mrsko mi tražit, nedavno sam ga vozio.storm wrote: 02 Feb 2020, 16:31 Mustang... Koja moćna stala ispod haube
IMG_20200202_162947.jpg
IMG_20200202_162909.jpg
IMG_20200202_162846.jpg
Al Camaro e to je nenadjebivo iskustvo, sjoo i corvette...
Moderator: Krokodil Behko
mrsko mi tražit, nedavno sam ga vozio.storm wrote: 02 Feb 2020, 16:31 Mustang... Koja moćna stala ispod haube
IMG_20200202_162947.jpg
IMG_20200202_162909.jpg
IMG_20200202_162846.jpg
Meni frend imao mantu... Ona otrovno zelenaSalko_dvominutaš wrote: 13 Mar 2020, 15:23 interesantno, sad nešto kontam od ovih opelčina sam haman sve provozo od starih do novih
nisam nikada vozio senatora i mantu...
ja sam to davno nekad pitao i bilo mi receno svako auto koje si minimalno 3m provozostorm wrote: 13 Mar 2020, 15:34 I dalje ne kontam baš temu... Koje smo vozili, ili kojih smo vlasnik bili?
Nema smisla, brojati ću do sutraBeni_dvosekundas wrote: 13 Mar 2020, 15:35ja sam to davno nekad pitao i bilo mi receno svako auto koje si minimalno 3m provozostorm wrote: 13 Mar 2020, 15:34 I dalje ne kontam baš temu... Koje smo vozili, ili kojih smo vlasnik bili?
zato mi glupo nabrajat sta sam sve vozo
a kako je tek menistorm wrote: 13 Mar 2020, 15:44Nema smisla, brojati ću do sutraBeni_dvosekundas wrote: 13 Mar 2020, 15:35
ja sam to davno nekad pitao i bilo mi receno svako auto koje si minimalno 3m provozo
zato mi glupo nabrajat sta sam sve vozo![]()
E deder ti meni kazi kojeg da uzmem SUV-a?Salko_dvominutaš wrote: 13 Mar 2020, 16:34 a bila su dvije staze, jedna staza za offroad i ova trkača, vamo na offroad-u kao ide se prvo sa instruktorom, jerbo ide se u vodu, preko nakih stabala visećih se prelazi, pa onda blato, bla bla bla.
Ja tamo kad nama neka crnka ala tox nam instruktorka, ja što nas ženska izvoza po tome, tad sam prvu sjedu pustio. Mislim umije ona, da se razumijemo, al mi visimo na otim stablima gume jbt šire od stabala, a ona nam se okrenu i krenu nešto govorit, e bilo joj je Allaahu Ekber ženska glavo gledaj pridase. Ko primjetih da se i ona prepala na ovo moje... uglavnom ušutila je do kraja, al je poprilično brzo i provozala tu stazu...
E tu sam vozao Hummer-a, onako solidan offroader a vamo na trkačoj stazi ne znam da sam vozio gore auto od toga
Onaj Hummer za generalnu prodaju ili vojnu varijantu?Salko_dvominutaš wrote: 13 Mar 2020, 16:34 a bila su dvije staze, jedna staza za offroad i ova trkača, vamo na offroad-u kao ide se prvo sa instruktorom, jerbo ide se u vodu, preko nakih stabala visećih se prelazi, pa onda blato, bla bla bla.
Ja tamo kad nama neka crnka ala tox nam instruktorka, ja što nas ženska izvoza po tome, tad sam prvu sjedu pustio. Mislim umije ona, da se razumijemo, al mi visimo na otim stablima gume jbt šire od stabala, a ona nam se okrenu i krenu nešto govorit, e bilo joj je Allaahu Ekber ženska glavo gledaj pridase. Ko primjetih da se i ona prepala na ovo moje... uglavnom ušutila je do kraja, al je poprilično brzo i provozala tu stazu...
E tu sam vozao Hummer-a, onako solidan offroader a vamo na trkačoj stazi ne znam da sam vozio gore auto od toga
Za gdje, ovde ili gore đe si?Odraz wrote: 14 Mar 2020, 02:59E deder ti meni kazi kojeg da uzmem SUV-a?Salko_dvominutaš wrote: 13 Mar 2020, 16:34 a bila su dvije staze, jedna staza za offroad i ova trkača, vamo na offroad-u kao ide se prvo sa instruktorom, jerbo ide se u vodu, preko nakih stabala visećih se prelazi, pa onda blato, bla bla bla.
Mislio sam GLK 350 ... ???
Ma za generalnu prodaju....rocko wrote: 15 Mar 2020, 08:49Onaj Hummer za generalnu prodaju ili vojnu varijantu?Salko_dvominutaš wrote: 13 Mar 2020, 16:34 a bila su dvije staze, jedna staza za offroad i ova trkača, vamo na offroad-u kao ide se prvo sa instruktorom, jerbo ide se u vodu, preko nakih stabala visećih se prelazi, pa onda blato, bla bla bla.
Za tu dje si ti sad.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests