Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41494 times
- Been thanked: 28283 times
- Status: Online
Re: Samo da kažem.......
Fala kurcu
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Offline
..srecna ti nova....Tigris wrote:da mi je svega dosta......
...ne izlazi na balkon....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Trepavica
KALESIJA
Zaboravio gdje je parkirao automobil, pa prijavio krađu!
M.B. iz Donjih Rainaca prijavio je jučer da mu je ukraden automobil "Mercedes", njemačkih registarskih oznaka ispred ugostiteljskog objekta "Lipa" u Kalesiji.
Kako je naveo on je slavio Novu godinu u Kalesiji, ali je zbog koje čašice više automobil ostavio na parkingu, te otišao kući uz pomoć prijatelja, ali kada je jučer došao po automobil isto nije pronašao.
Međutim kako je za "Kalesija online" potvrđeno M.B. je bio toliko pijan da se ne sjeća da ga je njegovim automobilom kući odvezla druga osoba, te da je automobil nakon toga ostao u Dubnici u blizini BP "Polo"!

Zaboravio gdje je parkirao automobil, pa prijavio krađu!
M.B. iz Donjih Rainaca prijavio je jučer da mu je ukraden automobil "Mercedes", njemačkih registarskih oznaka ispred ugostiteljskog objekta "Lipa" u Kalesiji.
Kako je naveo on je slavio Novu godinu u Kalesiji, ali je zbog koje čašice više automobil ostavio na parkingu, te otišao kući uz pomoć prijatelja, ali kada je jučer došao po automobil isto nije pronašao.
Međutim kako je za "Kalesija online" potvrđeno M.B. je bio toliko pijan da se ne sjeća da ga je njegovim automobilom kući odvezla druga osoba, te da je automobil nakon toga ostao u Dubnici u blizini BP "Polo"!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
hahaha... Pa ovo stvarno može biti samo u Kalesiji. Ni Živiničani im nisu ravni 
-
Ruana
taze sa fb.
"selam iz švecka od almire i bajre, kakvaje hava gori ubosna, jelise slavi lo sinoć hehehe, trebali vam kuverta davam mi odma pošaljemo ubosna, robe od fate mi male njoj okrača lo pada vašoj čeljadi pošalje mo, hehehe, avijonom će mo mito, unas snjeg okopnijo al more bit daće ope, eto poselami te djecu otetke itetka, doće mo naljeto akobogda inšala, mašala vidim naslikama porasla đeca,eto selamm
odgovor:
evo dobroje fala bogu, deverase, drva cjepali iskilavilise ja i ramiza, đeca pravo sluša ju, prolaze uškoli, prolaze uglavnom, saće mi i mali arif usrednju bogumi kaže daće poljoprivrednu, maza uhar je, neka đeca uče, a almiće matura brzo ugimnaziju ide, hoće ona knjige, ramiza hekla štaće, a sinoć rahat lokum meza svena mjestu fala bogu, sretna nova poselami te ivi gori selam izbosne"
"selam iz švecka od almire i bajre, kakvaje hava gori ubosna, jelise slavi lo sinoć hehehe, trebali vam kuverta davam mi odma pošaljemo ubosna, robe od fate mi male njoj okrača lo pada vašoj čeljadi pošalje mo, hehehe, avijonom će mo mito, unas snjeg okopnijo al more bit daće ope, eto poselami te djecu otetke itetka, doće mo naljeto akobogda inšala, mašala vidim naslikama porasla đeca,eto selamm
odgovor:
evo dobroje fala bogu, deverase, drva cjepali iskilavilise ja i ramiza, đeca pravo sluša ju, prolaze uškoli, prolaze uglavnom, saće mi i mali arif usrednju bogumi kaže daće poljoprivrednu, maza uhar je, neka đeca uče, a almiće matura brzo ugimnaziju ide, hoće ona knjige, ramiza hekla štaće, a sinoć rahat lokum meza svena mjestu fala bogu, sretna nova poselami te ivi gori selam izbosne"
-
Trepavica
Pa valjda jedino koje se ne zaboravlja je to...., ostalo se sve drugo moze...Bambi wrote:Čudi me da nije zaboravio gdje mu je glava,pa prijavio policiji
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Fala Pjega, također 
A gdje si ti toliko slavila pa te nema?
Da li ti je djed mraz donio na poklon tvoju želju, novi LG smartphone?
A gdje si ti toliko slavila pa te nema?
Da li ti je djed mraz donio na poklon tvoju želju, novi LG smartphone?
Zagorka,čestitam na prinovi,sve najbolje ti želim i uživaj u svakom trenutku....
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Hvala Fatma. također, sve najbolje u ovoj godini želim 
A baš se sinoć zapitah, kud nam maknu naša glavna baštovanka.
Krokodil Behko wrote:Hvala Fatma. također, sve najbolje u ovoj godini želim
Evo mene opet sa vama...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
amZagorka wrote::roda Stigao nam je najljepsi novogodisnji poklon
eh ja tek sad vidjela...Zagi, sve najbolje, i da vam bude ziv i zdrav
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Sad zvonio telefon, rođak jedan traži tatu a tata se mrzi javljati na telefon. Ja mu kažem treba tebe, a on se dere kooo... ko je...rekoh tetka (koja je njemu najiritantnija) i javlja se na telefon kaže, kojim dobrom svastiko...a tamo rođak