Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Hvala
Ima tema banovani clanovi.Koraci_u_noci wrote: 15 Dec 2020, 12:50 Mislim da ne bi bilo lose da imamo informaciju o palim drugovima. Ko je, na koliko i zasto privremeno sprijecen za forumanje. Da mu se ne nadamo i ne pitamo za njega.
Ovako moze i mene progutat mrak, a da niko ne zna. Nije sad da si umisljam da bi nekog i interesovalo, al ipak
Nikad u zivotu. Prije sam.imao volju,a sad sta ce mi to.Krokodil Behko wrote: 14 Sep 2020, 16:35Mutevelija wrote: 14 Sep 2020, 16:34
I kad se sjeitm Rum i Behko prijavljuju postove u kontejnerua sta ima veze opet sam mogao uticati da umjesto 10 000 imas 9090 postova a da ne primijetis.
Sabur, bićeš i ti mod jednog dana i to u religiji
Mutevelija wrote: 24 Dec 2020, 22:46Nikad u zivotu. Prije sam.imao volju,a sad sta ce mi to.
Isto kao sto sam.se zajebao za glasanje.
Dok ja skontam u cemu je fora.
Ja zavistna? Zbog statusa na forumu? Valjda si htio da bude fora jer ako ista, onda zavistna nisam. Nikad, nizasta. A posebno ne za status na forumu.
uvijek_kontra wrote: 25 Dec 2020, 08:55Ja zavistna? Zbog statusa na forumu? Valjda si htio da bude fora jer ako ista, onda zavistna nisam. Nikad, nizasta. A posebno ne za status na forumu.
Vidi se da nikad takvu funkciju imao nisi i ne znas, koliko je posla s tim. Ja sam samo jednom imala takav status i pricala sam o tome vec, prije 15 godina kad sam svoj forum imala, poslije toga ne bih prihvatila nikad vise tako nesto. Samo da se zna. Jer nekome reci da je zavistan zbog toga, nije lijepo. Ko me iole zna, zna da mi to nikad zelja bila nije. A to sto na kratko udjem tu i tamo, ne primjetim sve, niti vise citam sve redom.
Dugo sam ovdje bila, korektna, nadam se i to zaista nije istina.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests