pa probaj datum MogHannibal wrote: 17 Jun 2020, 18:53 zakazali mi online ispit u ponedjeljak i sad da udjem na tu platformu za online ispite da vidim kako je to, zaboravijo sifru![]()

rodjenja
ma to je, mora bit
Moderator: VIP
pa probaj datum MogHannibal wrote: 17 Jun 2020, 18:53 zakazali mi online ispit u ponedjeljak i sad da udjem na tu platformu za online ispite da vidim kako je to, zaboravijo sifru![]()
sakricu test da ne vidisDigla_da_kreci wrote: 17 Jun 2020, 18:57 zapisi sifru i zaljepi na kompijuter ko i jai opet imamo ispit isti dan
![]()
![]()
bogam cu ovaj put prepisivat od tebe![]()
ne znam brt, ovo nam je prvi online ispit. nisu nam javili jos sta i kako, al sigurno ce bit puno lakse varattuzlak1212 wrote: 17 Jun 2020, 19:01 Kako idu ti online ispiti? Ja sve kontam, kad bi neko htio mogao bi mnogo lakse varati nego u amfiteatru kad imas ispit![]()
Yenna wrote: 17 Jun 2020, 19:29 Moj par da ovu sedmicu se sjetio da postojim i pri tom mi je daoumjesto
.
Mojoj sreći kraja nema.
Hvala na pažnji.
Sine Tale, magare moje drago. Život je česma suza i svirala jauka. Nemoj da te bol učini zlim, boljet će te jos više.
e pa onda Tvojoj (sreci) je dosao krajYenna wrote: 17 Jun 2020, 19:29 Moj par da ovu sedmicu se sjetio da postojim i pri tom mi je daoumjesto
.
Mojoj sreći kraja nema.
Hvala na pažnji.
Soda se pije tako sto jamijes kasiku i brzo usta i progutasgreeneyes wrote: 17 Jun 2020, 20:32 Jest ova soda gadna s vodom, braco mila. Mescini lakse bih popio vodu u kojoj su prokuhane one carape od markaosamdeset-6 komada![]()
Brt, prvi put pijem sodu. Ja to namah razmutio
Jel te handri zgaravica?
Ako ne bude bolje ne gine ti gastroskopija
Onaj sok 1 + 7 kad popijes ubi zgaravica