Zivot je smisao zivotaprog321 wrote: 06 Nov 2020, 10:50 Pa tjera ih zajednicki stambeni kredit. Troskovi zivota. Djeca ako imaju.
Nije jebacina smisao zivota.
Mislim. Jes mozda prvih par mjeeeci braka. A poslije gledas na druge stvari.

Moderator: Krokodil Behko
Zivot je smisao zivotaprog321 wrote: 06 Nov 2020, 10:50 Pa tjera ih zajednicki stambeni kredit. Troskovi zivota. Djeca ako imaju.
Nije jebacina smisao zivota.
Mislim. Jes mozda prvih par mjeeeci braka. A poslije gledas na druge stvari.
Lafo neki momci a imaju kola i stan trosoban u strogom centru. Radi u babinoj firmi ko zamjenik sefa. Da je i meni takvog babuvrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 11:33Sve to zbog filmova...MarlboroGold wrote: 06 Nov 2020, 11:25 Jbg ljudi vole idealizirati i fantazirati o sexu - pogotovo mlađi. Kad malo bolje zaroviš ima tu svega i svačega.
I onih bajki sto nam pricaju..lafo princeza princ tamo vamo...
Nadovezo sam se na bajke iz filmova
Ostavis nekad petaka, slucajno propadne na dno dzepa. Kasnije slucajno zadijes ruku kad ono petak, pocnes rovit po svim dzepovima
Nego gutu u novcaniku
Hajmo.. koju cesElTriconi wrote: 06 Nov 2020, 16:10vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 10:43
Mah..ebo sex... sta ce nam to...
Haj samnom do binga, uzecu nam po cokoladicu.. pa ja![]()
Rum plocicevrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 18:56Hajmo.. koju ces![]()
Ja cu rafaelo..mozda neku malu napolitanku..hrskavu... hanutu![]()
A ako te drmne ja kuci da te nosim?ElTriconi wrote: 06 Nov 2020, 18:58Rum plocicevrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 18:56
Hajmo.. koju ces![]()
Ja cu rafaelo..mozda neku malu napolitanku..hrskavu... hanutu![]()
![]()
![]()
Dizel je ekoloski neprihvatljov, al' se ne gasi
Nisam
Kazu ove sto su se poradjale da poslije nije nis isto..kada se smiju i kihnu, da malo ko iscuri..