Moderator: Krokodil Behko
Vidis nisam nikad tako razmisljo o bolnickim pidzamamaVrag wrote: 16 Mar 2021, 21:10 Dali mi onu pidzamu umrlo 300 ljudi u njoj
kad je obuces nemas nafake vise
![]()
Pa skocile su i njemu transaminaze. Alt mu 260...Danas radio. Sve se vratilo samo jetreni losi. Pisaj ih. Ziv zahvaljujuci njemu. Vratice se na normalu. Bili su meni preko 300 prije 10 godina. Sad 40,50..
'Aj ti ne lupetaj. Nigdje nisam napisala da ovaj virus ne moze biti izuzetno opasan. Samo ne mislim da su vakcine ista bolje.tuzlak1212 wrote: 16 Mar 2021, 16:09 Gdje su Fufe i Lavlje da nam kazu sto ovaj momak umre od virusa
Pa zato što su šutili ko kurve, mislili sve će na hajr izaći kad suzbiju. Ovo je toliko golemo u stvari bilo u samoj Kini već puno prije 2020 da je to za ne povjerovati.MunDzi wrote: 16 Mar 2021, 21:44 A mozda je "pobjegao" iz kineske laboratorije, a ne farme.
Nekako to oni brzo sanirase, dok se ostatak svijeta svadja koja je vakcina manje opasna.![]()
Kako god, ja bih da mi to brzo i profesionalno zBombardujemo, i ogradimo da ne mogu izac.Melek wrote: 16 Mar 2021, 21:50 Čak ih WHO hvali za brze mjere koje su poduzeli čak tada, da nije bilo “profesionalne i brze” sanacije farmi, tek bi onda svi mi vidli svog Boga.
Kolegica 2019. imala sve simptome Korone.Melek wrote: 16 Mar 2021, 21:48Pa zato što su šutili ko kurve, mislili sve će na hajr izaći kad suzbiju. Ovo je toliko golemo u stvari bilo u samoj Kini već puno prije 2020 da je to za ne povjerovati.MunDzi wrote: 16 Mar 2021, 21:44 A mozda je "pobjegao" iz kineske laboratorije, a ne farme.
Nekako to oni brzo sanirase, dok se ostatak svijeta svadja koja je vakcina manje opasna.![]()
Apsolutno.HAVANA wrote: 16 Mar 2021, 21:21 Kad bjezis sa lopate nemas bas puno izbora. A on je bukvalno uteko sa lopate. U zadnji cas
Ma ubijeđen sam da njemački bnd, američka cia i ostali itekako znaju šta je izašlo iz kine.MunDzi wrote: 16 Mar 2021, 21:44 A mozda je "pobjegao" iz kineske laboratorije, a ne farme.
A cuj Fufe.Taare wrote: 16 Mar 2021, 23:43Apsolutno.HAVANA wrote: 16 Mar 2021, 21:21 Kad bjezis sa lopate nemas bas puno izbora. A on je bukvalno uteko sa lopate. U zadnji cas
Ma, samo sam htio reći da lijek nije bezazlen.
Ma ubijeđen sam da njemački bnd, američka cia i ostali itekako znaju šta je izašlo iz kine.MunDzi wrote: 16 Mar 2021, 21:44 A mozda je "pobjegao" iz kineske laboratorije, a ne farme.
Da je nešto bezopasno, nikad ne bi uveli ove lude mjere koje ubijaju ekonomiju gotovo svake zemlje.
Maloprije sam pričao sa rođakom koji je doktor.
Uveli im da svaki doktor mora raditi u kovid bolnici. Dakle, smjenjuju se. Momak je hirurg, a mora u kovid bolnicu.
Drugi rođak internist, on je sutra na redu da ide na to odjeljenje.
Kad ih pitaš šta je to, taj kovid, vidiš da su momci izgubljeni.
Ovaj se samo hvata za glavu i ponavlja ne znam, ne znam, ne znam...
Ono u fazonu da nikad nije vidio ništa slično.
Prebolovao koronu haman bez simptoma tj sa vrlo slabim simptomima. Ima pravo dobra antitijela, al opet kaže da nije dobar.
Helem nejse, trebalo bi da nam vlade barem kažu s čime imamo posla, pa da znamo na čemu smo.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests