Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
...kad se umorna izvalis na sofu i pokrijes dekom,laptop na krilu,kafa i dvije hurmasice kraj tebe ...fino ih u slast pojedes,ispijes po kafe i 'oces u slast da zapalis...pogledas na sto,ne'a pepeljare ...eh,'ebala sam sve!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Veca wrote:...kad se umorna izvalis na sofu i pokrijes dekom,laptop na krilu,kafa i dvije hurmasice kraj tebe ...fino ih u slast pojedes,ispijes po kafe i 'oces u slast da zapalis...pogledas na sto,ne'a pepeljare ...eh,'ebala sam sve!
A ne bi ustao za sto maraka
Jes pojela hurmasice? Pa tamo otresaj
Veca wrote:...kad se umorna izvalis na sofu i pokrijes dekom,laptop na krilu,kafa i dvije hurmasice kraj tebe ...fino ih u slast pojedes,ispijes po kafe i 'oces u slast da zapalis...pogledas na sto,ne'a pepeljare ...eh,'ebala sam sve!
...jamte vas dvojica! ...fino sam ih pojela,haj' rekoh,odnesi tanjuric u kuhinju i usput donesi pepeljaru...jes qraz,ope' zaboravim!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
nista mi odvratnije i gadnije nego kad vidim da neko onaj smrad od cigare otresa i gasi u necemu iz cega se jede