Ko zaboravi proslost tesko ce opstati u buducnosti
Ja sam frulas i surlas sa pedigreom
Za razliku od pojedinih koji se uvijaju kako vjetar puse
Spej ovo mi nije uvreda ba vec cast...
Dokaz da nisam zaboravio odakle poticem
Moderator: VIP
Ko zaboravi proslost tesko ce opstati u buducnosti
Od tebe necu nista.spacebound wrote: 10 Jun 2020, 19:00Sta ti ustvari hoces? Da neko bude banovan jer se s tobom zakacio? Da ti ne odgovoris mozda bi i bilo tako. Ovako ste 1:1. Evo sad su se nakon upozorenja smirili i ti upadnes sa zajedljivim komentarom, usput i mene podjebavajuci. Onda cu ja reagovat pa ce krenut artiljerija. A evo da nisi napisala ovaj komentar sve bi se stisalo jer su prestali nakon upozorenja.MunDzi wrote: 10 Jun 2020, 18:53 Jelde da ste se sasrali od upozorenja na trosjedu.![]()
Imate bas onaj pastirski smisao za humor.
Zalosno i jadno.
Edit: eto, kao sto i rekoh.
Tacno si sad izazivala, pa ces kmecat.
Nemoj ba fuddoFuddo wrote: 10 Jun 2020, 19:09 Al fakat, sto neki misle da je nama frula i opanak uvreda, ponizenje?
Ja u Bosni najvise volim otic na koridu, a gledo sam u zivotu metalike, jutuove, i sta ja znam kakve sve ne drogerase.
Muuuuuuuuuuu
I ono dodje, kao, pih zaostala bosanska seljacino
Ko da mene boli k.... sta ce mi tamo neka pokondirena tikvetina rec...
Bezveze
Kojih drugih, osim Srba?
Šefce bonaMunDzi wrote: 10 Jun 2020, 19:11Od tebe necu nista.spacebound wrote: 10 Jun 2020, 19:00
Sta ti ustvari hoces? Da neko bude banovan jer se s tobom zakacio? Da ti ne odgovoris mozda bi i bilo tako. Ovako ste 1:1. Evo sad su se nakon upozorenja smirili i ti upadnes sa zajedljivim komentarom, usput i mene podjebavajuci. Onda cu ja reagovat pa ce krenut artiljerija. A evo da nisi napisala ovaj komentar sve bi se stisalo jer su prestali nakon upozorenja.
Smjesna si mi sto na trosjedu ikoga upozoravas.
Ne podjebavam ja tebe nego govorim ti istinu.
Haloooooo trosjed.
I ne.
Nece oni nikad prestati.
Ni ovdje, ni na drugim temama.
Niti ocekujem da prestanu.
Niti ocekujem da tvoja upozorenja uzimaju za ozbiljno.
I ukucanima svojim mozes reci da kmece.
Meni neces.
Moje ukucane ne uzimaj u usta, jer ja to ne radim nikom i nikad. Ocekujem bar toliko osnovne kulture za uzvrat.MunDzi wrote: 10 Jun 2020, 19:11Od tebe necu nista.spacebound wrote: 10 Jun 2020, 19:00
Sta ti ustvari hoces? Da neko bude banovan jer se s tobom zakacio? Da ti ne odgovoris mozda bi i bilo tako. Ovako ste 1:1. Evo sad su se nakon upozorenja smirili i ti upadnes sa zajedljivim komentarom, usput i mene podjebavajuci. Onda cu ja reagovat pa ce krenut artiljerija. A evo da nisi napisala ovaj komentar sve bi se stisalo jer su prestali nakon upozorenja.
Haloooooo trosjed.
I ne.
Nece oni nikad prestati.
Meni neces.
Kad god mi se obratis na nacin na koji jesi, reci cu ti da tako mozes razgovatari sa ukucanima a sa mnom ne.spacebound wrote: 10 Jun 2020, 19:18Moje ukucane ne uzimaj u usta, jer ja to ne radim nikom i nikad. Ocekujem bar toliko osnovne kulture za uzvrat.MunDzi wrote: 10 Jun 2020, 19:11
Od tebe necu nista.
Haloooooo trosjed.
I ne.
Nece oni nikad prestati.
Meni neces.
Kad oni ameri ganjaju telad po onijem arenama i facaju ih kanafama to je umjetnost, nacionalni ponos. Kad onom biku muda pretisnu pa ga jasu isto.Fuddo wrote: 10 Jun 2020, 19:09 Al fakat, sto neki misle da je nama frula i opanak uvreda, ponizenje?
Ja u Bosni najvise volim otic na koridu, a gledo sam u zivotu metalike, jutuove, i sta ja znam kakve sve ne drogerase.
Muuuuuuuuuuu
I ono dodje, kao, pih zaostala bosanska seljacino
Ko da mene boli k.... sta ce mi tamo neka pokondirena tikvetina rec...
Bezveze
Ne pika ti se bez pionirske zakletveKrokodil Behko wrote: 10 Jun 2020, 19:29 A sad, svi fino da se smirite. Kad se kaže "bez cenzure", u pričaonici, misli se na off topic, a ne na uvrede i podjebavanja.
Mundži, kraj diskusije
Sta je bilo
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests