ma svi bome
ali najjebeniji onaj na kraju

Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma svi bome

Zagorka wrote: 02 May 2018, 01:00
Meni je ovaj (lejla ne citaj dalje) jezivo ruzan, bozemeprosti ruzniji od majmuna.
To kazem ja koja inace ne voli koristit tu rijec. Ali kad se ovako neko nabilda pa pri tom utripa da je neodoljiv i nafura se, pa totalno zaboravi na glavu, moram reci.
Pri tom ima odvratni, seljacki, isfurani pokret, oci su mi gore jao eto prilikom rukovanja svi b.ukvalno bulje netremice u tvoju kitu pa to moras napominjati
Jesi mozda pomislio da spustaju pogled jer ne mogu gledati u toliku kolicinu ruznoce....

On jest. Neki dječački, pitomi osmjeh.lejlamo wrote: 02 May 2018, 10:33Zagorka wrote: 02 May 2018, 01:00
Meni je ovaj (lejla ne citaj dalje) jezivo ruzan, bozemeprosti ruzniji od majmuna.
To kazem ja koja inace ne voli koristit tu rijec. Ali kad se ovako neko nabilda pa pri tom utripa da je neodoljiv i nafura se, pa totalno zaboravi na glavu, moram reci.
Pri tom ima odvratni, seljacki, isfurani pokret, oci su mi gore jao eto prilikom rukovanja svi b.ukvalno bulje netremice u tvoju kitu pa to moras napominjati
Jesi mozda pomislio da spustaju pogled jer ne mogu gledati u toliku kolicinu ruznoce....![]()
ma ja njega stavila zbog ovih komentara i tog natpisa...iz šale, ne zato što mi je(stavih čak i ona dva smjehuljka ispod)
al' onaj gej mi je i dalje medast..![]()
![]()

zna se ko nije sigurno aaaZagorka wrote: 02 May 2018, 23:10On jest. Neki dječački, pitomi osmjeh.lejlamo wrote: 02 May 2018, 10:33Zagorka wrote: 02 May 2018, 01:00
Jesi mozda pomislio da spustaju pogled jer ne mogu gledati u toliku kolicinu ruznoce....![]()
ma ja njega stavila zbog ovih komentara i tog natpisa...iz šale, ne zato što mi je(stavih čak i ona dva smjehuljka ispod)
al' onaj gej mi je i dalje medast..![]()
![]()
Sta ima veze sto je gej, i meni je Ricky Martin godinama top.
Ne gledamo mi to ko muskarci, pa ne smeta
Mute, jedan je forumas (srecom bivsi) tvrdio kako ga zene dole gledaju....ko se hoce pohvalit (citaj izmisliti) kako je obdaren lupi nebulozu takvog kova....![]()

i meni je Wade zakon