Da sam pekar mala moja neznam bil me htjela .... kad bi noću bila sam a zemičke bi jelaMerlin246 wrote: 05 Aug 2020, 10:19Kaze u nekoj porodicnoj firmi, bave se proizvodnjom kruha i peciva ovde u Minhenu, tako nesto rece ako sam dobro shvatila![]()

Moderator: VIP
Da sam pekar mala moja neznam bil me htjela .... kad bi noću bila sam a zemičke bi jelaMerlin246 wrote: 05 Aug 2020, 10:19Kaze u nekoj porodicnoj firmi, bave se proizvodnjom kruha i peciva ovde u Minhenu, tako nesto rece ako sam dobro shvatila![]()
nedostatak je sto nije nas BalkanacMerlin246 wrote: 05 Aug 2020, 10:11Sta nisam birala bona? Sta sam izabrala opce?Venera wrote: 05 Aug 2020, 10:04
Melrlinka nisma ti uopce suknula, to nije moj stil![]()
pa u ovom slucaju nisi birala![]()
![]()
De ti mi kazi posto mi nije jasno jesam li se vec udala za njega i izabrala ga za zivotnog partnera ako smo jednom izasli na kavu?![]()
Decko je prelijep,prezgodan,simpatican, kulturan, sladak, opusten, pametan.. Lijepo mi je u njegovom drustvu.. A nedostaci su sto je razveden i sto nije naucio njemacki
A sta ti hoces da kazes stvarno je ruzno![]()
Kukavci sad uzivaju, eto nama, a ne njima
Julia-Klara wrote: 05 Aug 2020, 10:03Odlican ti je , od-li-can! Samo se voliteNora Ibsenova wrote: 05 Aug 2020, 10:00 Vid šta je žena na temi i ne mogu da se izbore šnjime. Eeee a kako je tek meni samoj![]()
Ich...ekmek arbeit Minhenda... aaaamm... (trep-trep)... das Brot, amm, somunlar, çok güzel, fersten, canim?Merlin246 wrote: 05 Aug 2020, 10:19Kaze u nekoj porodicnoj firmi, bave se proizvodnjom kruha i peciva ovde u Minhenu, tako nesto rece ako sam dobro shvatila![]()
E'o, samo da zapalim jednu, pa cu ispricati, tebi naravno .. Secerujelena... wrote: 05 Aug 2020, 10:30Šečere, što se toga tiče mogo si slobodno nastaviti po starom, bez ovih revolucionarnih promjena u tvom profilu...Dandy wrote: 05 Aug 2020, 10:24
Mah .. ja to samo da izmamim tvoj elokventni komentar .. i tvoje cijenjeno forumsko misljenje![]()
![]()
Nego, de ti nama reci koja te je kategorija najviše zadeverala...![]()
Pa naci cu Balkanca ok.. Ovoga cu otkaciti danas vec i mirna BosnaVenera wrote: 05 Aug 2020, 10:35nedostatak je sto nije nas BalkanacMerlin246 wrote: 05 Aug 2020, 10:11
Sta nisam birala bona? Sta sam izabrala opce?![]()
De ti mi kazi posto mi nije jasno jesam li se vec udala za njega i izabrala ga za zivotnog partnera ako smo jednom izasli na kavu?![]()
Decko je prelijep,prezgodan,simpatican, kulturan, sladak, opusten, pametan.. Lijepo mi je u njegovom drustvu.. A nedostaci su sto je razveden i sto nije naucio njemacki
A sta ti hoces da kazes stvarno je ruzno![]()
![]()
tebi je Soc sve obrazlozio, sto se ljutis na nas![]()
Tako je kod mene prekjucer bilo, ustabilit ce se.