I proguraj da i meni daju neku boju
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27887 times
Ja procita koje su vam boje
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Čudi me
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9870 times
- Been thanked: 11666 times
Što se mene tiče, svi mogu dobiti boju po želji, ali realno, bio bi cirkus
Jedino ako hoš, pošto mi je nick iz dvije riječi, da ti dam boju sxa jedne, pa ti metni na jednu, u svom nicku
Eventualno, da se forumaški nickovi malo boldaju, nisam dosad razmišljao o tome.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Što se mene tiče, ne daj nikome, samo meniKrokodil Behko wrote: 04 Aug 2020, 14:35
Što se mene tiče, svi mogu dobiti boju po želji, ali realno, bio bi cirkus
Jedino ako hoš, pošto mi je nick iz dvije riječi, da ti dam boju sxa jedne, pa ti metni na jednu, u svom nicku
Eventualno, da se forumaški nickovi malo boldaju, nisam dosad razmišljao o tome.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9036 times
- Been thanked: 5790 times
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16874 times
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27979 times
- Been thanked: 31955 times
svejedno, je tuzno da moraju biti pod stresom u tim godinamaKrokodil Behko wrote: 04 Aug 2020, 14:00Zanki wrote: 04 Aug 2020, 12:54 Danas mi je cura od dvaes godina sva ocajna rekla da joj je dosta korone vise
htjela sam ju zagrliti, ali ne more zbog distance i to, pa joj rekla da mi je zao sto mladi moraju trpit ovo govno i nije fer
stvarno![]()
Sreća pa ne puca.
Kako bi izdržali opsadu i glad.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Willkommen in Deutschland.Veca wrote: 04 Aug 2020, 14:08 ...cijelu noc nisam spavala...u 1h zaspim, cini mi se, samo jednu minutu spavala, kad netko zvoni na vrata
...kontam sta je ovo, tko je ovo, zagondziju nejmam, jedino moj Dino, opet se napio, pa zaboravio gdje mu je stan
...gledam kroz spijunku, nista ne vidim, odem na balkon, gledam, nikog nema
...kad cujem netko u hodniku vice, haaallooo, haaalllo i halooooo...........ma mislim ko ga yebe, otvoricu, pa sta bude...otvorim, kad vidim jedan komsija sa drugog sprata, malo stariji, zena mu umrla prije neku godinu-godinama je bila u invalidskim kolicima, i on je se o njoj brinuo sve do kraja...meni uvijek bilo milo oko srca kad ih vidim vani i kako on nju noha itd. mislila u sebi, ovo je pravi muz, svaka cast
...i jah, otvorim ja vrata i on mi se direkt obrati
...trazi auto, pa pita gdje je to on, vec sat vremena on trazi svoje ljude (a nema nikog, sam zivi nakon zenine smrti) on je u sorcu i potkosulji, sigurno je spav'o, pa tako izasao
...rekoh, sta je ovo dragi alahu, do neki dan je dobar bio, vidjala ga................nisam znala sta da radim...zgrada puna muskaraca, on je glasan, vice covjek, heeeej, a nitko da nos pomoli
...kad skontam da sam i ja u pidzami, rekoh cekaj, odem obuci Morgenmantel...........i ja njega u lift, ide on sa mnom, ne buni se, i gore do njegovog stana, srecom ostavio vrata otvorena, rekoh ovo je vas stan, udje on i samo vise hallo, hallo, hallo, pa gdje su moji? ...ja gledam, boze dragi i mislim sta cu
...na brzaka zatvorim njega u stanu i odem u svoj, yebes san i yebes spavanje, kako da spavam, osluskivala cijelu noc, pila kafu, jela, procitala sam sve sex teme, zaspim negdje oko 9h, ustanem oko 11.............i ne ide mi u glavu da bas nitko nije izasao da vidi sta je...razmisljam da li bi bolje bilo da sam pozvala policiju
...i pitam se, dodje mi poslije u glavu, a sta da je postao agresivan, pa te napao fizicki, a ti i sama momentalno, ne mozes sa sobom?!
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Boje boje boje
E to me interesuje. Zašto je mislio da je dobra ideja tri puta ponoviti istu riječ?
E to me interesuje. Zašto je mislio da je dobra ideja tri puta ponoviti istu riječ?
. . . . . . . . .
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Dobro si prosla, drugu put zovi policiju.Veca wrote: 04 Aug 2020, 14:08 ...cijelu noc nisam spavala...u 1h zaspim, cini mi se, samo jednu minutu spavala, kad netko zvoni na vrata
...kontam sta je ovo, tko je ovo, zagondziju nejmam, jedino moj Dino, opet se napio, pa zaboravio gdje mu je stan
...gledam kroz spijunku, nista ne vidim, odem na balkon, gledam, nikog nema
...kad cujem netko u hodniku vice, haaallooo, haaalllo i halooooo...........ma mislim ko ga yebe, otvoricu, pa sta bude...otvorim, kad vidim jedan komsija sa drugog sprata, malo stariji, zena mu umrla prije neku godinu-godinama je bila u invalidskim kolicima, i on je se o njoj brinuo sve do kraja...meni uvijek bilo milo oko srca kad ih vidim vani i kako on nju noha itd. mislila u sebi, ovo je pravi muz, svaka cast
...i jah, otvorim ja vrata i on mi se direkt obrati
...trazi auto, pa pita gdje je to on, vec sat vremena on trazi svoje ljude (a nema nikog, sam zivi nakon zenine smrti) on je u sorcu i potkosulji, sigurno je spav'o, pa tako izasao
...rekoh, sta je ovo dragi alahu, do neki dan je dobar bio, vidjala ga................nisam znala sta da radim...zgrada puna muskaraca, on je glasan, vice covjek, heeeej, a nitko da nos pomoli
...kad skontam da sam i ja u pidzami, rekoh cekaj, odem obuci Morgenmantel...........i ja njega u lift, ide on sa mnom, ne buni se, i gore do njegovog stana, srecom ostavio vrata otvorena, rekoh ovo je vas stan, udje on i samo vise hallo, hallo, hallo, pa gdje su moji? ...ja gledam, boze dragi i mislim sta cu
...na brzaka zatvorim njega u stanu i odem u svoj, yebes san i yebes spavanje, kako da spavam, osluskivala cijelu noc, pila kafu, jela, procitala sam sve sex teme, zaspim negdje oko 9h, ustanem oko 11.............i ne ide mi u glavu da bas nitko nije izasao da vidi sta je...razmisljam da li bi bolje bilo da sam pozvala policiju
...i pitam se, dodje mi poslije u glavu, a sta da je postao agresivan, pa te napao fizicki, a ti i sama momentalno, ne mozes sa sobom?!
Ustvari, mislim da mu vec sad trebas zvati hitnu.
Ako je jos uvijek ziv.
Dozvolite da se obratimo
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
Ovo je situacija za hitnu, a oni bi pretpostavljam onda kontaktirali socijalnu službu.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5183 times
- Been thanked: 7315 times
- Zana