To uopšte nije greška. Svjesni su i ostali toga što ti govoriš da će takvih uvijek biti, ali oni ne teže tome da najveću krivicu pripisuju osobi koja stavlja svoju sliku u kupaćem kostimu. Bez obzira na sve random muškarac nema pravo da postupa na takav način, a to je u mnogim državama i zakonski propisano što za posljedicu ima kazne. Negdje čak postoji i siva zona u smislu ako muškarac pošalje jednu sliku, pa ga žena zamoli da to više ne radi tad ne snosi posljedice. Snosi ako nastavi uznemiravati.Naseef Mushroom wrote: 19 Jan 2022, 17:34Ko daje mogućnost svakom stanovniku ove planete da ima pristup nečijim slikama i da može poslati poruku taj se ne treba buniti ako dobije i dick pics. Svijet se ne sastoji samo od džentlmena i žalosno je da se to mora objašnjavati svakom žensku starijem od 12 godina.MarlboroGold wrote: 19 Jan 2022, 17:22 Nazife to opet svejedno baš i ne daje pravo nekom random liku da pošalje sliku ćune tek tako, već samo ako ona to traži. Nije bitno da li je u pitanju neka bula ili je u pitanju manekenka i slično.
Većinu žena to sigurno odbija i shvate vrlo ozbiljno, a ima ih koje to okrenu na zajebanciju. Negdje možda urodi i plodom, ali sigurno rijetko gdje.
To gore što sam ja spomenuo su novi leveli i teški apsurdi, jer kako to može biti bilo kakav oblik zakonski definisanog silovanja? Nema šanse. Ok seksualno napastvovanje i o tome bi se moglo diskutovati, ali silovanje ni pod razno.
Ti isto praviš grešju kao ostali. Ne moraš meni govoriti da to ne daje svakome pravo da pošlje takvu sliku već trebamo biti svi svjesniji da na ovoj planeti postoje muškarci koji bi svakom žensku pokazali sliku svoje čune ako im se ukaže prilika.
Evo ti primjer iz mog života... drugarica nam je jednom prilikom na kafi pokazala čitavu galeriju dick pics koje je dobijala godinama. Normalno se oblači, nema nikakvih eksplicitnih fotografija na društvenim mrežama i slično, ali jeste i lijepa i zgodna. To su druže hiljade fotografija... to nije normalno.