Danas dosao iz skole i kaze - Mama, ja cu preko vikenda izgubiti boje zato sto necu dobiti svoj vitamin

Moderator: spacebound
Pa dido stvarnodert wrote: 25 Nov 2023, 00:27 dva dana dosadjujem pitanjem unuku da li me voli?
dopizdilo njemu i kaze....dido, ti nemas mozga kada ne mozes zapamtiti da te volim![]()
![]()
Jest, u pravu je..Dori wrote: 20 Dec 2023, 20:25 Ovaj mene munta za neku igricu….Reko piši Deda Mrazu da ti donese.
Kaže:”A mogla si i ti nešto kupiti, ne mora sve Deda Mraz”
![]()
![]()
Potroši se jadan, a mi ništa….
Kako je tebi zabavno sa njimDori wrote: 20 Dec 2023, 20:25 Ovaj mene munta za neku igricu….Reko piši Deda Mrazu da ti donese.
Kaže:”A mogla si i ti nešto kupiti, ne mora sve Deda Mraz”
![]()
![]()
Znaš kako me nasmije….Svaki dan
Tako mene moja ginekologinja nagovara, kaze paznja ce ti biti kompletno okrenuta ka tome. Ma kakva ja, ne podnosim sebe vecinu dana..
Ma ništa od toga dok se sve u glavi ne posloži. Ako se uopste ikad slozi. Ludost je očekivati da svi živimo po nekom šablonu.Mon wrote: 20 Dec 2023, 20:48Tako mene moja ginekologinja nagovara, kaze paznja ce ti biti kompletno okrenuta ka tome. Ma kakva ja, ne podnosim sebe vecinu dana..Dori wrote: 20 Dec 2023, 20:45
Znaš kako me nasmije….Svaki dan![]()
Ja koja sam bila, ma kakva djeca, ne hvala…. Sad mi se cijeli svijet vrti oko njega!
Djeca su divna za one koji mogu biti dobri roditelji, ja sumnjam da bih bila![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests