Silovanja

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9326 times
Been thanked: 10072 times
Status: Offline

Re: Izašli papiri o ljudima povezanima s predatorom Epsteinom: Među njima su i Clinton i Trump!

Post by Koraci_u_noci »

Slicno je i sa ubicama i ratnim zlocincima, kriminalcima i zlostavljacima, cak im se mnogi i dodvoravaju. Sto vise udjes u odredjenu tematiku, shvatis koliko je sve izopaceno i koliko ti postajes nenormalan jer sve vise i vise pripadas manjini koja razmislja i funkcionise drugacije. Najgore u svemu je sto nista ne mozes promijeniti, toliko je to uzelo maha da je jedino rjesenje oguglat ili totalno se izolovat da ne puknes od muke ili poludis
Pobjeci sad od svega zelim
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22344 times
Been thanked: 20428 times
Status: Online

Re: Izašli papiri o ljudima povezanima s predatorom Epsteinom: Među njima su i Clinton i Trump!

Post by Masamune »

I opet jedino imaš sud za neku pravdu i to je ono najbolje što imamo, kao i innocent until proven guilty.

Ako kojim slučajem to odbacimo vraćamo se u period kad su ljude samo zbog optužbi stavljali na lomače recimo u vrijeme inkvizicija, a čime bi bio odbačen dosadašnji progres... samo sad više virtualne.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2937 times
Been thanked: 3314 times

Post by Skin »

to sto je ova sutkinja loretta dopustila da se ovo objavi je prilican korak. ima preko 900 str, objavljuje se u dijelovima. navodno jer je dosta toga vec poznato.
ali ide se tako daleko da se ovo povezuje sa timingom napada na gazu, boze sacuvaj stvarno sta sve tu ima. prica je toliko odvratna i bizarna da ne zelis znati, a istovremeno zelis znati.
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27687 times
Been thanked: 31677 times

Post by Zanki »

Možda što je bivši premijer Izraela inače omraženi rival Netjanahua u biznis relaciji sa Epsteinom ima nekakvo dublje značenje i ne vidin zašto bi bilo opasno komentarisati o tome kad gore društvene mreže... Mi i ne znamo masu toga, niti dolazimo do ikakve zaključke o njima na osnovi naše privrženosti ili ikakve insinuacije, ko šta reće Skin bizarna priča za koju još nismo sigurno kolko od plasiranih informacija možemo smireno i sa strane procesuirati u mozgu.
Strašno a tek se počelo odmotavati...
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24122 times
Been thanked: 6287 times

Post by Veca »

preko godinu dana sam ja razmisljala, da li da narucim tu knjigu, posto vec puno toga ima na youtub, i narucim :sok prvo mi je trebalo nekoliko dana i noci, da ja nju procitam, preko dana i nekako, zabavi se covjek s nekim poslovima, ali nocu, nije mi djavo dao mira, pa sam nastavljala citati :sok procitam stranicu, pa ustanem i setam po stanu, pravim pauzu, pravila kafu....................Boze!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Skin »

veco, ne znam sto spominjes tu knjigu toliko. citala si knjigu o ritualnom zlostavljanju i sotonizmu, ali ne znaci da ju je hilary clinton zlostavljala. kad malo provjeris, knjiga nije bas legitimna. u ovom ludom svijetu, moze svasta biti istina ocito, ali cini mi se da to nije slucaj...ali ti kako hoces :pivo
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca »

procitaj i ti, mozda ju i ti spomenes :pivo
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22344 times
Been thanked: 20428 times
Status: Online

Post by Masamune »

Uglavnom, uvjeren sam da nije izvrsio samoubistvo. Previse je znao i zato je likvidiran.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Skin »

Chan wrote: 05 Jan 2024, 14:42 Uglavnom, uvjeren sam da nije izvrsio samoubistvo. Previse je znao i zato je likvidiran.
ono sto ovaj mutni lik, njegov advokat, govori je 'imao je pomoc sa strane'. sa advokatom ga je upoznala niko drugi nego lady rotschild.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4143 times
Been thanked: 3817 times

Post by Naseef Mushroom »

Veca wrote: 05 Jan 2024, 11:32 Nazife, eno, napisala sam kako se knjiga zove i od koga je, naruci sebi i procitaj, nadam se da imas dobar zeludac :kafa

niko, ama bas niko ne kaze, da je neko automatski krivac, nismo djeca, nego pojedini muskarci tu pricu pokusavaju/zele srozati na taj nivo :kafa kae, sexualni prestupnici :sok ma to su male mace, ovdje se radi o sadistima, koje si covjek ni zamisliti ne moze.

ja da sam zakon-previse se vi oslanjate na taj zakon, ona, cim je izasla u javnost s tim, ja bih je namah uhapsila, e, haj sad vamo, bar mi pokazi gdje je to bilo, daj jos nekog svjedoka-ima ih, hajmo npr. u bijelu kucu, daj da nadjemo tu skrivenu odaju...........otkud bi one znale sve opisati, a da nikad nisu tamo bile :kafa eto, recimo da je zakon to i napravio, kako ce ona dokazati da je klintonku morala oralno zadovoljiti i da ju je ova cerecila.................nejma dokaza, nije se desilo, meni je toga i previse u zivotu-nejma dokaza-nije se desilo! :bua nek' ode u Belgiju, nek' pokaze, Francusku, Njemacku ohoooo, ima toga i povedu jos neku zenu ili muskarca , jer kazem, ima njih koliko hoces...............et, na kraju bi bilo, svjedoci se dogovorili, a nikad se u zivotu nisu vidjeli. da li oni hoce da dokazu, davno bi to uradili :kafa

pa ne mricamo mi ovdje o malim macama, al' haj, daj mi dokaz i u kontru.
Pokušat ću naći tu knjigu mada sam i prije naišao na dovoljno izvora koji to potvrđuju.

Iako se slažem sa skoro svim šta si napisala, ne volim što temu skrećeš na diskusiju o “pojedinim muškarcima”

Time se skreće tema o jednom validnom problemu na feministička prepucavanja, a znam da nisi takva, niti želiš da tema ode u tom pravcu, niti ti je bila namjera se tako izraziti, ali jedna pogrešna riječ pod emocijama i tema za sekundu može promijeniti oblik i pravac.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

ma nece ba, ja rodila dvojicu, a nikad nisam prestala voljeti muskarce! :D :pusa
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27687 times
Been thanked: 31677 times

Re: Silovanja

Post by Zanki »

Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Post Reply

Return to “Drustvo”