Silovanja

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times
Status: Offline

Re: Izašli papiri o ljudima povezanima s predatorom Epsteinom: Među njima su i Clinton i Trump!

Post by seln » 04 Jan 2024, 09:45

Skin wrote: 04 Jan 2024, 09:23 ovo 'nedovoljno dokaza' je nesto najstrasnije. muka mi je od ovih perverznjaka i mocnika koji mogu kupiti svakoga. ne pominju im se imena tu bezveze, kakva farsa.
Daleko veći problem je njihov uticaj na svjetsku politiku. Meni se nekako čini da su ovi navodni skandali zapravo samo gromobrani, koji kanališu bijes "širokih narodnih masa". Princ je uhvatio za sisu neku trebu od 17 godina, koja se ko zna kako obrela na ostrvu poznatog plejboja... a inače, cura primjerna omladinka, odlična učenica i pobjednica takmičenja "Titovim stazama revolucije".
Meni su daleko veći problem milioni zapadnjaka, koji putuju u jugoistočnu Aziju, radi seksa sa djecom oba spola, starosti 12-15 godina.
Jer, prilično sam siguran da za sisu uhvaćena omladinka nije silom dovedena na party, za razliku od djece u JI Aziji.
A problem sa Epsteinom je opšte mjesto US ( i djelomično EU) politike, naime, povezanost politike i bogatstva. Ljudi kao Epstein (on je samo trenutno na tapetu, a zgodne li činjenice, uz to i mrtav) su problem, jer svojim prevelikim uticajem degradiraju demokratiju.
Za 3/5 spremni!

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 25181 times
Been thanked: 28903 times

Re: Izašli papiri o ljudima povezanima s predatorom Epsteinom: Među njima su i Clinton i Trump!

Post by Zanki » 04 Jan 2024, 10:41

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln » 04 Jan 2024, 10:52

Zanki wrote: 04 Jan 2024, 10:41
Ovdje se mora paziti da se ne upadne u zamku antisemitizma.

To što je neko Jevrej ga ne čini ni moćnim ni krivim.
Za 3/5 spremni!

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 25181 times
Been thanked: 28903 times

Post by Zanki » 04 Jan 2024, 11:05

Slažem se, na ovom twiter profilu ima dosta toga, koga zanima može pogledati i ostale tvitove.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 20856 times
Been thanked: 5652 times

Post by Veca » 04 Jan 2024, 14:43

kao sto Skin rece, farsa...a ono, nema dokaza, pa se nije ni desilo-nece da moze! ...prije par mjeseci sam narucila i procitala knjigu od jedne PREZIVJELE! ...hvala Bogu, pa je prezivjela i tu yebenu bijelu kucu, a i druge "bijele kuce po EUROPI...zena x puta prijavljivala i nista, ima i dokaze-NISTA!!! ...kakvi dokazi i pm. kad su umijesani sudije, doktori, policajci, drzavnici, vojka...sve same glavesine :cudi ...ja koja sam svasta dozivjela i procitala u svom zivotu, danima i nocima nisam sebi mogla doci od procitanog. :sok
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln » 04 Jan 2024, 15:45

Veca wrote: 04 Jan 2024, 14:43 hvala Bogu, pa je prezivjela i tu yebenu bijelu kucu, a i druge "bijele kuce po EUROPI...
Kako ovo razumjeti?
Seksualna robinja?
Za 3/5 spremni!

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca » 04 Jan 2024, 16:10

seln wrote: 04 Jan 2024, 15:45
Veca wrote: 04 Jan 2024, 14:43 hvala Bogu, pa je prezivjela i tu yebenu bijelu kucu, a i druge "bijele kuce po EUROPI...
Kako ovo razumjeti?
Seksualna robinja?

ma sta sve nije bila, knjiga se zove "ICH REDE! (Mein Leben und der Ausstieg aus Satanistisch Ritueller Gewalt)- Chantal Frei

bila sam napisala i slikala zadnju stranicu, gdje opisuje o cemu se radi, ode post negdje u pm., a slika prevelika, ne znam se snaci preko handyja, jbg. postoji google :D
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln » 04 Jan 2024, 16:20

Veca wrote: 04 Jan 2024, 16:10
seln wrote: 04 Jan 2024, 15:45

Kako ovo razumjeti?
Seksualna robinja?

ma sta sve nije bila, knjiga se zove "ICH REDE! (Mein Leben und der Ausstieg aus Satanistisch Ritueller Gewalt)- Chantal Frei

bila sam napisala i slikala zadnju stranicu, gdje opisuje o cemu se radi, ode post negdje u pm., a slika prevelika, ne znam se snaci preko handyja, jbg. postoji google :D
Ah, ona.
Za 3/5 spremni!

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca » 04 Jan 2024, 16:27

DA, ONA I IMA IH NA DESETINE HILJADA.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 44539 times
Been thanked: 7946 times

Post by ElTriconi » 04 Jan 2024, 17:38

Ko sto neko rece ne more njima sudit neko ko ide u aziju pedofilisat. Vrana vrani oci ne vadi.

Viknut par puta zdravo marija i bog cuva ameriku i gotovo 🤔

Dvatriput pozdravit zastavu amerike i to je to 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 8960 times
Been thanked: 10630 times

Post by Krokodil Behko » 04 Jan 2024, 19:01

U drugom dijelu Borata, puštaju ga na slobodu poslije ko zna koliko godina i on se vraća u svoje selo na kraju svijeta. Dočekuje ga sin i kaže mu: Osramotio si nam porodicu.
A potom, dignute glave i sa značajnom dozom hvale kaže: Sad se zovem Jeffrey Epstein

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13016 times
Been thanked: 21122 times

Post by Fuddo » 04 Jan 2024, 19:05

Nisu izasli, sudija blokirao objavu 30 dana.
Kako stvari stoje, ovaj ludak je bio izraelski agent i sve te snimke su koristene za ucijene politicara.
Malo je ovo i opasno raspravljat, prevelik je ulog u igri za izuzetno zajebane likove, al haj.
Dozvolite da se obratimo

Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2674 times
Been thanked: 2989 times

Post by Skin » 04 Jan 2024, 19:58

seln wrote: 04 Jan 2024, 09:45
Skin wrote: 04 Jan 2024, 09:23 ovo 'nedovoljno dokaza' je nesto najstrasnije. muka mi je od ovih perverznjaka i mocnika koji mogu kupiti svakoga. ne pominju im se imena tu bezveze, kakva farsa.
Daleko veći problem je njihov uticaj na svjetsku politiku. Meni se nekako čini da su ovi navodni skandali zapravo samo gromobrani, koji kanališu bijes "širokih narodnih masa". Princ je uhvatio za sisu neku trebu od 17 godina, koja se ko zna kako obrela na ostrvu poznatog plejboja... a inače, cura primjerna omladinka, odlična učenica i pobjednica takmičenja "Titovim stazama revolucije".
Meni su daleko veći problem milioni zapadnjaka, koji putuju u jugoistočnu Aziju, radi seksa sa djecom oba spola, starosti 12-15 godina.
Jer, prilično sam siguran da za sisu uhvaćena omladinka nije silom dovedena na party, za razliku od djece u JI Aziji.
A problem sa Epsteinom je opšte mjesto US ( i djelomično EU) politike, naime, povezanost politike i bogatstva. Ljudi kao Epstein (on je samo trenutno na tapetu, a zgodne li činjenice, uz to i mrtav) su problem, jer svojim prevelikim uticajem degradiraju demokratiju.
da, najveci problem je sto su to mocnici koji imaju utjecaja na svjetski poredak.
to su sve zlocini, jednako je vazno da svakog takvog stigne ruka pravde i da se pravosudni sistem s takvima obracunava. sta znaci nije silom dovedena na party...ovi perverznjaci su iskoristavali zene, djevojke, djecu, radi se o takvim mocnicima koji mogu uciniti sve sto hoce bez posljedica.
ko zna sta je sve istina. govori se o tome da postoje snimci americkih politicara koji rade te gadosti i da su ih time ucjenjivali izraelski obavjestajci. sodoma i gomora.
da se hoce pojaviti neko hrabar kao snowden ko ima pristup tim dokumentima i kojekakvim listama.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39594 times
Been thanked: 25602 times

Post by Rum » 04 Jan 2024, 20:03

Bolesno sve pa ja
Ako imaš potrebu da drugima dokazuješ da si sretan - onda nisi.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 04 Jan 2024, 20:04

Cim to maksuma vreba nije ni za zemlje

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca » 04 Jan 2024, 20:17

i ko ima muda da izadje u javnost, qq njoj/njemu, ubijaju takve...i ova zena sto je napisala knjigu, tek nedavno je pokazala lice na youtubu, ma svaka joj cast i kapa do poda, ali krije mjesto stanovanja i gdje se nalazi...a jos uvijek ne smije sva imena otvoreno da kaze i napise...ali normalnom covjeku i isaret je dosta, koja bagra vlada svijetom i nasim zivotima :puca opisuje sta je s njom radila klintonova gospoja, u bijeloj kuci, ma to samo isjec na peke, kakav sud i pm.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 04 Jan 2024, 21:24

Image I ovaj na listi

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln » 04 Jan 2024, 21:38

Veca wrote: 04 Jan 2024, 16:27 DA, ONA I IMA IH NA DESETINE HILJADA.
Trebalo bi ti biti poznato da ona nije ponudila ni jedan dokaz za svoje tvrdnje, ali lijepo se uklapa u današnje ljudsko društvo, čiji je osnovni pogon uzrujanost. Možda sam pristrasan, ali to što ona tvrdi malo vuče na teoriju zavjere. A znaš zašto? Zato što današnji moćnici ne kriju svoj uticaj.
Nema nikakve zavjere, tajnih ceremonija, satanskih obreda, osim u petparačkim romanima i filmovima. Današnji "gospodari igre" sasvim otvoreno demonstriraju svoju moć i zaboli ih za mišljenje mase. Obično nisu politički aktivni (za to imaju svoje lakeje), pa nisu ni ovisni o simpatiji mase.
Za 3/5 spremni!

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20489 times
Been thanked: 18509 times

Post by Masamune » 04 Jan 2024, 21:40

Nećemo sad sve ljude koji su ga upoznali i bili kod njega stavljati na lomaču.

Nisu sigurno svi bili predatori kao on.

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln » 04 Jan 2024, 21:46

Fuddo wrote: 04 Jan 2024, 19:05 Nisu izasli, sudija blokirao objavu 30 dana.
Kako stvari stoje, ovaj ludak je bio izraelski agent i sve te snimke su koristene za ucijene politicara.
Malo je ovo i opasno raspravljat, prevelik je ulog u igri za izuzetno zajebane likove, al haj.
Ma, svi su se usrali od same činjenice da su ga poznavali.
A poznavao ga je svako čije ime nešto znači u USA.
Belaj je u tome što mas anije sklona razmišljanju i u tome je politički kapital njegovih nalogodavaca.
Masa obespravljenih i osiromašenih želi vidjeti krv moćnika. Ne može tražiti njihove glave zbog izgubljenih radnih mjesta, berzanskih mjehura sapunice i preraspodjele novca odozdo prema gore, jer to je "american way of live". Ali mogu im pustiti krv za poznanstvo sa Epsteinom, kakvo god to poznanstvo bilo. Ili je i Hawking guzio mlade djevice?
Miriše na 1789. A revolucija obično završi sa mnogo mrtvih, bili oni krivi ili ne.
Za 3/5 spremni!

Post Reply

Return to “Drustvo”