A sta ce mi?
Svakako smo u ratu. Drugacijem nego ikad dosad, ali ipak ratu.
Moderator: Krokodil Behko

A sta ce mi?

koliko im treba para....insomnia wrote: 28 Feb 2021, 19:32 I ako mislite da ce se ovo zavrsiti prvom odnosno sa prve dvije doze. Nece
Bibi je danas najavio novih 36 miliona doza. Za zavrsetak kampanje ove i za sledecu godinu

globalizam drug,globalizamHAVANA wrote: 28 Feb 2021, 20:44 Kako god popusili smo ga. Citav svijet i sve se mijenja i nista vise nece biti isto definitivno. Mnoge stvari na koje smo navikli. Od zivota, putovanja pa do turizma, posla, trgovine, proizvodnje, automobila... Sve ide u nekom smjeru ludom, ko biva sve nesta novo a veze s vezom nista. Otudjenje i tortura mrtva.Ja ovo nista ne kontam, stariji sam ok, al ovo veze s vezom nema. Naka budala je zamislila da ce vozit auta na struju a 2 kruga do kaknja ne moze obic sa baterijom od hiljade i hiljade eura. Nake bitcoine i picke materine, pupa hava sve, napuhano i vjestacko a kontejner robe od 50000km prevoz 16000km...Jebo lud zbunjenog sve skupa. Zatvori se u kucu, tipkaj po ovom govnetu i eto.

A sta mislis da bilo ko moze? Ja se nadam da ce kriticna masa u jednom trenutku progledati.HAVANA wrote: 28 Feb 2021, 21:09 A vakcinisat se hocu. I da skiknem bolje da skiknem u putu i poslu nego na 5 spratu u topal osman pase.Ko moze nek sjedi na kaucu, ja ne mogu

Ali u kom poslu? Ko ce ti doci. EU nije vakcinisala ni 5% stanovnistva a i to sto su vakcinisali ne zna se vode napiti. Vakcine ce dozivjeti fijasko. Jer ovo ovako ne ide. Lako je Izraelu vakcinisati 9 miliona stanovnika. Sta ce Njemacka i FrancuskaHAVANA wrote: 28 Feb 2021, 21:09 A vakcinisat se hocu. I da skiknem bolje da skiknem u putu i poslu nego na 5 spratu u topal osman pase.Ko moze nek sjedi na kaucu, ja ne mogu.

Kakva ba masa, pa cekam na masu da progleda evo 30 godina skoro. Veliki jebu male i to je tako. Jebe mi se vise i za masu i sve. U se, na se, i podase... Pa dokle doguram po svom cejfu, koliko je to moguce u svom ovom ludilu od svijeta.Lavlje_srce wrote: 28 Feb 2021, 21:13A sta mislis da bilo ko moze? Ja se nadam da ce kriticna masa u jednom trenutku progledati.HAVANA wrote: 28 Feb 2021, 21:09 A vakcinisat se hocu. I da skiknem bolje da skiknem u putu i poslu nego na 5 spratu u topal osman pase.Ko moze nek sjedi na kaucu, ja ne mogu
Dok sam napisala ovaj post, u svijetu je od gladi umrlo 5-oro djece. Mater im i familiju globalisticku srdacno pozdravim.

Sve sto mi bude ponudjeno a olaksa mi kretanje, posao... cu prihvatiti.insomnia wrote: 28 Feb 2021, 21:18Ali u kom poslu? Ko ce ti doci. EU nije vakcinisala ni 5% stanovnistva a i to sto su vakcinisali ne zna se vode napiti. Vakcine ce dozivjeti fijasko. Jer ovo ovako ne ide. Lako je Izraelu vakcinisati 9 miliona stanovnika. Sta ce Njemacka i FrancuskaHAVANA wrote: 28 Feb 2021, 21:09 A vakcinisat se hocu. I da skiknem bolje da skiknem u putu i poslu nego na 5 spratu u topal osman pase.Ko moze nek sjedi na kaucu, ja ne mogu.

I to je istina, ali preposten si ti da ne mislis na djecu.HAVANA wrote: 28 Feb 2021, 21:19Kakva ba masa, pa cekam na masu da progleda evo 30 godina skoro. Veliki jebu male i to je tako. Jebe mi se vise i za masu i sve. U se, na se, i podase... Pa dokle doguram po svom cejfu, koliko je to moguce u svom ovom ludilu od svijeta.

Puno ti to nesta ides i duboko. Ne zanima me ba vise nista i necu uopste vise da se zamaram. Dje cu cvaknut para, kacu na more, kako dalje raditi, iskolovati djecu, izaci, pojest, popit, kad odu djeca penzija i na more. Nema vise ni radit ovim tempom. Sve rasprodat i cao. Kome se igra nek igra. Ja igram sebicno i za svoje i nase guzove. Ne zanimaju me druge igre. Petobanka mi je, nije cvancika. Nek ispravlja krive drine ko je mladji ako mu se ispravljaju.Lavlje_srce wrote: 28 Feb 2021, 21:30I to je istina, ali preposten si ti da ne mislis na djecu.HAVANA wrote: 28 Feb 2021, 21:19Kakva ba masa, pa cekam na masu da progleda evo 30 godina skoro. Veliki jebu male i to je tako. Jebe mi se vise i za masu i sve. U se, na se, i podase... Pa dokle doguram po svom cejfu, koliko je to moguce u svom ovom ludilu od svijeta.
Zeznuta je igra u pitanju, vrlo je bitno kako cemo odigrati. Jer pazi, uvede li se obavezna 'vakcinacija', tome nema kraja. Sve vise ljekara je svjesno da jednim lijekom ne mozes lijeciti razlicite ljude (razvija se holisticka medicina po kojoj lijecis osobu, a ne striktno bolest), tako je moguce da i jedna te ista vakcina nece proizvoditi jednake nus-pojave cak ni kod vas cetvoro u kuci.
Da ne govorim o tome, da neki kazu da nije slucajno sto se za 'potvrdu infekcije' Kolerom (namjerno sam napisala kolera, ne mogu vise ni pisati omrazenu rijec, gadi mi se) koristi PCR test. To ti je dragi tebra HAVANA test za sekvencioniranje tvoje DNK (umnozavanje iste_. Ovdje sad mozes razvijati razlicite hipoteze zbog cega se skuplja DNK. Nijedna nije dobra.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest