malo je forumašica s kojima se nisi zakačio ovih dana
Online prijevara / preljuba !
Moderator: spacebound
Re: Je li online afera varanje partnera?
Laganini meni izgledaš, kao da si ti pod PMS-om ....
Habibti, ya nour el - ain... 
..kačim se ja skim oću to je moja stvar važno da si ti fin i uljudan..
ali baš inu nisam dira što je je... inače ne sekira mene te druge to je klasika...jedni opale po mene a onda zeleni..ili veca..ili još neke od njioj u sljedećem postu nabace smajlić odobravanja...vi stvarno živite taj virtualni svijet svaka čast... 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
A ti mi djeluješ, da se jedino u virtuali smiješ izdrkavatilaganini wrote:..kačim se ja skim oću to je moja stvar važno da si ti fin i uljudan..ali baš inu nisam dira što je je... inače ne sekira mene te druge to je klasika...jedni opale po mene a onda zeleni..ili veca..ili još neke od njioj u sljedećem postu nabace smajlić odobravanja...vi stvarno živite taj virtualni svijet svaka čast...
a doma sjediš i šutiš ko papan
..opet sam u prednosti... 
Naravno da jesi .... s tim mentalnim sklopom, ti si sebi uvijek u prednostilaganini wrote:..opet sam u prednosti...
Ne bi si brojao u čast biti visoko rangiran kod tebe
..da napišem post ili da ostavim da ti družina stavi smajlić..dilema ..ipak neću.. 
Moja je preporuka da prestaneš trolati na svakoj temi, ne bi li si podigao, očito narušeni egolaganini wrote:..da napišem post ili da ostavim da ti družina stavi smajlić..dilema ..ipak neću..
..moj ego je do neba..barem me to ne muči 
a nije da ni ti nisi svakom loncu poklopac...
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
..slažem se neki bi s emogli skoncetrirat i vratit mi punom mjerom na temi zadanoj...
ako mogu.. 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25238 times
- Been thanked: 6629 times
- Status: Online
laganini wrote:..kačim se ja skim oću to je moja stvar važno da si ti fin i uljudan..ali baš inu nisam dira što je je... inače ne sekira mene te druge to je klasika...jedni opale po mene a onda zeleni..ili veca..ili još neke od njioj u sljedećem postu nabace smajlić odobravanja...vi stvarno živite taj virtualni svijet svaka čast...
...jebala te veca,et!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5259 times
- Been thanked: 7453 times
laganini wrote:..ja ne znam što si te navadila na na meneili si po inerciji di mali mujo tu i .......
Ne sjecam se ko je mali mujo
Sposobna sam u trenutku potrebe razvrstati i sama , trnje i grane.
Ti si poceo... cini mi se
Necu vise casna pionirska
Svijest ima sidrište.
Varanje je ko nikotin, moze lako prijeci u ovisnost....varanje moze biti i samo u mislima...mislim da time nitko nije bas sretan...ako netko ima online aferu, znaci da mu je partner vec postao nezanimljiv....a ne znam...previse sam afera oprostila...ali u sustini mi je to jadno...ako nisi sposoban voljeti jednu osobu....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Naravno da je online afera varanje partnera. Čim sa nekim razmjenjuješ riječi/poruke koje inače pripadaju onom sa kim si u vezi - to ne može biti ništa drugo. Govorim samo o o riječima tj. porukama o nečem drugom nema smisla ni pisati
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- drugrankovic
- Inventar foruma

laganini wrote:..moj ego je do neba..barem me to ne muči
pa upravo si dokazao da je u pravu
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
Žene bez partnera puno se više eksponiraju na internetu

U istraživanju se navodi da žene koje nemaju partnera otkrivaju mnogo više podataka o svojoj ličnosti na društvenim mrežama u odnosu na žene koje imaju partnera.
Njihovi prijatelji na društvenim mrežama znaju mnoge stvari o njima od toga šta u svakom momentu rade, koje knjige i filmove vole i šta jedu, pa do adrese stanovanja.
Naučnici s Univerziteta Charles Sturt istraživali su profile 457 ženskih osoba na Facebooku i upoređivali ih s testovima koje su im prethodno dali da popune.
Istraživanje je na kraju pokazalo da su usamljene žene aktivnije na društvenim mrežama, ali i da iznose više podataka u javnost.
Zanimljivo je da žene bez partnera nisu zadovoljne što previše vremena provode na društvenim mrežama.
(AA)
- Slučajni prolaznik
- Aktivni forumaš

Re: Žene bez partnera puno se više eksponiraju na internetu
ja mislim da se podjednako eksponiraju i jedne i druge (tu kod nas) za australiju ne bih znao,nemam te podatke
i možda čak i više ove s partnerom,u većoj mjeri se one više ističu...znam po nekima...i dosta puta mi dođe da se zapitam što njihov partner kaže na to...i dal se uopće brinu za njega i njegove potrebe ove il one vrste
kako on preživljava dok su one online 
i možda čak i više ove s partnerom,u većoj mjeri se one više ističu...znam po nekima...i dosta puta mi dođe da se zapitam što njihov partner kaže na to...i dal se uopće brinu za njega i njegove potrebe ove il one vrste
Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)