pa si na 4 mjesto
a za ove tabele.. budala sto i pitam

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nekad je i taj X bas izvjestan, viri. Pa bi ga coek odigro bas sa guštom.Koraci_u_noci wrote: 05 Sep 2020, 21:16 Dumi, s obzirom da su direktni dueli, niko te ne tjera da igras x, a i na rezultate bi nekad igrao 0:0 ili 1:1, tako da ne vidim problem da se svaki tip broji jedan poen. Za sve vrijede ista pravila, a nekad ce bit dvicu lakse pogodit kad gostuju favoriti. Ionako se igra bez publike, a bice lakse racunati

Kad se ne slazes sa mnomtuzlak1212 wrote: 06 Sep 2020, 16:28 Slazem se s malom da je 2 tabele komplikovanje, meni je stalo do no-brain igre a ne nekog sistema ko da FIFA manager igram jbt![]()

Mala_Mu wrote: 06 Sep 2020, 16:49Kad se ne slazes sa mnomtuzlak1212 wrote: 06 Sep 2020, 16:28 Slazem se s malom da je 2 tabele komplikovanje, meni je stalo do no-brain igre a ne nekog sistema ko da FIFA manager igram jbt![]()

i- onepizarro wrote: 06 Sep 2020, 18:42 kako je krenulo oko pravila, ovo ce na kraju da bude kao ona igra sto je barney stinson igrao s onim svojim kinezima![]()

ovo igranje u parovima i jeste car lige. Tako se i igraju sve lige svijeta. A nije bas ni da ces ti svaki put pogoditi 9 a ja 4. nekad ces imati los dan a ja dobar pa ce biti mozda i obrnuto.srculence7 wrote: 06 Sep 2020, 17:02 Mogli bi pisati tačne rezultate a ti nam obračunavaš bodove za tipove 1, X i 2, ja sam da ostane kao i dosad 7, 10 i 8. S tim što bi za svaki tačno pogođeni rezultat mogli da imamo + 3 boda. Jeste da je sreća ubosti tačan rezultat ali je i teško nahvatati pa zašto da ne?
E nije da je baš fer ovo u parovima, pazi, igramo na primer koraci i ja i ja pogodim 8 a on 9 tipova nije isto kao na primer ti i Mister sa 4 i 3 pogođene utakmice, mislim da je i tu pitanje sreće/nesreće s kim ćeš se pasti pa bih tu nešto menjala![]()
I oko prognoziranja tačnog rezultata, malo je nezgodno da ti se tri ne poklope sa nekim drugim, to mi je stvaralo problem kod one prethodne igre, napišem sve kad da postavim, proverim i mućak, ne mogu...možda bi bilo bolje da ti prosledimo a ti da objaviš ali znajući kako neki do poslednjeg momenta čekaju da odigraju ili kasne, ovako bi bilo još problematičnije![]()
U svakom slučaju, kako za sve tako i za mene, neću praviti problem![]()
![]()

sve je pod kontrolom. ispitujemo javno mnijenje. treba komunicirati sa ljudimapizarro wrote: 06 Sep 2020, 18:42 kako je krenulo oko pravila, ovo ce na kraju da bude kao ona igra sto je barney stinson igrao s onim svojim kinezima![]()

bice bice

Mozda da u tome bude prednost domaceg terena, da domacin prvi odigra a gost smije samo pet identicnih tipova odigrat. Ostalih pet il da budu druge tekme sa ponude ili drugi rezultatipizarro wrote: 07 Sep 2020, 06:07 a nije problem prepisivanje, npr. ti i tvoj protivnik imate skoro identicno misljenje o utakmicama i onda jedno mora mijenjati prognoze da ne izgleda kao da prepisuje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest