Fino rekoh ostala dva mafijasa.. Mutevelija nominuje bobia
Objesite mutu za muda, tako vam boga
Što nisi prvi put nominovao Mistera?Duminjo wrote: 09 Jan 2021, 17:03 Osim mene, samo je bobi nominovo zankicu, mafijašicu.
Vec napisah, prvu noc pitah za spejsu, drugu za Mistera.Nora Ibsenova wrote: 09 Jan 2021, 17:13Što nisi prvi put nominovao Mistera?Duminjo wrote: 09 Jan 2021, 17:03 Osim mene, samo je bobi nominovo zankicu, mafijašicu.
A zasto onda nisi nominovao mene? Ako si za mene pitao, Maja rekla da sam mafijas zasto si nominovao zanki?Duminjo wrote: 09 Jan 2021, 17:15Vec napisah, prvu noc pitah za spejsu, drugu za Mistera.
Nisi u igri. Lutaš jebla te beba![]()
Ja sam za opciju da mene sada objesite.spacebound wrote: 09 Jan 2021, 17:19A zasto onda nisi nominovao mene? Ako si za mene pitao, Maja rekla da sam mafijas zasto si nominovao zanki?Duminjo wrote: 09 Jan 2021, 17:15
Vec napisah, prvu noc pitah za spejsu, drugu za Mistera.
De ba dumi, tvoji vlastiti postovi su protiv tebe![]()
Pa dobro, što nisi nominovao spejsu?Duminjo wrote: 09 Jan 2021, 17:15Vec napisah, prvu noc pitah za spejsu, drugu za Mistera.
Vidi ti petljeBobi wrote: 09 Jan 2021, 18:00 Ma ovo je sad jednostavno if mister x duminjo y or if mister y duminjo x![]()
MA GLASAJ VISE!!!Mutevelija wrote: 09 Jan 2021, 18:02Vidi ti petljeBobi wrote: 09 Jan 2021, 18:00 Ma ovo je sad jednostavno if mister x duminjo y or if mister y duminjo x![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests