C.
Navijam kontra Ukrajine. Do posljednjeg Rusa ako treba. U ratu Ukrajine i Rusije navijam za - rat. Da ih što više izgine. Što je njih manje, mene je više. Čisto procentualno mislim.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

C.

Dajte mu smrtonosnu injekciju.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ako te šta tješi, i ja se slažem sa tobom u vezi ove farse za Ukrajinu.

Nemoj, pliz, vidiće neko. Odo se ubit strujom sad. Niskonaponskom...Naseef Mushroom wrote: 26 May 2023, 18:12Ako te šta tješi, i ja se slažem sa tobom u vezi ove farse za Ukrajinu.
Nemoj zaboraviti zaštituLahor wrote: 26 May 2023, 18:20Nemoj, pliz, vidiće neko. Odo se ubit strujom sad. Niskonaponskom...Naseef Mushroom wrote: 26 May 2023, 18:12
Ako te šta tješi, i ja se slažem sa tobom u vezi ove farse za Ukrajinu.![]()

Nako.

od ovogNIJE SAKRIO ČUĐENJE
Biden iznenađen reakcijom brazilskog predsjednika: Lula potpuno ignorisao Zelenskog
![]()

Male šanse jer se za tendere i ove ugovore guraju ovi sa zapada iako nemaju dovoljnih proizvodnih kapaciteta.Taare wrote: 26 May 2023, 02:07Kakve su šanse da naša namjenska ušićari koju marku?Tierra Caliente wrote: 26 May 2023, 00:11 Salju im oko 170 hiljada granata. Prosjecna cijena je oko 1500 € u EU. Kod nas u Bosni je duplo jeftinija zbog manjih plata i nizih cijena energenata.

Imaju brt...ako su u išta ulagali ovih 10-20 godina to je metalurgija. I pretežno firme iz Italije i Njemačke, Danieli, SMS su im instalirali mašine i pogone....itd...Krokodil Behko wrote: 26 May 2023, 01:36 A Rusima raste na drveću, pa imaju kolko hoće?
Ono sastali se pa nabaciju: ja tebi hadžija a ti meni kadija.