što ti je drago da Bosna postoji.
Btw dobrodošla na forum i kloni se politike. :)

Post Reply

Return to “Politika u BiH”