OHR - Christian Shmidt
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: OHR - Christian Shmidt
Pa evo pravi ti je NS

Last edited by insomnia on 21 Oct 2022, 18:59, edited 1 time in total.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
KatoBosanski
- Sitna buranija

- Has thanked: 402 times
- Been thanked: 94 times
Moze Nasa Stranka da uzjase u Gornjoj Maoci, Srbi i Hrvati ce pretezito biti u svojim torovima. Sto prije to Bosnji dodje iz guzice u glavu, prije cemo se maknuti sa mrtve tocke i poceti ponasati kao drzavotvoran narod. Najvjerojatnije nikad, kako je krenulo.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14177 times
- Been thanked: 23572 times
- Status: Online
Nista novoinsomnia wrote: 21 Oct 2022, 18:19Kako sad spomenik mrskoj SDA. Kamo fore sa Hurmama i sluzbenim autom u Bingu?
Salu na stranu. Bisera i Sven su nesto najbolje u BH diplomatiji od nezavisnosti. Doduse ni Sacirbej nije bio los al ga jebo barbut. Ko sabana bajramovica
Mada i njena sutnja me nervira. Il se to negdje oglasila pa si spomenuo?
Sve sto valja odmah se izvrce ruglu i napada, Bisera, Sven…Susic
Nista nije slucajno, sluzbe rade svoj poso
Lokalni bekani se prime i misle da su cool kad se uhvate pljuvacine.
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9827 times
- Been thanked: 11567 times
insomnia wrote: 21 Oct 2022, 18:26Pa upravo je to sto jebe nqse kokosi a nije horoz. Mi bi trebali biti deugaciji. Puno drugaciji. Ne samo SDA nego sve probosnjacke i probosanske stranke sta god to znaciloNaseef Mushroom wrote: 21 Oct 2022, 18:22
Sve bi to bilo ok šta pišeš da srpske i hrvatske nacionalističke stranke i njihove opozicije (uključujući i u Srbji i Hrvatskoj) nisu ništa pametniji od naših ali su dobili u BiH šta su htjeli.
Nije ni Dodiku srpski narod na 500.-tom a kamoli na prvom mjestu i draža mu je fotelja nego ijedan poginuli djikan ali dirni mu u entitet i on će pokazati liderstvo, ne što je on takav već što će izgledati tako jer Amerika i EU ne daju na svoj projekat.
Naravno da naša strana ima stotine negativnih strana ali kada pola Zapada ima predrasude prema tom narodu i državi i to im je trn u oku pa rade sve na tome da nestanemo, onda će i samo negativne osobine jače dolaziti do izražaja.
Momak, ti se drogiraš.
U ovakvom sistemu, isti bi bili i njemački političari.
Pričaš neke populističke stvari, a realnog rješenja nema na vidiku.
- insomnia
- Rđav kurac

I nefatajte se kosova. To nije nikakva drzava nego jebeni kleptomanski protektorat đe rudnike drze Clark i Olbrigt
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 8614 times
Makar se nece politika praviti po dzamijama pa kasnije kukati sto Evropa nece muslimane.insomnia wrote: 21 Oct 2022, 18:58Eki SDP, građanskaDuminjo wrote: 21 Oct 2022, 18:55
I kosovari su muslimani pa vidi sta ljudi rade.
SDA je morao sjahati sa vlasti a uzjahati SDP i podvalit Evropi da smo gradjanska drzava, kao crna gora.
Dok je jaka SDA, bice jak HDZ, bice jak srpski lobi. Dok je jak SDA, bice torovi sve visociji i visociji.
Stotinu je razloga zasto je ta prokletinja trebala pasti al dzaba.. neka nas jebu sada. Drzavu ce praviti Zahiragic, Hatic, buba i jala Brat.
Opet se brukas sa glupostima.
Iz SDPa su Sto puta izasli sa saopstenjem i osudom da se nikakvu dogovori ne vode izvan institucija a kolko je Bakir puta otiso u Mostar i u Neum "onako"..
Hvala mu
- insomnia
- Rđav kurac

Pa moguce ali sve je to jedna velika petlja. Kako zamjeniti sistemKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2022, 19:00insomnia wrote: 21 Oct 2022, 18:26
Pa upravo je to sto jebe nqse kokosi a nije horoz. Mi bi trebali biti deugaciji. Puno drugaciji. Ne samo SDA nego sve probosnjacke i probosanske stranke sta god to znacilo
Momak, ti se drogiraš.
I kime?
- insomnia
- Rđav kurac

Pa eto Babo je neki dan izjaviomda ne bjezi ni od SDADuminjo wrote: 21 Oct 2022, 19:01Makar se nece politika praviti po dzamijama pa kasnije kukati sto Evropa nece muslimane.
Iz SDPa su Sto puta izasli sa saopstenjem i osudom da se nikakvu dogovori ne vode izvan institucija a kolko je Bakir puta otiso u Mostar i u Neum "onako"..
Hvala mu
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ima rjesenjeKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2022, 19:00insomnia wrote: 21 Oct 2022, 18:26
Pa upravo je to sto jebe nqse kokosi a nije horoz. Mi bi trebali biti deugaciji. Puno drugaciji. Ne samo SDA nego sve probosnjacke i probosanske stranke sta god to znacilo
Momak, ti se drogiraš.
Najbolji, a ne podobni
Stipendije za Harvard najpametnijima
Nek se od 100 vrati 10 nesto si napravio
Na onim kurton domacim univerzitetima nista nece nauciti, sem da se uvale na budzet i seru bezveze.
I oni sto nesta skontaju, ispale se prvom prilikom Svabi.
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4182 times
- Been thanked: 3861 times
Ja sam davno napisao post da postoje 4 tačkeDuminjo wrote: 21 Oct 2022, 18:28 Nisu hrvati i srbi dobili vec su se izborili. Nisu prodavali pozicije za zenine diplome vec su radili.
1. Srbi i Hrvati koji žele da nestanemo i podjele Bosnu i Hercegovinu
2. Europa kojima je država sa većinski muslimanskim stanovnistvom trn u oku
3. Amerika koji gledaju samo svoje interese
4. Bošnjački baliluk kojem su novac i fotelje važnije od dobrobiti svog naroda i države
Iako se nekada neke od tih tačaka poklapaju one nemaju jedna veze sa drugom.
Da su Draganu Čoviću važnije ženine diplome od hrvatskog naroda isti bi scenarij bio.
Eto ko je poklanjao u Kantonu Sarajevu pa Schmidt donese odluku da tu treba biti više srpskih nego bošnjačkih delegata?
Albanci na Kosovu rade sve suprotno od Bošnjaka, nacija im ispred religije, imaju zayebane diplomate, ne prodaju državu radi ličnih interesa, pa bi još večeras Srbija izvršila genocid nad njima uz podršku Europe samo jer su muslimani, da Amerika ovog trena prestane im pružati podršku
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ooo jaraneinsomnia wrote: 21 Oct 2022, 19:01 I nefatajte se kosova. To nije nikakva drzava nego jebeni kleptomanski protektorat đe rudnike drze Clark i Olbrigt
Bogami se varas, to je vec sad, drzavetina sto bi reko mile.
Znaju sta hoce, i zna se ko sta radi.
Njihova lobisticka kuca u Washingtonu je zgrada od 40 spratova.
Sve sto ima mozga je tu i radi 24/7.
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9827 times
- Been thanked: 11567 times
insomnia wrote: 21 Oct 2022, 19:01 I nefatajte se kosova. To nije nikakva drzava nego jebeni kleptomanski protektorat đe rudnike drze Clark i Olbrigt
Pa šta trebamo, hoćemol i mi upustiti jenkije?
Nismo ga mi ni nametali.insomnia wrote: 21 Oct 2022, 19:02Pa moguce ali sve je to jedna velika petlja. Kako zamjeniti sistemKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2022, 19:00
Momak, ti se drogiraš.
I kime?
Nametnut je nama i nemamo mogućnost promjene
I nema tu "balija ovo dozvolio-ono dozvolio.
Ne dozvoljava balija, nego ovakav sistem i ovo će potrajati sve dok bude važio taj princip konstitutivnosti. Nema tog meleka, nema tog altruiste i pravednika, koji bi mogao nešto učiniti.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 8614 times
Ma nek se jbu sada kad su prosli izbori.insomnia wrote: 21 Oct 2022, 19:02Pa eto Babo je neki dan izjaviomda ne bjezi ni od SDADuminjo wrote: 21 Oct 2022, 19:01
Makar se nece politika praviti po dzamijama pa kasnije kukati sto Evropa nece muslimane.
Hvala mu
Govorim kako je obican covjek slijep i glup pa nije vidio sve ove promasaje i kaznio SDA. Osvojili su toliko koliko su osvojili i ne moze se bez njih. Ide Samo trgovina tj. sada mogu svi samo da dobro namazu analne tunele i da se postave Covketu pa koga ovaj izabere. A cijena ce biti sigurno masna.
-
KatoBosanski
- Sitna buranija

Veliki musliman dosao tobe.Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2022, 19:06Ja sam davno napisao post da postoje 4 tačkeDuminjo wrote: 21 Oct 2022, 18:28 Nisu hrvati i srbi dobili vec su se izborili. Nisu prodavali pozicije za zenine diplome vec su radili.
4. Bošnjački baliluk kojem su novac i fotelje važnije od dobrobiti svog naroda i države
Da su Draganu Čoviću važnije ženine diplome od hrvatskog naroda isti bi scenarij bio.
Eto ko je poklanjao u Kantonu Sarajevu pa Schmidt donese odluku da tu treba biti više srpskih nego bošnjačkih delegata?
Albanci na Kosovu rade sve suprotno od Bošnjaka, nacija im ispred religije, imaju zayebane diplomate, ne prodaju državu radi ličnih interesa, pa bi još večeras Srbija izvršila genocid nad njima uz podršku Europe samo jer su muslimani, da Amerika ovog trena prestane im pružati podršku
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3914 times
- Been thanked: 2949 times
kod nas su glavni lobisti,ako ih imaFuddo wrote: 21 Oct 2022, 19:07Ooo jaraneinsomnia wrote: 21 Oct 2022, 19:01 I nefatajte se kosova. To nije nikakva drzava nego jebeni kleptomanski protektorat đe rudnike drze Clark i Olbrigt
ljudi koji su protjerani,sa 2-3 god. starosti
dobro je i to.....dace nekad rezultate
SDP,SDA....jesul kad udruzili snage na zapadu,americi ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jesu, posalju nenada face tv da snima paradajz u prodavnici sto nas cojek drzi i vice vidi sto je nas narod snalazljiv.Pasaga wrote: 21 Oct 2022, 19:12kod nas su glavni lobisti,ako ih imaFuddo wrote: 21 Oct 2022, 19:07
Ooo jarane
ljudi koji su protjerani,sa 2-3 god. starosti
dobro je i to.....dace nekad rezultate
SDP,SDA....jesul kad udruzili snage na zapadu,americi ....
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ma nije to nego samo dokazuje da bi nam isto bilo i da smo drugačije postupili.KatoBosanski wrote: 21 Oct 2022, 19:10Veliki musliman dosao tobe.Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2022, 19:06
Ja sam davno napisao post da postoje 4 tačke
Albanci na Kosovu rade sve suprotno od Bošnjaka, nacija im ispred religije, imaju zayebane diplomate, ne prodaju državu radi ličnih interesa, pa bi još večeras Srbija izvršila genocid nad njima uz podršku Europe samo jer su muslimani, da Amerika ovog trena prestane im pružati podršku![]()
Bosna i Hercegovina, Albanija ,Kosovo i Turska, potpuno različite u mnogim stvarima ali su sve crne ovce Europe. Pitam se zašto
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Znači gay parada je postigla efekat da u gradu poznatom po srpskoj agresiji imamo više srpskih nego bošnjačkih delegata.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Desilo se nekoliko velikih tektonskih poremecaja u svijetu, na neke stvari ne mozes ni uticati, ama bas nimalo.Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2022, 19:14Ma nije to nego samo dokazuje da bi nam isto bilo i da smo drugačije postupili.
Bosna i Hercegovina, Albanija ,Kosovo i Turska, potpuno različite u mnogim stvarima ali su sve crne ovce Europe. Pitam se zašto![]()
Poslije 9/11 svijet otisao u tri krasna kurca, dobro smo ikako opstali kao drzava. Dodaj poslovicnu nesposobnost, i imas sta imas.
Dozvolite da se obratimo
-
KatoBosanski
- Sitna buranija

Naravno, to je i meni jasno koji sam ateist. Kao sto bi trebalo biti svima jasno da mi ne mozemo promijeniti druge, nego samo sebe. BIH i Bosnjaci su u najgorem polozaju od navedenih muslimanskih nacija, i to definitivno nije bez razloga. Uz nedostatak sekularne nacionalne svijesti (ne samo medju dzamijasima, nego i medju FGRovcima) imamo jos i najgoru geostratesku poziciju, a ni natalitet nam nije sto je nekad bio.Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2022, 19:14 Bosna i Hercegovina, Albanija ,Kosovo i Turska, potpuno različite u mnogim stvarima ali su sve crne ovce Europe. Pitam se zašto![]()