Sulejman Veličanstveni | Muhtesem Yuzyıl
Moderator: Krokodil Behko
Re: Sulejman Veličanstveni | Muhtesem Yuzyıl
Mozda je nepouzdan izvor te informacije, Zagorka. Gdje li ju iscacka?
E sad necu ni kako ja hocu
-
- Status: Offline
samo je ova zadnja epizoda na turskom, ostale imaju titlove...Zagorka wrote:Ne mogu ja sa vama,vi znadeTE turski![]()
Oli ste ga barem savladali poNJešto
Ja ne gledam.. samo pomazem ...
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7443 times
- Been thanked: 17294 times
A dobro su kamuflirali Ibrahimovog brata blizanca. Napumpali mu i lice, ne samo tijelo.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
ejsBlackHawk wrote:samo je ova zadnja epizoda na turskom, ostale imaju titlove...Zagorka wrote:Ne mogu ja sa vama,vi znadeTE turski![]()
Oli ste ga barem savladali poNJešto
Ja ne gledam.. samo pomazem ...

hvala na pomoći onda...
jeli ovo isti glumac,ibrahimov kao buraz,ja velim jest,ovaj moj veli nije,ne procitah u ulogama

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Maja
- Administrator
Isti glumac.
Ljigavac obični. Ne znam zašto će se Nigar s njim spetljati, al nadam se da se neće prohelaćiti jer mi je najdraža u seriji
Filiz Ahmet ( Nigar Kalfa )

Mlada glumica Filiz Ahmet rođena je u Skoplju i skoro deceniju je članica Makedonskog teatra, a poslednjih nekoliko godina angažovana je i u turskim serijama i filmovima
Filiz Ahmet rođena je 1981. godine u Skoplju, gde je posle srednje medicinske škole završila Akademiju likovnih umetnosti. U skopskom Narodnom turskom teatru angažovana je od 2003. godine, a prva serija u kojoj je igrala Balkansko venčanje je priča o ljubavi makedonke Zehre (igra je Sadet Išil Aksoj, nama poznata kao Sadika, princeza Viktorija iz Sulejmana Veličanstvenog) koja je odrasla u Turskoj i Omera, Turčina koji živi u Makedoniji, a na putu njihovoj sreći stoji njena gramziva porodica u potrazi za dedinim blagom, albanski mafijaši i njegova bivša devojka Galina (glumi je Filiz). Imala je zapaženu ulogu Zarife u seriji Zbogom Rumelija. Unuka je poznatog makedonskog glumca Ljutfija Sejfule. Filiz govori makedonski, turski, albanski, švedski, srpski, bugarski i engleski jezik. Za kratko vreme ona je iz tihog, mirnog života u Skoplju, uskočila u veličanstveni svet života u haremu u seriji i u svakodnevni život u dinamičnoj metropoli kao što je Istanbul.

- Promene mi ne smetaju, jedino što mi u Istanbulu nedostaje su moja porodica i prijatelji - kaže mlada glumica.
O njoj pišu turske novine, magazini, pa i tabloidi koji je povezuju sa Tolgahanom Sajismanom, kolegom sa kojim je igrala u seriji Zbogom Rumelija a za kojeg ona kaže da su samo dobri prijatelji.
- Popularnost je čudno osećanje, ponekad nezgodno, morate da se odreknete svoje slobode, da se naviknete da vas stalno prate. Ali to je sastavni deo života popularnog televizijskog lica - realna je Filiz.

U ekskluzivnom intervjuu na popularnom makedonskom portalu www.balkon3.com ova Skopljanka kaže:
- Zahvaljujem svima koji vole moj lik u seriji Sulejman Veličanstveni. Nigar-kalfa je osoba sa velikom samokontorolom, uvek na odstojanju od devojaka iz harema. Ona je temperamentna, ali neuhvatljiva.

Tempo i način snimanja ove najambicioznije serije u Turskoj upotpunjene vrhunskim kostimima (za koje Filiz kaže da su zbog korseta prilično neudobni), dekorom i vizuelnim efektima, stalno su promenljivi. Ponekad je teško, a nekad prođe ceo dan kada čeka svoju scenu, ali ima dana i kada je veoma zabavno.
- To je uigran mehanizam o kojem se brine više od 150 profesionalaca, a moj zadatak je da dam sve od sebe kako bi gledaoci mogli da uživaju u epizodi koja traje 120 minuta.
Ljigavac obični. Ne znam zašto će se Nigar s njim spetljati, al nadam se da se neće prohelaćiti jer mi je najdraža u seriji

Filiz Ahmet ( Nigar Kalfa )

Mlada glumica Filiz Ahmet rođena je u Skoplju i skoro deceniju je članica Makedonskog teatra, a poslednjih nekoliko godina angažovana je i u turskim serijama i filmovima
Filiz Ahmet rođena je 1981. godine u Skoplju, gde je posle srednje medicinske škole završila Akademiju likovnih umetnosti. U skopskom Narodnom turskom teatru angažovana je od 2003. godine, a prva serija u kojoj je igrala Balkansko venčanje je priča o ljubavi makedonke Zehre (igra je Sadet Išil Aksoj, nama poznata kao Sadika, princeza Viktorija iz Sulejmana Veličanstvenog) koja je odrasla u Turskoj i Omera, Turčina koji živi u Makedoniji, a na putu njihovoj sreći stoji njena gramziva porodica u potrazi za dedinim blagom, albanski mafijaši i njegova bivša devojka Galina (glumi je Filiz). Imala je zapaženu ulogu Zarife u seriji Zbogom Rumelija. Unuka je poznatog makedonskog glumca Ljutfija Sejfule. Filiz govori makedonski, turski, albanski, švedski, srpski, bugarski i engleski jezik. Za kratko vreme ona je iz tihog, mirnog života u Skoplju, uskočila u veličanstveni svet života u haremu u seriji i u svakodnevni život u dinamičnoj metropoli kao što je Istanbul.

- Promene mi ne smetaju, jedino što mi u Istanbulu nedostaje su moja porodica i prijatelji - kaže mlada glumica.
O njoj pišu turske novine, magazini, pa i tabloidi koji je povezuju sa Tolgahanom Sajismanom, kolegom sa kojim je igrala u seriji Zbogom Rumelija a za kojeg ona kaže da su samo dobri prijatelji.
- Popularnost je čudno osećanje, ponekad nezgodno, morate da se odreknete svoje slobode, da se naviknete da vas stalno prate. Ali to je sastavni deo života popularnog televizijskog lica - realna je Filiz.

U ekskluzivnom intervjuu na popularnom makedonskom portalu www.balkon3.com ova Skopljanka kaže:
- Zahvaljujem svima koji vole moj lik u seriji Sulejman Veličanstveni. Nigar-kalfa je osoba sa velikom samokontorolom, uvek na odstojanju od devojaka iz harema. Ona je temperamentna, ali neuhvatljiva.

Tempo i način snimanja ove najambicioznije serije u Turskoj upotpunjene vrhunskim kostimima (za koje Filiz kaže da su zbog korseta prilično neudobni), dekorom i vizuelnim efektima, stalno su promenljivi. Ponekad je teško, a nekad prođe ceo dan kada čeka svoju scenu, ali ima dana i kada je veoma zabavno.
- To je uigran mehanizam o kojem se brine više od 150 profesionalaca, a moj zadatak je da dam sve od sebe kako bi gledaoci mogli da uživaju u epizodi koja traje 120 minuta.
- Maja
- Administrator
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9158 times
- Been thanked: 10874 times
Ja bih rekao da je na drugoj slici, baš tvoj tip muškarca.
Što se smiješ bona kad si već trznula?
Što se smiješ bona kad si već trznula?

- Maja
- Administrator
Ni u kom slučaju moj tip, previše mišićav i nalickan.
Čekam ove Suline sinove da porastu. Možda mi se svidi neki.
Čekam ove Suline sinove da porastu. Možda mi se svidi neki.
- Zagorka
Ubi ti mene sadIM_ex wrote:Mozda je nepouzdan izvor te informacije, Zagorka. Gdje li ju iscacka?

Isla sam danas na one linkove sto ste mi dali,na tabanu mi nesto zapinje,iza ogledala mi je bolje,

- Maja
- Administrator
Pogledajte kako izgledaju glumci koji igraju glavne likove iz serije "Sulejman Veličanstveni" u mladosti. Epizode u kojima se pojavljuju flešbekovi iz Sulejmanove mladosti.

Vidi Valide

Vidi Ibrahima

Vidi Valide

Vidi Ibrahima

- Zagorka
Maja wrote:![]()
![]()
![]()
Gledajte ovo
OMG

divi zumbula al' se zamaskirao u seriji,za glumu jedan veliki

Treba se moći ovako transformisati,zakleo bi se covjek da u zbilji ima zenske manire.......

Jos kad mu crnu olovku(kreon)ispod oka povuku

Nije nesto ni moj tip,ja ne volim ove sto vuku savrsenstvu,volim normalne tipove,zato mi je Sulejman

Im_ex,jasta je bolan nego ono samo naslov da se prodaju novine,pa i Hurem u jednima lezba,u drugima afera sa Halitom(sulejmanom)kao :zijeva
- Maja
- Administrator
Ali morale su se one dvije ugurati 
Ejšan iz Ezela (sorry imex znam da je voliš, ali ne znam kako će se ta špicasta uklopiti, kako će na njoj izgledati haljine, kao na oklagiji)
Šeherzada- da špijunira muža

Ejšan iz Ezela (sorry imex znam da je voliš, ali ne znam kako će se ta špicasta uklopiti, kako će na njoj izgledati haljine, kao na oklagiji)

- Zagorka
Maja wrote:Pogledajte kako izgledaju glumci koji igraju glavne likove iz serije "Sulejman Veličanstveni" u mladosti. Epizode u kojima se pojavljuju flešbekovi iz Sulejmanove mladosti.
Vidi Valide
Vidi Ibrahima
Sule-frajer bio-ostao
Mahidevran-nit' smrdi nit' mirise...
Ibrahim-peder bio i ostao

Valida(svekurva)

Hurem

Hatidza

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13996 times
- Been thanked: 9661 times
ejsanMaja wrote:Ali morale su se one dvije ugurati

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Maja
- Administrator
Jok to 
Nisu ovo oni, nego će ovi glumci glumiti u seriji njih iz perioda kad je Sule bio momčić.
Vidi kako "Ibrahim" i "Valide" liče na prave glumce. Nevjerovatno.

Nisu ovo oni, nego će ovi glumci glumiti u seriji njih iz perioda kad je Sule bio momčić.
- Zagorka
Ko veli?Maja wrote:Ali morale su se one dvije ugurati
Sve znate

Ona Ejsan sto ti velis(sorry imex)kad bih na reklami za seriju u cosku tv-a vidjela je,saltala sam....

Ona će bruh dobiti ako ogrtace bude nosila

Seherzada-da imas Halita za muza,i ti bi spijunirala

Sta znam,valjda se glumci traze,pa im se ponude uloge,osim amatera

- Zagorka
Haj se yebi,ja bas mislimMaja wrote:Jok to

Moras nam obJASAnti

A da neće koji sebe prerusiti kao mlađeg?

To se desava u serijama i filmovima

Gdje si ovo nasla?
- Maja
- Administrator
Na nekom blogu dok sam tražila biografiju od Nigar. Neće se valjda niko prerušiti, sve novi glumci.Zagorka wrote:Haj se yebi,ja bas mislimMaja wrote:Jok to
Vidi kako "Ibrahim" i "Valide" liče na prave glumce. Nevjerovatno.,pa isti yebote
![]()
Moras nam obJASAnti![]()
A da neće koji sebe prerusiti kao mlađeg?![]()
To se desava u serijama i filmovima![]()
Gdje si ovo nasla?
Zagorka wrote: Ona će bruh dobiti ako ogrtace bude nosila![]()

- Zagorka
Ala ovaj Mustafa naraste za dva mjeseca
Morala sam ovom svom pokazati zumbula
(Čuj Nigar Makedonka)
(p.s.hatidzu su makar u mladosti mogli hudu finu prikazati
)

Morala sam ovom svom pokazati zumbula

(Čuj Nigar Makedonka)
(p.s.hatidzu su makar u mladosti mogli hudu finu prikazati

Zagorka wrote: Hatidza![]()
(p.s.hatidzu su makar u mladosti mogli hudu finu prikazati)

Mozda niste znali

prava Mahidevran porijeklom je Albanka
Sta reci za Zumbula - da je moj rodjo, npr. kad god bih ga vidjela morao bi onako, glumacki, "kliziti", umjesto koracanja, kao i ciniti one gestikulacije rukom, prsticima

ojjj, otkad nema prevoda 65. epizode

E sad necu ni kako ja hocu