Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nora Ibsenova wrote: 07 May 2020, 19:46
Jarane, što vam je teško povjerovat da žena možda stvarno jeste forumašica na BF-u
Zato sto je ovo mali forum. Svaku aktivnu forumasicu znam. Za svaku znam da li je na klixu i koji joj je nick. Ne postoji forumasica koja zivi u Sarajevu, registrovana na bf, a tamo se nije registrovala do prije par dana. Ne postoji.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Nora Ibsenova wrote: 07 May 2020, 19:46
Jarane, što vam je teško povjerovat da žena možda stvarno jeste forumašica na BF-u
Zato sto je ovo mali forum. Svaku aktivnu forumasicu znam. Za svaku znam da li je na klixu i koji joj je nick. Ne postoji forumasica koja zivi u Sarajevu, registrovana na bf, a tamo se nije registrovala do prije par dana. Ne postoji.
Spejsa ko CIA, jeb' ti to
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Od sada, od danas, vi udate se nama ozenjenim nabacujte..
a momke pustite curama.
Jel jasno..
Ma to je ona garant mislila na zgodne udate zene sa selfija ili outfita.
Vidi reakcije muskih na dekolte, pa joj bude krivo sto se ne mere takmiciti su memama.
Hajde ba, narast ce i njoj.
Nek ih maze kremom za cipele, to pomaze rastu.
Pitat cu te za godinu znas li sve, i gdje zive i gdje rade i ljubavni status
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Space... The final frontier... These are the voyages of the starship Enterprise. Its continuing mission: to explore strange new worlds. To seek out new life and new civilizations. To boldly go where no one has gone before!