Daleko veći problem je njihov uticaj na svjetsku politiku. Meni se nekako čini da su ovi navodni skandali zapravo samo gromobrani, koji kanališu bijes "širokih narodnih masa". Princ je uhvatio za sisu neku trebu od 17 godina, koja se ko zna kako obrela na ostrvu poznatog plejboja... a inače, cura primjerna omladinka, odlična učenica i pobjednica takmičenja "Titovim stazama revolucije".Skin wrote: 04 Jan 2024, 09:23 ovo 'nedovoljno dokaza' je nesto najstrasnije. muka mi je od ovih perverznjaka i mocnika koji mogu kupiti svakoga. ne pominju im se imena tu bezveze, kakva farsa.
Meni su daleko veći problem milioni zapadnjaka, koji putuju u jugoistočnu Aziju, radi seksa sa djecom oba spola, starosti 12-15 godina.
Jer, prilično sam siguran da za sisu uhvaćena omladinka nije silom dovedena na party, za razliku od djece u JI Aziji.
A problem sa Epsteinom je opšte mjesto US ( i djelomično EU) politike, naime, povezanost politike i bogatstva. Ljudi kao Epstein (on je samo trenutno na tapetu, a zgodne li činjenice, uz to i mrtav) su problem, jer svojim prevelikim uticajem degradiraju demokratiju.