Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Rudolph wrote: 03 Mar 2024, 18:06
Uvijek sanjam o savršenoj ženi za sebe. Dobro, ne mislim baš tako. Samo o običnoj ženici lijepih koljena i lijepih gležnjeva koja voli nositi štikle i najlonke... i pije... i gleda me sa kauča, a onda, satima kasnije, vodi ljubav. Ne ljubav kao dokaz, samo ljubav koja je uplovila u jedno mirno veče.
ti si Rume najbolji, nazalost, neshvacen
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
Gdje on stane, ona da nastavi. Hoce brt lolu, lolitu
meni je to bas simpaticno, al' nece zene da piju ...i ja sanjam slicno, samo slaba im kontrola
Pa jesmo pricale tamo na alkoholu o stvarima izvan kontrole. I ono pit i napit se! Ok ako je neki degenerik, pa se ne zna ponasat.
Ali ako znaaaaa onda ti mozes da pijes, zavrces jezikom, povracas, i cuva te
meni je to bas simpaticno, al' nece zene da piju ...i ja sanjam slicno, samo slaba im kontrola
Pa jesmo pricale tamo na alkoholu o stvarima izvan kontrole. I ono pit i napit se! Ok ako je neki degenerik, pa se ne zna ponasat.
nisam, Tite mi, mislila na te, nego na muske, a sad si me podsjetila na tu pricu
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
Sto mi OPISA DNK pih
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
nisam, Tite mi, mislila na te, nego na muske, a sad si me podsjetila na tu pricu
Pa o muskima i govorim.
Mada mogu i zene bit dabogsacuva pod gasom i gore 3x.
Mislim, citav zivot se svodi na kocnice i samokontrolu. Moras negdje odvrnuti ventil.
A ne mozes to sa svakim.