U vecini slucajeva izgleda da reagujem nezahvalno i ravnodusno

Moderator: Krokodil Behko
Zato sam te prestao hvalitisrculence7 wrote: 21 Jun 2017, 03:03 Ne znam da primam komplimente, tj. nekako im ne pridajem veliku važnost pa valjda i zato ne reagujem adekvatno na njih, sve imam utisak da se nisam zahvalila kako treba a i gubim spontanost...prosto mi nekada i neugodno bude kada se u takvoj situaciji nađem![]()
Ja obicno odma skrecem temu..srculence7 wrote: 21 Jun 2017, 03:03 Ne znam da primam komplimente, tj. nekako im ne pridajem veliku važnost pa valjda i zato ne reagujem adekvatno na njih, sve imam utisak da se nisam zahvalila kako treba a i gubim spontanost...prosto mi nekada i neugodno bude kada se u takvoj situaciji nađem![]()
Verovatno zato što te muči nesanica ...Mutevelija wrote: 22 Jun 2017, 03:17 Kad malo bolje razmislim moje stavove o zenama je od malena izgradila starija zenska osoba, cak sam na kraju osnovne dosao u konflikt sa materom i snahom zbog svojih stavova, i na kraju mi rekle ti onda si peder bla bla bla kad sam rekao da nevaljaju zene ovo ono.
Tacno se sjecam, interesantno na mene ni jedan muskarac nije uticao od malena pa do sad kao ta zena naime radi se o neni, kad malo pogledam i biografiju Muhameda a.s i. on je cak se drugacije ponasao prema zenama iako ih je imao vise od 10, pomagao im je u kucanskim poslovima, sad se osjecam izdoktrinirano i izmanipulisano u neku ruku zatucano
.
Eto postoji mogucnost da je nena mogla imati uticaja na mene, mati je uvijek govorila da je i na oca imala, pa je sve isao na igranku 15 minuta oa se vracao da bi sa nenom i djedom bio po sijelima.
dajdza je isto govorio da nije dobro sto su me kad sam bio mali vodale po mahalama, a nisu me mogle ostaviti sa ocem jer je on zivcani bolesnik. Pa mogla bi biti neka repriza kao kad mi je vrat uvrnuo kad sam imao 3 godine
, pa su se bojale ostavljati me samim sa njim..
Ne znam sto ovo pisem u 3 ujutru.
Slično samo nije ni nalikKrokodil Behko wrote: 22 Jun 2017, 09:51
Kaže da je već u osnovnoj školi bio ovakav, pa su ga nene iz mahale ružile, zbog konzervatizma.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests