Klix.ba
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20961 times
- Been thanked: 18917 times
- Status: Offline
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13981 times
- Been thanked: 9654 times
Re: Klix.ba

najgore je kad pratis neku temu, napises odgovor, i sve to skupa nestane

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15060 times
- Been thanked: 14798 times
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
Pa jesam i nisma otjeran već ne ulazimMasamune wrote: 07 Jun 2024, 12:23 I ti si bivši
Samo je pitanje jesu li te otjerali metlom ili ne ulaziš više tamo

Vragolasto..

- karanana
- Na probnom
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 27 times
evo prodjose preko dva mjeseca od n+1 "afere". i je li se klupko razmrsilo? ili bar pocelo razmrsavat? da li je tuzilastvo pocelo istragu, podiglo optuznice? prije ce n+1 njih tuzit za klevetu i sjebavanje reputacije.
kakvi amateri. a misle da su u skladu sa pravilima i zakonom uradili stvari.
- Pixit
- Sitna buranija
- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 120 times
Jesi li ga ti zamrsio?karanana wrote: 12 Jun 2024, 00:32 evo prodjose preko dva mjeseca od n+1 "afere". i je li se klupko razmrsilo? ili bar pocelo razmrsavat? da li je tuzilastvo pocelo istragu, podiglo optuznice? prije ce n+1 njih tuzit za klevetu i sjebavanje reputacije.

Nierika
-
- Na probnom
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Ljigavo baš, poslije onog čelendžera bio najveći rusofil ubjedljivo.Fuddo wrote: 16 May 2024, 20:57Ma djuberluk onaj najljigavijispacebound wrote: 16 May 2024, 20:37
Glavni je Bata sto mrzi svu dijasporuLik je hodajuca tragikomedija
![]()
Visio tu godinama, svrasavo na putina dok je onu sirotinju trao po Siriji, jer njemu je dobar musliman, mrtav musliman. Poce sranje u Ukrajini, vidi dje vodi prica, pucaju banovi, ispari se lik i ne spominje ruse. Sad se uhvatio forte, kofol voli Bosnu, sam vice zeleni kmeri, krezavi dzamijasi, seeebijaaaaa…
Smece.
Šubara

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3479 times
HAVANA wrote: 22 Apr 2024, 13:19Ne znam ja ko je zavidan ni zasto je zavidan,ja jednostavno za sve ove godine pisem sve jer drugacije i ne znam.Kad me boli pisem boli, kad mi je fino pisem fino mi,poso,kuca,ne znam to nesta bit misteriozan i tajnovit,nit hocu.Za sve ove godine ako nekom nisam pomogao nisam mu sigurno ni odmogao.I ono da mi napise,da mi dijete jebe,zenu itd Bolesnik,sta drugo reci.Nego sreca njegova sto imam 53 godine u guzici,prije 20 bi u gepeku zavrsio isti dan.Il ono sa sa forumasicom i sta je njoj pisao,pa jebo te,nevjerovatno sta debili sebi dopustaju i cudnovato u smislu da mu to prija,dize,hrani ga sta li…Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2024, 12:32 Mnogi ljudi su realno godinama zavidni Havani na svacemu necemu, i mislim da ona tema uopste nije bio prvi slucaj gdje se to ispoljavalo.
Ono sto je dobro je kako havana na to reaguje, tako i treba

Bez zamjerke, jel ovo nešto bilo na Klixovom forumu ...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9156 times
- Been thanked: 10867 times
Jel iko primjetio ikakvu razliku? Ni Vučić ne laže ovoliko
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /240629056
Kako je umjetna inteligencija gotovo istrijebila govor mržnje čitatelja na Klixu
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3741 times
- Been thanked: 3472 times
Istrijebili su samo slova Č, Ć, Đ, Š i Ž.Krokodil Behko wrote: 01 Jul 2024, 20:04 Jel iko primjetio ikakvu razliku? Ni Vučić ne laže ovoliko
Kako je umjetna inteligencija gotovo istrijebila govor mržnje čitatelja na Klixu
Uzeli neki AI sa kineske pijace.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Koji clickbaitBošnjake u Hrvatskoj pogodilo zastrašujuće nevrijeme: Desetine uništenih kuća i automobila

Dalje u tekstu:
Nevrijeme koje je zahvatilo veći dio Hrvatske, nije zaobišlo niti Vukovarsko-srijemsku županiju i Slavoniju. Prema svemu sudeći, najgora situacija bila je u mjestu Bošnjaci.
- Bobi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 697 times
- Been thanked: 1348 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Bitno je biti Mate Bošnjak.Bosnia_Nord wrote: 01 Jul 2024, 23:00Koji clickbaitBošnjake u Hrvatskoj pogodilo zastrašujuće nevrijeme: Desetine uništenih kuća i automobila![]()
Dalje u tekstu:Nevrijeme koje je zahvatilo veći dio Hrvatske, nije zaobišlo niti Vukovarsko-srijemsku županiju i Slavoniju. Prema svemu sudeći, najgora situacija bila je u mjestu Bošnjaci.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- soda bikarbona
- Na probnom
- Mood:
- Been thanked: 3 times
Postoje firme koje vrijede milione i bave se ovim i ne mogu riješiti problem za velike brendove, ali Klix je sa svojim 'AI alatom' riješio. Kako da neKrokodil Behko wrote: 01 Jul 2024, 20:04 Jel iko primjetio ikakvu razliku? Ni Vučić ne laže ovoliko

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
AI im je sranje, a clanak sa kojim su sami sebe hvalili je i vise nego jadan.
Nije govor mrznje kad napises smece i ne da ti da ostavis komentar iako stvarno mislis na smece, a ne na tamo neke ljude.
Nije govor mrznje kad napises smece i ne da ti da ostavis komentar iako stvarno mislis na smece, a ne na tamo neke ljude.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Da smo država kako treba, ne bi se oni hvalili kako su sa AI zaustavili govor mržnje već bi se takve poruke proslijedile tužilaštvu.
U Njemačkoj se ne hvale da su na portalima uz AI zaustavili negiranje Holocausta već ko god napiše nešto tako po portalu dobije novčanu kaznu ili čak zatvor
(Naravno i Nijemci su pokazali svoje ignorisanjem ubijanja u Palestini ali bar neće objaviti ovako nešto debilno pa se onda hvale time).
Klix objavi takav članak i onda pozove Nenada Nešića koji je hodajući govor mržnje, od negiranja genocida u Srebrenici oa do viceva o Muji koji živi u Americi a vodi se na listi ukopanih.
U Njemačkoj se ne hvale da su na portalima uz AI zaustavili negiranje Holocausta već ko god napiše nešto tako po portalu dobije novčanu kaznu ili čak zatvor
(Naravno i Nijemci su pokazali svoje ignorisanjem ubijanja u Palestini ali bar neće objaviti ovako nešto debilno pa se onda hvale time).
Klix objavi takav članak i onda pozove Nenada Nešića koji je hodajući govor mržnje, od negiranja genocida u Srebrenici oa do viceva o Muji koji živi u Americi a vodi se na listi ukopanih.
- Bobi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 697 times
- Been thanked: 1348 times
Eto pajdo svaki govor mržnje opali screen shout i proslijedi tužilaštvu...bujrum, imaš moju podršku
.