Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
harlekin wrote:naslov malo cudan,pise oteo
i kakav to sugavi sud osudi ljudinu na zatvor i da vrati novac ako su mu dobrovoljno slale
cijeli svijet iskoristava ljudsku glupost,zast nebi i tamo neki afrikanac
Zato što je crnac
more biti,opet kad coek bolje sagleda to sve
mislim da zasluzuje i vise od 5g zatvora,plavu fasadu napravit,mislim stvarno ajd znaj za sto je jos sposoban coek
i te nikad dovoljno izje...ne engleskinje i njihovi preTci opljackali su pola svijeta-pa nikom nista,pljacka je jos i sitna stvar u odnosu na pojam kad se uzme covjeku cast i pretvori ga se u Roba(manja vrijednost i pravo od zivotinje)...i to su oni izmislili,ali nikad nikom nisu odgovarali
Sabaku No Gaara wrote:Mislim da ljubav preko neta ne postoji, za mene je sve to zezancija... Ipak kada bi se upoznali sto da ne, ali to vise nije ljubav preko neta...
Sarajko, bas Sarajka da te demantuje
[ytube][/ytube]
Podrinjac wrote:Ljubav na netu ? Kakva je to ljubav ? Jebo tu ljubav gdje nema fizičkog kontakta.
...
Rece neko..
Fizicki dodir nije nista u odnosu na onaj drugi dodir, kad osetis da te neko ima bez dodira, da ima tvoje srce, tvoju dusu, da ima tebe u potpunosti..
Podrinjac wrote:Ljubav na netu ? Kakva je to ljubav ? Jebo tu ljubav gdje nema fizičkog kontakta.
...
Rece neko..
Fizicki dodir nije nista u odnosu na onaj drugi dodir, kad osetis da te neko ima bez dodira, da ima tvoje srce, tvoju dusu, da ima tebe u potpunosti..
Ti bi da šalješ smajlije i srcadi preko tastature. Ne ide to baš tako.
Kako da osjetim da me ta neka voli preko laptopa ?
Citam nedavno - cura se više od 10 godina dopisivala s muškarcem. Naravno, lagao je . Ne znam točno kako ali ona je uspjela ipak saznati da je on puno stariji i da ima unučad...et razočarenja..pa gdje joj je pamet bila..halo malo, deset godina
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Hannibal Lecter wrote:Ljubav preko interneta je moguca. Na internetu sam se do sad zaljubio puno puta. Od lise ann pa do mie khalife, niki benz itd itd
Ma kod mene u selu jedna ostavila čoeka jer je na internetu našla ljubav, a i taj drugi je iz našeg sela. Al ona je munjena, boga mi..eno ih dugo su već zajedno...
Njezin prvi se meni udvaro, i on je munjara, al ja njemu preporučila neka on sebi bolje preko interneta nađe...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Ima sigurno.... da su danas živi, najveći pjesnici o ljubavi, garant bi bili online
inače su simptomi isti....ne misliš ni na što drugo...pomno iščitavaš sve rečeno tj zapisano... nedostaje ti...kad ugledaš online status leptirići zaigraju... to je to....ma koliko mi šutjeli o tome