ako trebadne,i prsa u prsa ....MunDzi wrote: 22 Oct 2021, 00:36 I sta ste odlucili?
Ako bude, ja znam ko ce Bosnu braniti.
Drugarica Hurija.![]()
Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Bogami sestro ,ima se svim dočekati.MunDzi wrote: 22 Oct 2021, 00:36 I sta ste odlucili?
Ako bude, ja znam ko ce Bosnu braniti.
Drugarica Hurija.![]()
Ostalo je cutanje.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Prije da ćeš se ti uhvatiti minhenske brigade
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
MunDzi je klasični dezerter, čak je i pol promijenio da eskivira. Ne obazirite se 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Ne znam da li će biti rata, ali narod koji je genocidiziran deset puta od strane susjeda koji se ponaša ovako, kao na slikama ispod, zaista zaslužuje da nestane, ako ne ukalkulira mogućnost rata. Oni koji to ne vide i u svemu vide "tri nacionalizma", ili su bolesni ili su četnici.

- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
A jesu li ovo stvarno naslovi iz medija, il neko trola vučića?
Svi mi se morete obratit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Kakva mitomanija 
Za ovo moraš bit bolestan, ne možeš bit samo plaćenik.
Za ovo moraš bit bolestan, ne možeš bit samo plaćenik.
Svi mi se morete obratit
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26730 times
Oni sto bi zukorlica za reisa ovo citaju 
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ne javljam se iz magazina u Njemačkoj već iz prelijepog Tešnjashark-attack wrote: 22 Oct 2021, 02:50 ako se nazif javlja iz magacina u Njemackoj...svashta se moze desiti. osim rata
ako je na 'prvoj linji"..."mirno spavajte, rata nece biti' (poznato nazife!?)..
treba mu ip adresu provjerit...(majo shalim se, spominjao je neshto u vezi, pa samo da malo..je l')
p.s. nazife, nije ego nego arogancija/prepotentonst (dozvoljena doza) vazi za tebe i slicnim tebi
ego je ovo shto ti radish,dobio zelenu boju..pa mislish je l'
malo edukacije nije na odmet..k'o i tvojoj "gazdarici" sa laznim diplomama/specijalizacijama..etc
samo nastavi..
(Mada je danas ružno vrijeme)
Njemačka će biti ako Bog da do kraja godine, mali problemi zbog Corone i onda nazad u magacin.
Zašto da ne? Častan, pošten posao ali ti imaš neki problem i komplekse kada kraj svojih škola i diploma imaš potrebu rugati se radničkoj klasi jer zašto bi inače pominjao magacin na takav način? To više govori o tebi.
Pisao si prije nekoliko mjeseci o jednom borcu ARBiH koji se ne tretira sa poštovanjem. Ja kada bi ti ponovio da danas u miru radim u magacinu a da kada je trebalo 90ih sam bio na liniji i sutra bi opet ti bi napisao opet da lažem i da sam bio dezerter ili neki švercer. Znači ti poštuješ samo borce koji glasaju kao ti i razmišljaji kao ti. Znači zaključili smo da si jedna dvolična osoba.
Sebija niti je moja gazdarica niti je moja "gazdarica" i nisam ja kriv što ste kao neke stare babe poput onih nena kao što su dr. Gavrankapetanović i dr. Dizdarević što kukaju i kunu je mjesecima. Sve neke alfa muškarčine koji se rugaju borcima, ratu i muškim poslovima u magacinu a kmečite i bespomoćni ste kod jedne žene (da se ne uvrijede žene, ovo je se vise odnosilo na takve muškarčine. Kompliment za sve žene koje imaju dokazano veća muda od njih).
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Naseefe, mogu li te ljubazno zamoliti da ides ratovati u Njemacku? I oni imaju problema koje treba rijesiti. Slobodno povedi i nabrijane lokalne ratnike, kao i one koji te cekaju u Svabiji, Norveskoj, Svedskoj i inim destinacijama.
Normalnim ljudima rat nije opcija jer donosi perpetualnu nesrecu, unistenje resursa i infrastrukture. Sve, ali sve je bolje od rata. Ko ne vjeruje neka pogleda BiH u periodu 1992-2021 ili Afganistan u periodu 2001-2021. Cinjenica je da mi nismo normalni doduse, jer da jesmo ne bi nam isti nepotiste korumpirani do kosti razvlacili pamet 30 godina. Dakle nama je pozabaviti se nama, kad vec njima nismo u stanju.
BiH kao i kompletan Balkan ima daleko opasnije neprijatelje nego sto su to Srbi i Hrvati (i obratno), samo da bi se to spoznalo potrebno je vidjeti sumu umjesto fokusa na jedno te isto drvo. Umjesto analitickog pristupa prosjecan Homo Balkanicus stvara kvazi-misljenje na bazi knee-jerk reakcije, eto tu je srz problema regiona. 30 propustenih godina za razvijanje diplomacije, obrambenog potencijala i lobiranja nekolicine prijatelja ili onih koji su nacelno skloni BiH. Eto, zbog toga vam iste spodobe prijete u 2021 kao i u 1992. Pa dobro, gledajte ono sto ste sami trazili. Vlast je upravo onakva kakav je narod koji je bira. Aferim vam svima - Bosnjacima, Srbima i Hrvatima (uz izuzetak franjevackih svecenika i pokoju rijetku mudru glavu koja tu obitava).
Normalnim ljudima rat nije opcija jer donosi perpetualnu nesrecu, unistenje resursa i infrastrukture. Sve, ali sve je bolje od rata. Ko ne vjeruje neka pogleda BiH u periodu 1992-2021 ili Afganistan u periodu 2001-2021. Cinjenica je da mi nismo normalni doduse, jer da jesmo ne bi nam isti nepotiste korumpirani do kosti razvlacili pamet 30 godina. Dakle nama je pozabaviti se nama, kad vec njima nismo u stanju.
BiH kao i kompletan Balkan ima daleko opasnije neprijatelje nego sto su to Srbi i Hrvati (i obratno), samo da bi se to spoznalo potrebno je vidjeti sumu umjesto fokusa na jedno te isto drvo. Umjesto analitickog pristupa prosjecan Homo Balkanicus stvara kvazi-misljenje na bazi knee-jerk reakcije, eto tu je srz problema regiona. 30 propustenih godina za razvijanje diplomacije, obrambenog potencijala i lobiranja nekolicine prijatelja ili onih koji su nacelno skloni BiH. Eto, zbog toga vam iste spodobe prijete u 2021 kao i u 1992. Pa dobro, gledajte ono sto ste sami trazili. Vlast je upravo onakva kakav je narod koji je bira. Aferim vam svima - Bosnjacima, Srbima i Hrvatima (uz izuzetak franjevackih svecenika i pokoju rijetku mudru glavu koja tu obitava).
Last edited by Lavlje_srce on 22 Oct 2021, 16:12, edited 1 time in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Melek
- Deer Hunter

I ovu temu treba preformulisati.
Rat se već odavno vodi i nije rat samo puškaranje, bombardovanje i granatiranje, premda je to njegov najvidljiviji oblik. Rat u BiH nikad faktički nije ni prestao, već samo mijenja oblik i intenzitet. A naravna stvar da i ovi današnji vidovi rata itekako utiču na infrastrukturu, resurse, razvoj. Mrtve su zamijenili iseljeni i tako dalje…
Rat se već odavno vodi i nije rat samo puškaranje, bombardovanje i granatiranje, premda je to njegov najvidljiviji oblik. Rat u BiH nikad faktički nije ni prestao, već samo mijenja oblik i intenzitet. A naravna stvar da i ovi današnji vidovi rata itekako utiču na infrastrukturu, resurse, razvoj. Mrtve su zamijenili iseljeni i tako dalje…
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Hurija
- Pandora

Melek wrote: 22 Oct 2021, 13:09 I ovu temu treba preformulisati.
U ratu se gine i ostaje sakat Melek .
Nije ti dobra ta formulacija ,vjerovatno si mislio na psihološki efekt .Naravno ružne stvari se nikada ne zaboravljaju
.
Ostalo je cutanje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
Nevjerovatno.
Majmun bukvalno izvodi vojne vjezbe po lokalnim planincugama, lafo redovna vjezba murije, a dobri Bosnjo vice amerikanci ga zavadjaju sa komsijama.
Majmun bukvalno izvodi vojne vjezbe po lokalnim planincugama, lafo redovna vjezba murije, a dobri Bosnjo vice amerikanci ga zavadjaju sa komsijama.
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter

Ne treba stigmatizirati, u svim korpusima ima fgr-a 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Hurija
- Pandora

Ostalo je cutanje.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Ti da imas mozga ne bi bio gdje si, dakle tvoje misljenje je irelevantno jer u njemu ne postoji ni zrnce objektivnosti - sve se svodi na megalomaniju koju si pokupio u hood-u.
Prakticiraj je u svojoj kuci umjesto sto vazis dobrim Bosnjama sta ce i kako ce. Jadna je majka onim koje tvoji "spasavaju".
Prakticiraj je u svojoj kuci umjesto sto vazis dobrim Bosnjama sta ce i kako ce. Jadna je majka onim koje tvoji "spasavaju".
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times