U zadnje vrijeme tačno osam sati a prije sam znala i po 10Julia-Klara wrote:spavas duze od 8 sati?Dalia wrote:A ja baš kad ustanem osjećam se koda me je tenk pregazio.

Moderator: VIP
U zadnje vrijeme tačno osam sati a prije sam znala i po 10Julia-Klara wrote:spavas duze od 8 sati?Dalia wrote:A ja baš kad ustanem osjećam se koda me je tenk pregazio.
A koja je zeljena duzina imas duguDalia wrote:O tome kako mi treba godina da mi kosa naraste do željene dužine
Željena dužina je do tvog omiljenog mjesta - pupkaRum wrote:A koja je zeljena duzina imas duguDalia wrote:O tome kako mi treba godina da mi kosa naraste do željene dužine
Uh uhDalia wrote:Željena dužina je do tvog omiljenog mjesta - pupkaRum wrote:A koja je zeljena duzina imas duguDalia wrote:O tome kako mi treba godina da mi kosa naraste do željene dužine
Ne prilici mi bas trenutno..Krokodil Behko wrote:O tome, kud se denuo avator Peggy Sjjjuuu
Davno sam ja rekla da si ti jako inteligentan...mirallem wrote:Pjegi.... dat nije mozda vodenjak (na)puka ?![]()
Cudnovato mi se ponasas neak.Zar svog
glavnog zastitnog znaka das odreknes tektak ?
Red hairy mislim ne sarenog ti podguznjaka cc.... :crv
100 mu gromova. Bice onda das ti jos 'teligentnija.Peggy Sue wrote:Davno sam ja rekla da si ti jako inteligentan...
Pa imaju.. Jer su blizu vodenjaka...mirallem wrote:100 mu gromova. Bice onda das ti jos 'teligentnija.Peggy Sue wrote:Davno sam ja rekla da si ti jako inteligentan...![]()
Niste ne kuzim sad ! Kake veze tvoji guzovi imaju![]()
sovim svim, gorspomenutim ?! Pogduznjaci tojest....
Ama lazes !?!Peggy Sue wrote:Pa imaju.. Jer su blizu vodenjaka, koji je pukao prije vremena...
Necemo vise... Dobro je sve....mirallem wrote:Ama lazes !?!Peggy Sue wrote:Pa imaju.. Jer su blizu vodenjaka, koji je pukao prije vremena...![]()
Pa djet je covik ???![]()
Vidis kakte ofirno ono ....ispipavam.
Ispitujem, neko kaze.
Joj necemo vise, postimo, de.